Misiune: Sex nebun cu roșcata

5.7K 108 11
                                    

Ajung acasă după ce am petrecut o noapte furtunoasă alături de Mike și o brunetă slăbănoagă cu silicoane și corp de viespe,mult prea pronunțat. Ne-a făcut felație,în același timp,iar apoi am futut-o pâna i-au sărit capacele. Gemea ca o felină în călduri până când am făcut-o să tacă. Totul s-a petrecut în baia barului de jazz,unde am întâlnit-o pe cea care o voi regula astăzi.
Am ajuns în fața casei mele,o casă destul de mare și.. primitoare.
Livingul imens mă aștepta,însă m-am simțit mai singur ca niciodată... Mi-era greu să nu aud vreo voce care să mă primească cu drag spunându-mi "Mi-a fost dor de tine,dragul meu" .. Neah.. Nu-mi stă în fire să mă gândesc la asta.. E mai bine singur,doar eu cu mine,fără niciun stres.
N-am nevoie de o voce pițigăiată care să îmi facă peri albi sau care să îmi distrugă ziua.
Mă pregătesc să fac un duș fierbinte care să mă scape de murdăria pe care am făcut-o cu scheletele sugător. Numai mie se pare ciudat că m-am gândit la domnișoara Johanna? Numai mie mi se pare ciudat că m-a excitat gândul la ea? Îmi scutur gândurile perverse,încercând să iau contact cu realitatea.
Mă bag în duș unde îmi dau filme cu artista mea. A mea... cât de ciudat sună.
Apa fierbinte scurgându-se pe abdomenul meu se prelinge ușor pe v-ul irezistibil și coboară lin peste penisul meu erect. O vreau mai mult ca oricând, o vreau în duș acum,cu mine,udă și senzuală,o vreau vulnerabilă și supusă.
Pare o femeie lipsită de slăbiciuni,o fată independentă care a reușit pe propriile puteri să ajungă la standardul care este acum. O fată puternică,ambițioasă,frumoasă și... greu de cucerit. Femeie ideală. Gata. De ajuns! Începi să devii obsedat de femeia asta și nu e bine deloc. Nu iți stă în fire,Skyfall,îmi șoptește vocea interioară. Suge-o! mă răstesc la ea fără sã stau pe gânduri.
E 4 dimineața. Hotărăsc să pun un film,iar mai apoi să adorm. Nu prea simt dorul somnului,însă va fi o zi foarte lungă. Sunt în concediu timp de 3 zile la fiecare 2 saptamani. De fapt,sunt în concediu când am eu chef. Dețin o firmă bazată pe informatică și afaceri în informatică. Facem colaborări cu Microsoft și alte firme mari,evident pentru sume considerabile. Am cei mai buni programatori din LA .. De fapt.. din State. O echipă de 5 programatori îmi prezintă proiecte ca mai apoi să le punem în practică. Nu e o muncă prea dificilă,însă presupune multă concentrare și tact. O simplă și minusculă greșeală mă poate face să ruinez firma "Skyfall Enterprise Working",o firmă de renume,chiar și peste hotare.
Da,sunt un om bogat,cu o casă imensă și fără iubită. Sunt un burlac râvnit. Nu-mi pasă. Vreau doar să mă distrez. Voi avea timp de casătorii și plozi.
Îmi pun filmul "Taken" și mă arunc pe salteaua cu apă. E așa bine! Bineînțeles,sună telefonul...
-Geo,sunt eu,Mike.
-Credeam că e moartea și voia să bem un pahar de bourbon. Ce vrei?
-Frate,m-am documentat despre tipa asta. E aici de un an,face canto de la 9 ani,a stat în România,unde și-a terminat studiile liceale,apoi a venit aici. E o fată cuminte,fără antecedente. Din câte am înțeles,iși dorește o carieră și in actorie. Nu a semnat momentan cu vreo casă de discuri deci...
-Frate,tu ce faci de fapt? Ce vrei de la ea?
-Mi se pare în regulă să știi cu cine te bagi în discuții. Plus că toată ziua mi-a stat capul la ea. Ambele capete!
Aham! Deci nu sunt numai eu obsedat! Dadada! Mă simt mândru,dar puțin iritat. Roșcata va fi cucerirea mea,nu a lui,deci ar trebui să dispară din peisaj în situația asta. Care e problema lui?
-Ok Mik,e târziu,fără roșcate la ora asta. Mă pun la un film. Pregătește-te să fii fresh pentru ieșirea de astă seară. E rândul tău la provocare!
-Te rog! Fără babe,MILF-uri,travestiți sau gay!
-Fără! Va fi seara ta de glorie,păpușico.
-Sucker. Noapte bună!
-Noapte bună fraiere!
Închid. Sunt puțin pe gânduri. De ce caută atâtea despre ea? De ce se documenteaza atât? Va fi doar o seară cu mult sex și mult acool. Atât. Nothing more.
Dau drumul la film,însă după ceva vreme mă plictisește groaznic. Decid să fac o baie fierbinte și să ascult muzică.
Dau drumul apei în cadă,iar mai apoi boxelor... Melodia " 5 senses" a lui 50 Cent și Jeremith îmi pulsează în vene...
"If I touch your body, will you scream my name? You smell so gentle and pure... You control my senses.. Baby,all my senseeeees" sunt versurile care se aud înăbușite pe fundal.
Având un zâmbet copilăresc pe față,mă arunc în cadă. Împrăști apă peste tot,însă nu îmi pasă. Se termină melodia pe care e numai plăcut să faci sex și începe "Nympho" de la Borgore. Cresc volumul. Îmi bubuie timpanele. să fie și vodka? nu îmi pasă,nu am cui să dau explicații. Mă afund tăcut într-un somn dulce și primitor,pe ritmuri de dubstep,în apa care îmi relaxa fiecare celulă a corpului. Zăbovesc vreo jumătate de oră după care hotărăsc să ies din cadă.
E tot devreme,mai e mult timp până când se va face seară. Deschid laptop-ul și văd câteva mesaje de la Josh,programatorul șef. Au dat lovitura. 3 milioane de $ în doar 2 săptămâni. Oamenii mei,evident,cei mai buni! Îi trimit un e-mail prin care îi felicit pentru suma adusă firmei și statutul ei,promitându-le o mărire de salariu luna asta. Nu vă gândiți,au cele mai bune salarii prezente. Sunt fericiți,mai ales pentru că toată încrederea mea e în mâinile lor. Josh e mâna mea dreaptă. Brațul de suport. Oh, câti bani! Mă bucur,spunându-i să îmi depună 1 milion de $ în contul meu,pentru orice siguranță. Sunt așa euforic că până la urmă încep să dansez ca mai apoi să mă afund într-un somn dulce. Pe curând,verzișorilor. Pe curând,roșcato!

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum