Kapitel 34

230 6 4
                                    


Emmas  synsvinkel d 26 juli klokken 11:30 i Californien vejret varmt og solrigt 

"Nej, skat glem det jeg giver mig ikke" Forhelvede han er så fucking stædig vi er ude og handle ind til baby værelse og Alexander er så fucker stædig "Nej skat jeg nedlægger veto jeg nægter det vi maler simpelthen ikke værelset lyserødt" "Fint, så lilla" Jeg nikker og puster lettede ud, over at det ikke skal være lyserødt "okay så, men kun på en af væggene" han nikker, og jeg smiler lettede "Så er vi så ikke ved at være færdige eller?" Jeg nikker, jeg har fået ret meget rabat på en her masse mærke babytøj, ved ikke hvorfor, men vi har købt ret meget. "Okay så er vi vel færdige" Jeg ser ned på min liste, den liste driver Alexander til vanvid "Jer, vi er færdige" Vi går op til kassen og betaler, så kom man da også lige af med 22.546 det var alligevel meget. Vi havde beregnet det, men det er alligevel ret meget, vi har huset som er blevet færdigt og jeg er så glad for det. Der er vores værelse børnenes værelse og 4 gæsteværelser. Vi har snakket om, at Laura måske skal bo her hos os permanent da det ikke ser ud som om at Alexanders mor ikke for det bedre. 

Mens vi sider i bilen og Alex køre, "Skat, jeg tænkte på noget" Han nikker som i sig frem "Jeg tænkte på at jeg ved godt, du ikke vil snakke om det, men vil du have din mor skal være en del af deres liv" Han sukker tungt og ånder så ud, jeg håber ikke at det her vil fremprovokere en diskussion "Jeg har tænkt på det og jeg har også besluttet mig, det skal hun ikke. Hun har svigtet mig så meget og det har ødelagt mig Emma, og jeg vil ikke have at de skal opleve at hun svigter dem på samme måde som hun svigtede mig og mine søskende. Ja hun er deres farmor, men hun har ikke gjort sig fortjent til titlen. Min far skal heller ikke være en del af det Emma, det ønsker jeg ikke." Jeg nikker jeg forstår det godt, men alligevel Alexanders mor har jo skrevet et langt brev, det ligger stadig inde på hans kontor "Har du læst hende brev?" Han ryster på hovedet "Nej Emma, det er bare spild af kræfter det er noget bullshit" Jeg ligger forsigtigt min hånd på hans "Skat,jeg ved godt hvor hårdt det er for dig at se og være i hvordan dig og dine søskende har det. Men jeg tror måske at det ville kunne hjælpe dig at læse det" Han ryster på hovedet og parkere bilen, jeg kan godt fornemme at det ikke er noget vi skal diskutere nu, og at jeg ikke skal presse ham længere.  

Vi går ind i huset og pakker ud "Skal vi tage en pause?" Han nikker, og sætter sig i sofaen. Jeg ved godt at jeg ikke må drikke så meget kaffe, men jeg har virkelig et behov for det lige her og nu "Skat skal du have kaffe?" Han ryster på hovedet, hvad mon der er galt. Jeg sætter en kop over til mig selv en lille med massere af mælk i.  Jeg sætter mig ind i sofaen ved siden af mig, og kigger mig i øjnene det her gør mig lidt nervøs. "Emma, jeg har tænkt på noget" Jeg nikker det er sjælendt han kalder mig Emma "Jeg har tænkt på at adoptere Laura" Jeg kigger på ham "Jer, det nævnte du godt for mig" Han nikker "Jer, men Emma jeg mener det seriøst" Jeg nikker, "Det er jeg godt klar over du gør, men Charlie og Jake sagde jo at de ville gøre det" Han nikker langsomt "Jer, men hvis nu det ikke" Jeg nikker, langt hen ad vejen er vi enige, men så alligevel Charlie og Jake gør alt hvad de kan for at opbygge stabilitet for Laura. Mine forældre har købt dem en stor lejlighed i centrum af London, så jeg tror de er meget godt på vej. De er begge to begyndt på arbejde og går i byen, men langt fra så meget som før, de ryger begge to, men langt fra så meget som før og ikke stoffer.  "Skat kig på mig, det hele skal nok gå" Han nikker jeg lægger arme om halsen på ham, og krammer ham hårdt ind til mig. Da vi har drukket færdigt eller jeg har går vi igang med baby værelserne. 

"Fucking lorte skrue" Råber Alexander, jeg fniser jeg sider og hygger mig med at male bogstaver til hendes værelse, mens Alexander samler puslebord. "Hvad sker der?" Råber jeg, "Det er noget fucking bullshit det her" Råber han, jeg går ind til ham "Skal jeg hjælpe?" Han nikker "Hold her" Jeg holder der hvor hans viser mig, mig og han skruer, men jeg kommer ved et uheld til at slippe og den ryster "Skat forhelvede! Du skulle jo ikke slippe" Jeg kigger ned på min negl "Min fucking negl flækkede" Han kigger sigende på mig "Din negl er det det du tænker på?" Jeg nikker "Jeg har brugt jeg ved ikke hvor lang tid på at for dem pæne og nu er den flækkede" "jeg magter ikke det her mere det er noget fucking lorte pis, vi sætter det bare op sådan her" Jeg ryster på hovedet "Nej det gør vi ikke, jeg nægter at ligge mine børn op på noget der ikke er færdigt!" Han ryster på hovedet "Så samler du det bare!" Snerre han og går ud af værelset "Fint" Jeg sætter mig ned og kigger på manualen det hele ser meget indviklet ud, men jeg prøver. 

Efter samtlige forsøg lykkedes det, det var en del vi manglede jeg er ret stolt over jeg formåede at samle det. "Fuck jeg er god jo" Siger jeg og klapper mig selv på skulderen i forhold til at jeg er født med 10 tommelfingre og ikke er god til den slags må jeg da indrømme at det her er ret sejt. Jeg går også i gang med sengen nu når jeg er igang kan jeg lige så godt færdiggøre det, sengen er betydeligt nemmere end det andet det går som en dans på roser. Da den er samlet går jeg igang med at sætte de billeder op det tager ikke så lang tid, det er bare at sætte søm i væggen og hænge det lige og detaljer er lige mig, jeg må indrømme at det er blevet ret flot. 

"Wow skat" Alexander ligger sine arme om mig bagfra, jeg smiler "Det var altså ikke svært, nu skal det bare bæres ud på badeværelset" Han nikker, "Skal vi forsætte med hendes værelse" Jeg nikker og vi går igang med hendes værelse

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

"Wow skat" Alexander ligger sine arme om mig bagfra, jeg smiler "Det var altså ikke svært, nu skal det bare bæres ud på badeværelset" Han nikker, "Skal vi forsætte med hendes værelse" Jeg nikker og vi går igang med hendes værelse. (Ignore K)

Jeg smiler tilfredst det er blevet som vi gerne ville have det, og det er blevet ret flot "Har du tænkt på hvor at dine graviditets billeder skal hænge?" Jeg ryster på hovedet, jeg ved det faktisk ikke, men Alexander mener de skal op selvom jeg sy...

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Jeg smiler tilfredst det er blevet som vi gerne ville have det, og det er blevet ret flot "Har du tænkt på hvor at dine graviditets billeder skal hænge?" Jeg ryster på hovedet, jeg ved det faktisk ikke, men Alexander mener de skal op selvom jeg syntes jeg ligner en fed valross på de fleste har jeg da fået meget gode penge for det. "Hvad med ude i bryggerset?" Jeg trækker på det" Det kunne de vel godt, men jeg magter ikke rigtig nu kan vi ikke få noget at spise?" Han nikker langsomt og vi går ud og bestiller noget mad for fuck jeg er sulten.

______________________________

Lidt længere kapitel end ellers, denne her bog er ved at nå vejs ende, den bliver måske færdiggjort idag hvis jeg for tid😘 Håber i kunne lide dette kapitel stem gerne, det sidste kapitel i vores maraton kommer op i aften❤️

Why me?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang