Operațiunea "vocea din umbra"

2K 62 0
                                    

-Danielle ,scumpo,sunt gata intr-un sfert de ora. Aaa.. Asteapta-ma in fata la Starbucks. Nu,nu,e OK,asteapta-ma acolo. Ii inchid telefonul instantaneu,privindu-l pe George care ma pandeste din coltul camerei.

-Ahm..ar cam trebui sa plec.. Prietena mea,Danielle,ma asteapta sa ne intalnim si sa mergem impreuna la bar.

-Da,micuto,stiu ca in fiecare vineri seara vei canta la bar.

Se apropie lent de mine si imi atinge obrazul..

- Deseara vreau sa porti dresuri. Negre. Sexy. Altfel.. Te voi pedepsi.. Cine se crede ăsta sa imi zica cu ce sa ma imbrac?

-Ne mai auzim,George.

-Pe deseara,roscato. De abia astept sa te vad. Sunt nerabdator.. Si dupa ce spune toate astea,imi ofera un sarut cast,dar al naibii de gustos. Ce buze moi..si dulci.. Oh,George,te urasc!

Plec,lasandu-mi in urma mirosul de Gucci Rush,sex si tutun.. Afisand un zambet,il las pe George la usa,imbracat intr-o pereche stramta de jeansi,cu parul ciufulit si venele mainilor proeminente.

- Pe curand,George. Grija cu blondele. Si spunand acestea,imi impun pasi grabiti catre casa. Ma dezbrac,fac un duș,lasand sa bubuie muzica in intregul apartament. La foc automat, imi iau dres-urile, o rochie neagra cu spatele gol si o pereche de platforme nu foarte inalte. Sunt in intarziere. Danielle! Ooo,Doamne! Pulverizez parfum la incheieturi,la gat si pe obraji si ma indrept spre Starbucks. Am nevoie urgenta de o cafea! O zaresc pe Danielle,batand nerabdator din picior. Ufff...va urma ceva usturator

- Dani...

-E OK,Jo. Imi face cu ochiul. Shit! Si-a dat seama. Haide sa mergem. In 20 de minute iti incepi programul,scumpo.

E asa calma.. Uff. Credeam ca va fi mai rau! Ne indreptam cu pasi repezi spre bar si ne intampina ..aaa.. Cum il cheama? Am si uitat! Tipul cu organizarea imi prezinta programul din aceasta seara,sustind ca o idee stralucita va fi pusa in practica,incepand de astazi. Voi canta intr-o "umbra de lumini",trasaturile neputandu-mi fi recunoscute de admiratori sau de ascultatori. Astfel,oamenii vor plati sume pentru "cantareata misterioasa",dorindu-si sa o priveasca in intregime. Hmm.. Buna idee,amice. Mai multi bani,mai multa siguranta!

-Esti de acord sa incercam asta? Imi sopteste intr-un mod atat de intim. Stay away,boy.

- Da.. De ce nu? Imi place necunoscutul. Ii fac cu ochiul,facandu-i semn lui Danielle sa se apropie.

-O sa cant in umbra. Oamenii vor oferi bani ca eu sa ma arat. Much money,babe,much money!

-Ooo.. Suna foarte.. Senzual! De abia astept. Cand vei incepe programul,ma voi aseza la masa si te voi urmari. Esti minunata! Imi ofera un sarut pe obraz. Doamne,tin asa mult la ea. Intotdeauna m-a sustinut si a fost aici pentru mine,sustinandu-mi presupusele esecuri.

Imi aprind o tigara,cerand o cafea tare.

-Sa inteleg ca astazi... Ai fost ocupata. Ridica din sprancene,intr-un mod kinky. Nu te mai suport,Danielle,nu te mai suport! Mereu iti dai tu seama de nazbatiile pe care le fac..sau de aventurile pe care le am.

-Cum a fost ziua ta,scumpo? O intreb eu,incercand sa ocolesc semnalele ei.

-Plictisitoare ca intotdeauna,Jo! Esti plictisitoare! Sper ca atunci cand vom avea timp mai mult si vom iesi pe plaja imi vei povesti,in mare parte,aventurile tare amoroase cu burlacul Skyfall. Nu scapi! Nu o sa scapi mai ales detaliile incendiare!
Timpul trece si observ ca trebuie sa ma pregatesc psihic si vocal pentru micul spectacol. Fac cateva vocalize de incalzire si tipul ma prezinta pe mica scena. Reusesc sa zaresc cativa oameni de la mesele din fata. Nu e asa multa lume,ceea ce imi da o stare de liniste. George nu e aici,si nici prietenul lui,Michael. Huh,si mai bine. Emotiile astea..mereu apar.. Dupa ce termina prezentarea "cantaretei",pasesc pe scena,intr-o lumina difuza si mult fum. Wooow,e ca in filme! Imi place tare mult provocarea asta! Incep programul cu melodia "Georgia" si apoi,usor usor,imi dau frau liber imaginatiei. Ma misc,oamenii putand sa observe doar o umbra a corpului meu. Barbatii isi mijesc ochii incercand sa analizeze "femeia" care sustine micul spectacol. Apare George,cu un zambet nociv pe buze si un costum care ii scoate in evidenta parul de-un negru lucios. Ma priveste tinta in ochi,parca stiind ca mica tarfulita cu care se distreaza e tipa de pe scena..care pare o doamna selecta si calma. Continui sa ma misc intr-un joc de lumini nebun.. Skyfall imi sustine privirea.. Cum isi poate da seama unde imi e fixata privirea? De ce ma priveste asa provocator? Banii curg ca pe apa Sambetei,oamenii dorindu-si sa vada cine sunt. Ma simt admirata,chiar si in umbra.. Ma simt femeie. Ma simt dorita. Luminile cad in asa fel incat imi sunt scoase la iveala picioarele. George observa dres-urile si ramane putin blocat. Un zambet ii apare in coltul gurii,la fel si lui Michael. Ce e in neregula cu ei?
Barbatii se apropie de scena,aruncand zambete si cerand dedicatii. Merge din ce in ce mai bine! Dupa terminarea programului,toata lumea paraseste barul gandindu-se ce femeie se ascunde in spatele microfonului,dorindu-si sa o vada. Parasesc scena si merg in cabina de schimb. Cand vreau sa imi dau rochia jos constat ca apare George.
-Sa nu indraznesti sa iti dai jos dres-urile. Imbraca-te repede. Avem de vorbit.
-Dar..George..
-Niciun George. Avem de vorbit. Te duc eu acasa..
-Si Danielle?! Ii spun eu pe un ton rastit. I-am promis...
Se apropie brusc de mine si imi sopteste.. Anuleaza orice plan. Ii trimiti mesaj ca pleci cu mine. Te duc acasa. Grabeste-te. Ce Dumnezeu are cretinul asta? Ce avem noi de vorbit?!
Ma imbrac repede in hainele pe care le am acolo,de schimb,ii salut pe cei prezenti si ies din local grabita. Observ masina si ma indrept spre ea. Urc in spate pentru ca locul din fata e ocupat de Mike. Vorbim de fata cu el..se pare..
- Buna seara,micuta Jo,imi sopteste George. Frumoasa prestatia din seara aceasta.
-Multumesc. Sec si distant. Raspuns sec si distant,whore. Fa-l sa innebuneasca.
Ma saluta si Mike,aplecandu-si usor capul in stilul acela politicos. Raspund cu aceeasi aplecare politicoasa. Ce distanti!
Tureaza motorul si in maxim zece minute suntem deja la usa apartamentului meu. Intru in casa,urmata evident de amandoi. Pentru a doua oara.. Si nu ultima cred.. Ma privesc ca doi idioti si automat ma rusinez.
-Aaa.. O cafea,un suc..? Le adresez eu incercand sa rup tacere.
-Nu,raspund amandoi simultan. Oops.. E ceva in neregula cu ăștia doi,asta e clar!
-Partea nasoala e ca doi indivizi din bar tot incearca sa afle cine esti. Isi doresc asta cu orice pret. Si nu numai asta isi doresc,micuto.
-Barbatii vor sa ramana pana la inchidere si sa te "descopere" .. Intr-un mod..deloc placut,spune Mike,completand replica lui George. Iarasi probleme.. Off..e plina lumea de ele..
-Multumesc ca.. Mi-ati spus si..ca ma protejati. Va sunt sincer recunoscatoare.
-G.,te astept jos. Va doresc o noapte linistita,domnisoara.
-La fel si dvs. Ce e cu atata politete?! Ma simt de vita nobila vorbind asa! Raman cu micul armasar..ma apropii usor de el si..il sarut. Ii simt buzele moi si calde.. Oh..ma omoara!
-Imi..imi pare rau.. Impuls.. Astept sa spuna ceva.. Insa doar ma priveste. Secundele trec,eu simt cum mi se scurge sangele din corp. Spune ceva,tembelule. M-am emotionat. Spune ceva!
-Noapte buna,micuto. Ai grija de tine. Si spunand astea..pleaca,lasandu-ma dornica si ..trista.


Heyooo.. sorry for late,lovers. Imi pare chiar rau.. Va pup si astept pareri. Va rog mult. Xoxo,Jo.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum