Tachinarea- cea mai dulce senzatie

1K 33 2
                                    

Simt cum intregul trup se misca sub niste brate mari,masive si sigure. Pe frunzele uscate se aud pasi hotărâti si cateva soapte care sugereaza iritatia. Unde naiba sunt..? Ce se întâmplă? Reusesc sa deschid ochii si realizez.. George.. imbecilul fara scrupule e aici,tinându-mă în brațe,vrând probabil să mă ducă la vilă. Nu in nenorocita aia de casa. Nu. Nici vorba. Nu mai stau o clipa.
Incep sa ma zbat,pana cand ma lasă jos.
-In niciun caz nu mai păsesc acolo,spun eu hotărâtă si plina de mânie. Nu vreau sa merg cu tine. De ce ai venit dupa mine? Ha? Pozitia mea de atac il amuză teribil pe idiot,făcându-l sa pufneasca in ras,ca mai apoi sa maraie si sa imi raspunda ceva de genul "Mrrr,felino,câtă rebeliune zace in tine!". Mă uit din ce in ce mai serioasa la el,incercand sa il fac sa inteleaga ca nu e vorba de nicio gluma stupida,nici vorba.Ma priveste la fel de amuzat, cu o expresie idioata pe fata.
- Chiar nu glumesc George. Deci chiar nu glumesc. Nu vin niciunde cu tine, te rog să mă lasi in pace si as dori sa nu te mai preocupe viata mea. Nu sunt nici proprietatea ta, si nicidecum iubita ta, asa ca ar fi mai bine pentru tine sa...
Se apropie extrem de mult de mine , impungandu-ma in primul copac.
- Sau ce,micuto? Ce ar fi mai bine pentru mine? Ha? Sa stau departe de tine.. Sau ce? Daca nu stau ce imi vei face? Rau? Incepe sa imi mângâie chipul si dintr-o dată ma apuca de gât. Hai,arată-mi cat de rea poti fi. Arată-mi, micuto. Sunt mai mult decat curios. Nu te zbate. Loveste-l sa nu se astepte. Ii caut buzele , incercand sa il sărut si deodată baaaaang.. Il lovesc in abdomen,pe neasteptate, fiind neincordat. Asa , bitch, asta a fost lovitura de 10 puncte. Gimme 5 love. Incepe sa tuseasca,se apleaca, si cand incerc sa scap din stransoarea corpului lui, se ridica râzând:
- Oh, asta chiar a fost o lovitura bună. Felicitările mele, micuță Jo! Sincere felicitări! Ai reusit sa "ma imobilizezi pentru moment". Păcat că am rezistenta unui luptător,scumpa mea felină, spune el, strângandu-mi mâna pana simt ca mi se descompune de durere.
- Pe langa ca sunt un bărbat sexy si altele, am facut si lupte ,draga mea fetita. Strânge mai tare..
E simplu ca din doua mișcări sa ti rup oasele fragile. Si spunând astea, ma trage spre masina, deschide portiera si imi spune sa urc.
- Nu urc niciunde. Am spus ca nu urc. George.. lasă-mă in pace.. te rog frumos sa imi dai pace.
Rămâne uimit cat de încăpățanata pot fi.. Deodată, cu o gravitate absoluta, se aud încet cuvintele " Vino sa discutăm, te rog, micuță Jo. Vino la mine sa discutăm. Prefer sa discut decat sa iti fac rau."
- Nu ai dreptul sa ma obligi sa vin, George.
- Nu trebuie sa ai dreptul, ci pur si simplu o faci.
Renunt, las totul de la mine si urc in masina.
*suna telefonul*
- Ciao Mike, conduc momentan.. Da da, o voi anunta. Poftim..? Oh.. Da, ti-o dau la telefon acum.
*o voce usor ingrosata, plină de furie*
- De ce nu imi răspunzi la telefon? Te-ai ticnit? Nu ai mai dat niciun semn de viată. Aproape am crezut ca esti tranșată in vreun sant laturalnic.
Imi cade fata. Imbecilul.. mi-a blocat cartela.
- Danielle,eu.. iartă-mă, am fost cam prinsă de situatie. Ne vedem mâine la Jenny's si discutam. Te pup. Mii de scuze. Inchid telefonul nervoasă.
- Mi-ai blocat cartela. De asta nu reușeam sa fac nimic. Te-am rugat sa ma ajuti in legătură cu asta, spun eu serioasă. George, ce tot faci?
Zambeste.
-Am avut lucruri mai importante de facut. Nu mi-a ars mie de cartela ta idioata.
Pe fundal incepe deodată sa cânte i wanna be yours de la Arctic Monkeys. E melodia mea favorita de la ei, gândesc emotionata. Fredonează..
- Ce vrei de la mine,George? Cuvintele imi ies pe gură fără să realizez. Ce vrei?
- Tot. Răspunde categoric, lipsit de stîngăcie. Vreau tot.                                                                                                  Raman fara aer. Incerc sa ma stapanesc.                                                                                                                              - Ei, uite ca nu vei primi tot, asa ca te rog frumos sa incetezi sa te amesteci in tot ce fac eu. Si sa imi rezolvi problema cu cartela, daca nu iti cer prea mult. Auch! Nu ma atinge pe brat, m-am zgariat.            Ma priveste intrebator, bombanind ceva legat de situatie,de mine, si continua sa conduca. Intr-o clipita ajungem in curtea din spate. Ca arsa, sar din masina, nu scot niciun cuvant, devin iritata, indignata.. Tot ce imi doresc in momentul de fata e sa imi fac bagajul si sa plec de aici. DA, e tarziu, DA, poate voi regreta, dar nu sunt femeia care sa fie manevrata si dusa de nas cu una, cu doua.              
 - George, te rog frumos sa imi activezi cartela. Nu ai absolut niciun drept sa te amesteci in ceea ce hotarasc eu. Insfac geanta sport si deodata o vad in celalalt colt al camerei.                                                        - Nu pleci niciunde la ora asta, J. Asculta-ma, la dracu, si pe mine. Asculta-ma! Tipa la mine si imi tot explica ca sunt o rasfatata si o copila lipsita de inteligenta,de tact, ca nu mai am 17 ani sa am tot ce mi se cuvine, si alte balarii de-ale lui. Proooooostii.. Sunt chiar o rebela, una adorabila! Realizez ca l-am cam enervat putin insa.. Sunt sigura ca ii trece. Nu e ca si cand i-ar pasa prea mult imbecilului.  Nu mai continui discutia, fac un dus rapid si cand ajung in camera observ ca George sta pe laptop,probabil lucrand la vreo situatie. Fara sa gandesc, ma apropii de el, incep sa il ating pe piept, sa il sarut si sa respir greu.Ramane usor socat, dar nu ezita sa ma sarute.. Din ce in ce mai multa pofta ne cuprinde.. Buzele lui.. Pieptul.. Ochii atat de patrunzatori.. Trupul masiv si senzualitatea de care da dovada chiar si atunci cand ridica tonul.. E George.. e pur si simplu perfectiunea atat de imperfecta, e ceea ce isi doreste orice femeie in viata ei. Il trag si mai mult spre mine, fara a scoate insa vreun sunet.. Mi-ai lipsit, George..                                                                                                                                                           - Gata.. Nu te mai tot supara atat pe mine.. Tu esti copilul aici, George. Ma priveste extrem de serios, stinge laptop-ul, ma saruta pe frunte si imi arunca un " Noapte buna" foarte sec, ravasitor.                  
   - Noapte.. noapte buna, George.                                                                                                                                              
 *3 a.m, chef de-o tigara, par ravasit, adormit, usor horny*                                                                                          
 Era sa o pierzi,imbecilule! Cu cine mai scoteai bani? Ha? Unde-i taria lui HC, unde-i? Vreau sa se arate!  Lasa banii.. Gandesc eu, aprinzandu-mi tigara cu multa rabdare si tact, de parca as fi aprins un joint.    Imi arunc privirea spre pat unde o zaresc.. Doarme asa adorabil.. Ce dracu.. E o masina de facut bani, revino-ti in fire.. Nu rezist si imi arunc in continuare privirea catre micuta ce zace zgribulita in patul gigantic, cu muschii fetei usor incordati, ingandurata, cu buzele umede si piciorul gol. E o imagine destul de senzuala pot spune. Insfac telefonul, fac cateva poze, le salvez in folder-ul secret si continui sa o privesc pentru inca o scurta perioada. E chiar o femeie frumoasa..

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum