Dear S. ...

933 35 4
                                    


Incerc sa dau de Danielle insa nu raspunde nici dupa primele 5 apeluri. Oh, shit! Raspunde-mi whore sau jur ca nu mai iesim vreodata.! Afara e intuneric bezna, sunt ametita bine, fumata si.. singura! A naibii treaba.. Suna telefonul.

- Da baby? Asa rapida ai fost? Eu inca sunt in actiune.

- Misca-ti picioarele alea lungi de spagheata pe Royal Avenue si haide sa mergem acasa scumpo. Sunt singura, beata si trista. Te astept.

- Inca un moment sa-mi pun niste haine pe mine.. Da-mi pace, femeia mea, dupa atata timp merit o cina de lunga durata, stii bine ca am dreptate. Te iubesc, imediat apar. Imi inchide telefonul auzind inainte pe fundal doar niste zumzete. Cu cea mai mare sinceritate, ma bucur ca am iesit in seara asta cu prietena mea, chit ca nu prea am apucat sa petrecem mult timp impreuna dat fiind faptul ca aveam amandoua nevoie de distractie fara sa fim frecate la cap una de cealalta. Ne oferim foarte multa libertate ceea ce ne permite sa ne punem la incercare increderea. Asta inseamna o adevarata prietenie. Dupa nici 10 minute apare si spagheata, dandu-se jos dintr-o masina cu neoane si graffiti-uri si rahaturi. Isi saruta pletosul si coboara. Imi vine sa vomit.

- Sa nu indraznesti sa-mi dai pupic dupa ce ai sarutat pletosul. Stai departe de mine, D. Eram foarte serioasa si sincera. D. ma prinde de par si ma saruta, fara sa fie insa vreun sarut pasional, frantuzesc. 

- Mi-ai lipsit. Ma voi intalni si maine cu pleata. E bun ca dracu', salbatic si durabil. La tine cum a decurs seara? E asa de linistita ca nu pot decat sa zambesc si sa o imbratisez.

- Haide sa bem o cafea, te rog, simt cum ma ia somnul, decid eu sa ii propun lui D. Am nevoie de o cafea mai mult decat orice in clipa asta. Please, honey, be kind..  Se gandeste cateva secunde bune.

- Presupun ca mai e deschis pe undeva prin apropiere. Sa bem o cafea tare atunci. In drumul nostru intalnim o cafenea in care se zareau putine fete, si acelea placide. Dau comanda de doua cafele, vreau sa fac cinste, as vrea sa mai beau ceva, sa am iarasi starea de ameteala, imi place senzatia, ma simt inca high, dusa de val, insa nu suficient. Probabil pentru ca nu am un penis langa mine..

*G.*

Svetlana.. mmm.. Mi-a fost pofta rau de Svee. Nu am mai facut-o de ceva vreme, probabil pentru faptul ca o ardeam aiurea cu pizda aia jazz-ista de la care nu am obtinut mai nimic. Inca. Insa, niciodata nu e prea tarziu. Svee e genul ala de MILF care te face sa iti treaca raceala, dar te baga intr-o boala cronica. E femeia perfecta in materia de sex. M-a asteptat doar cu jartiere pe picioarele alea lungi si multa dorinta carnala in intreg trupul. Svee e femeia aia pentru care tatii pustilor de vreo 14 ani platesc o caruta de bani sa le invete odraslele sa futa si sa dobandeasca experienta in a se lasa fututi. Iubita mea S. ar sti ca relatia dintre noi este totalmente imposibila, dat fiind faptul ca lucram impreuna si ar fi chiar o bataie de cap si o porcarie sa schimbam placerea carnala in iubire, chit ca nu e o femeie fara principii, simpla sau plictisitoare, ci din contra. E blonda suprema de la firma.

- George, permite-mi sa iti atrag atentia cu ceva. Ma cam irita situatia asta.

Raman putin indoit de ce va urma.

- Spune, Svee. Te ascult. E vorba de salariu? Stii ca pot plusa..

- Nu, George, nu e vorba de bani, masini sau droguri. Am toate astea. E vorba de noi, George. De noi.

Incepe sa ma sperie ideea asta idioata gen noi, amandoi, tu si eu si toate siroposeniile imbecile. Nu cer decat sex, nu si sentimente. Dar sa fiu sincer.. nu imi e indiferenta deloc Svee..

- E vorba de faptul ca m-ai neglijat in ultima vreme, si nu ti-o spun sub forma de repros, nu am niciun drept asupra ta, nu am nici dreptul sa iti spun asta insa ma preseaza de ceva vreme. De cand ai intalnit tinerica nici nu ma privesti in firma, nu mai ai aceeasi pofta carnala cu care ma asteptai dupa o zi lunga si bataioasa, in birou, nu ma mai atingi la fel. Stiu, lucrurile se schimba pe parcursul timpului. Nu ma intelege gresit, dar spune-mi daca nu mai esti la fel de atras de femeia din fata ta cum esti atras in clipa de fata de cea din patul tau, frageda si tanara.

Raman perplex. Nici o data, macar o data, in toti acesti ani de cand o ardem aiurea, Svee nu mi-a reprosat asa ceva. Si totusi.. Stie de toate tipele care mi-au trecut prin pat in timpul asta, indiferent de varsta sau frumusete, ea a stiut despre ele. Stiam ca uneori ii e greu sa auda cum fut alte femei, insa stiam ca e deja obisnuita cu felul meu dezlantuit de a trai. Of.. Draga S...

- Nu.. nu ma intelege gresit George.. te pun in dificultate, stiu.. dar.. Nu. De ajuns. No more words. Am trantit-o pe fotoliul regal si i-am oferit cel mai dulce eating. Nu a apucat sa riposteze, sa se zbata sau sa mai scoata vreun cuvant. S-a lasat purtata de placerea carnala pe care i-o ofeream, prins, dornic si pofticios. Iubesc sexul cu femeia asta, nu o pot pierde asa usor. E femeia care mi-a pus bazele perversiunii, femeie care m-a adus cel mai des pe culmile placerii. Imbatat de dorinta si de dor, fiind nervos ca micuta Jo nu imi transmite vreun semn ca e vie sau ca e acasa, ii soptesc milf-ului meu drag un simplu " Te iubesc", continuand sa o induc in infuzia magnifica a placerii..


Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum