$ + (.) (.)

2.6K 78 8
                                    

Sambata. 7 AM. Roscata e in patul meu. Imi intorc privirea si o zaresc. Imi suna telefonul..ca de obicei! Nu raspund,asa ca imediat apare un mesaj vocal.

-Buna dimineata,domnule Skyfall. Tocmai am primit cele 3 milioane de $ de la Micro. Au ajuns astazi,la ora 5, in contul dumneavoastra. O zi frumoasa,sefu'!

O dimineata mai buna ca asta,nici ca se putea! Zambesc ca un tampit si..cobor pana la bucatarie,unde gasesc un biletel pe masa.

Hey,cap mare. Am plecat prin New York astazi. Vom ramane acolo tot weekend-ul.

P.S : E chiar frumoasa roscata din patul tau. Ai grija de ea,fraiere!

Cu dragoste, surioara ta sexy si dulce.

Iuhuuu! Si mai bine! Dimineata asta e din ce in ce mai frumoasa. Au venit banii din proiectul cu Microsoft,sora-mea e plecata tot weekend-ul si..micuta roscata e in patul meu,pe punctul de a fi prinsa in capcana. Bine lucrat,Skyfall!

Ajung in bucatarie unde o zaresc pe blondina care imi face curat uneori..

-Buna dimineata,domnule Skyfall,spune ea pe un ton protocolar..ca niciodata.

-Neata,blondino! Ce faci? Dau sa o prind de fese si imi arunc o privire plina de ura si durere.. Ce sfantu' Duh are asta?! O fi nehormonata.. Ar trebui sa o regulez mai des...

- domnule Skyfall,pastrati distanta,va rog. Asta chiar vrea s-o fut!

Se pare ca aveti pe altcineva care sa va satisfaca,imi spune ea. Pfaaa! Gelozia asta idioata. De parca ar fi iubita mea,nu servitoarea care ma satisface!

Vad ca priveste spre usa.. Si imi intorc privirea. Micuta roscata a coborat,infasurata doar in cearsaf,imbujorata si cu o expresie nelamurita si inocenta pe chipul ei. Mai mare dragul sa o vezi..! Si sa o futi!

-Buna dimineata,George.. Ce frumos suna vocea ei usor ragusita,dimineata. Buna dimineata si dumneavoastra,domnisoara....?

-Naomi.. Numele meu este Naomi.

-Johanna..incantata sa va cunosc.. Spune Jo politicoasa..aruncandu-i un zambet dulce. Ai doua femei bune in casa. Ce zici de un threesome,HC? Usoooor.. Nu te mai gandi doar la sex.. Esti un barbat in toata firea,omule!

-V-am pregatit clatite si cafea. O zi frumoasa domnule Skyfall.. Ma priveste cu regret si scarba.. Domnisoara Johanna.. Si pleaca.

-Interesant.. Iubita ta tocmai ne-a lasat singuri? Ma ațâță roscata..

-Nu e iubita mea,copilo. E tipa care se ocupa cu poftele mele..

-Se pare ca si cu cele sexuale,Skyfall,imi arunca ea cu un ton placut.

-Mai ales cele sexuale..

Ma apropi de ea si incerc sa o sarut.. Se trage instantaneu.

-Nu sunt nici blonda,nici sexy.. Asa ca.. Nu cred ca are rost sa te complici sa ma seduci ..

-Nu trebuie sa fii blonda ca sa te fut.. cat despre sexualitate.. Nu am obiectii. O prind de fund si o ridic in brate.. e ca o strumfita in mainile mele mari,punand-o apoi pe masa. O intind si incep sa o sarut,cautandu-i zona fierbinte,atingand-o si facand-o sa se ude instant. Isi lasa capul pe spate,permitandu mi sa o aduc la extaz.. Dar asta nu e tot,micuta mea.

Imi eliberez amicul din blugi,si ii urmaresc privirea. Se abate cu privirea de la chipul meu..si coboara. Ii place ceea ce vede.. exclama un mmm de felina si nu apuca sa ma admire gol ca...o si penetrez cu pofta.. Cad toate de pe masa..furculite,cutii de cereale,farfurii.. Nu imi pasa. O vreau mult de tot pe nenorocita asta de masă! Maresc ritmul,raportat la gemetele ei afundate si.. Intr-un tip foarte scurt,isi da drumul.. Usor.. Usor.. Ma termin si eu.. Pe sanii ei. Ador sa fac asta acolo.. Mi se pare un loc foarte excitant! Ma priveste zambind.. Ii arunc cel mai satisfacut zambet. O sarut si o prind de mana,fugind la duș. Abtine-te.. Abtine-te.. Abtine-te! Reusesc sa ma abtin.. Sa ne abtinem.. Facand doar duș. Un simplu duș. Coboram inapoi la masa,luand clatitele,cafeaua apoi indreptandu-ne spre living. Imi place sa iau micul dejun acolo,uneori. Mereu stateam cu Lora si mancam in living...amintiri frumoase,pretioase.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum