Plănuirea răzbunării

3.1K 87 5
                                    

Nervos,plec din bar și mă îndrept către mașină. Târfa dracu'! cum a putut să facă asta?! spun gândindu-mă că trebuia să merg după ea,să o bag în mașină,să o duc acasă și să o fut ca un luptător ninja. Asta mă atrage cel mai mult la ea. Rebeliunea. Independența ,și mai ales libertatea ei de a se exprima în fața tuturor. Are mereu un argument inteligent în "buzunar",iar asta o face și mai sexy.. E o femeie inteligentă și da fetelor, INTELIGENȚA E SEXY! 

Mă urc în Babe și ajung ca un fulger de repede. Observ ca în casă nu e nimeni,probabil cei doi porumbei se plimbă sau știu eu ce fac..

Continui să am o stare destul de aiurea.. Mă simt folosit și îmi vine să o iau razna. Mă dezbrac și îmi arunc hainele într-un colț al camerei,grăbindu-mă să fac un duș și să îmi dispară starea asta cu care voi sta toată ziua. Observ că e ora 6PM și mă gândesc să îl sun pe Mike și să ieșim la o bere. În seara asta joacă Realul și evident că nu pot pierde meciul. Nu am pierdut niciun meci de-al lor,majoritatea văzându-le live.

*răspunde Mike*

-Heyo! Wazzap?

-Frate,deseară joacă Realul. Hai la Rony la bar să bem o bere și să agățăm ceva,îi spun eu.

Mike îmi acceptă propunerea,spunând că va veni la mine la ora 9. Va fi ultima seara ca băieții adolescentini,pentru că dupaia ne vom reîntoarce la muncă. El la site-ul online cu filmulețe porno,eu la Microsoft și proiecte legate de informatică.

Mike e un geniu în munca lui. Câștigă o grămadă de bani și,pe lângă asta,mai face și sex cu tipele care îi oferă filmulețe erotice. Are o gamă largă de categorii și în fiecare săptămână ar avea bani să plece în Bora Bora. Îl admir pentru inteligenta lui,insa e si putin nasol ceea ce face. Whatever. E Mike al meu!

Încerc să caut diverse activități pentru a-mi ocupa timpul,dar gândul meu fuge tot la Johanna. E ciudat cum a reușit să mă excite așa de repede și e la fel de ciudat cum poate să îmi stârnească interesul. Am jucat murdar,iar asta a enervat-o la culme,plătindu-mi cu aceeași monedă amară. Însă am plănuit ceva și mai murdar pentru micuța Jo,pe care aștept cu nerăbdare să pun în aplicare

*Jo*

Ajung acasă,simțindu-mă a naibii de excitată,dar totodată nervoasă pe idiotul ăla.. M-a scos în oraș,m-a făcut să îi cad în plasă,ca mai apoi să mă lase cu ochii în soare. Sunt sigură că se va răzbuna,și nu va fi deloc bine pentru pielea mea însă îmi asum riscul. Sunt o femeie puternică care a învătat să isi plateasca greseala,indiferent in ce masura o voi primi. Apartamentul e la fel de gol si singur,eu nemaisuportand sa locuiesc intre acesti patru pereti. O sun pe Danielle,colega mea de la barul jazz,si o rog sa iesim in seara asta in oras,mai ales ca e si meci de fotbal deci sigur ne vom distra pe cinste. Danielle imi propune sa ne intalnim la ora 10 in fata la Starbucks,fiind aproape de amandoua,iar mai apoi vom colinda strazile,povestind tot felul de amanunte. E joi,ceea ce ma bucura pentru ca mai sunt doar 2 zile pana voi merge iarasi la Lovely Soul si voi canta. Maine seara voi fi foarte ocupata cu alegerea unui repertoriu select,ca nu voi avea timp sa ies și sa ma distrez prin oras. Voi incerca sa atrag mai mult public de data aceasta.. Chiar mi-as dori ca mai multa lume sa fie interesata de ceea ce fac.. Barul este un loc foarte linistitor,dar in acelasi timp foarte plictisitor uneori,mai ales atunci cand nu prea apar oameni pe la bar. Insa,eu imi fac treaba ca si cum nu mi-ar pasa de ceea ce e in jurul meu,eu cant pentru mine si pentru tot ce inseamna muzica. Am incercat din rasputeri sa ajung aici in State pentru ca am avut nevoie de viza,de bani,de o minte deschisa si un caracter puternic,toate astea construindu-le intr-un timp indelungat. Chiar si in zi de astazi ma mai lupt cu increderea in sine,intr-o masura mai scazuta.. insa tot ma lupt cu ea. Increderea iti da puterea sa muti muntii din loc,in partea cealalta a Pamantului. Increderea te face sa fii intr-o armonie continua cu tine insuti. Increderea iti da aripi sa zbori.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum