Kapitel 11

456 12 3
                                    

(pleas svar nede  i kommentaren det er en hjælp hvis i gør det så er i dejlige!)

Emmas synsvinkel d. 10 oktober hjemme i Californien klokken 8:30 i skole vejret overskyet

Lige nu er jeg i skole og jeg kan simpelhen ikke tænke på andet end Alexander Warren han hænger ligesom fast i mit hoved. Og jeg ved det er forkert at ja flirte med en anden når jeg har en kæreste, men hvad fanden jeg har jo ikke selv valgt Christian og nu når vi snakker om ham så kommer han idag. Eller jeg skal hjem til ham her efter skole også skal jeg sove der pis også, så længe han ikke prøver på noget for vi er pisse uvenner og har ikke rigtig snakket. Alexander og jeg har ikke skrevet eller snakket siden efterårsferien og jeg savner ham, og jeg ved ikke helt hvordan man kan savne en man ikke har mødt spørg mig ikke, for ærligt jeg aner det ikke. Men det gør jeg, og jeg ville ønske han boede lidt tættere på så vi kunne ses, men det gør han desværre ikke han bor i England og jeg bor i Californien så ja det er relativt lang fra hinanden. 

En af de bedste lyde i verden er når klokken ringer og man har fri. Bare ikke idag for jeg magter ham ikke jeg hader ham det ville ikke være en underdrivelse. Jeg sætter mig ind i bilen og køre mod Christian selvom jeg for alt i verden ikke gider jeg vil hellere ligge der hjemme og snakke med Alexander. 

Det jeg hader mest i denne her verden er folks fucking fordomme jeg kan dem ikke. Alle tror mit liv er så dejligt og nemt, men de skulle bare vide det er alt andet end det, alle tror mit forhold til Christian er en dans på roser det er det modsatte. Alle medierne for det bare til at lyde så nemt at være mig, men de skulle bare vide hvordan tingene står til og hvordan mit liv er. Og jeg ved da godt at det også har noget at gøre med at mine forældre har røven fuld af penge og at jeg køre i dyre biler har dyre tasker og dyrt tøj. Men jeg er bare så meget mere end den der i og å så perfekte pige alle tror jeg er, jeg elsker at være model det kan jeg godt lide. Og det er det der med at jeg føler det er min ting og ja ikke mine forældres. Men ja den pige man ser i medierne fremstår som en sød perfekt pige, som elsker at være så sund aldrig drikker og ikke laver andet end at gå i spa og shoppe. Og for gode karakter og træner hver dag, men det er ikke mig jeg er ja jeg kan godt lide at træne, men ikke hverdag jeg ville da dø hvis jeg skulle det og ja jeg spiser sundt, lidt for sundt nogle gange. Jeg har kun været på macdonalds 1 gang i hele mit liv og det var for at få en kaffe, min mor har altid sagt at fast food gør en usund og forkorter ens livstid. Og det er måske også rigtigt, men jeg ja elsker alt usund mad det er noget af det bedste. Og karakterende de er da okay eller a jeg for top karakter i nogle fag, men det kommer man heller ikke sovende til. Og den skrøne med at jeg aldrig går i andet i stilletter er sand, men hvis jeg selv kunne vælge så går jeg i sneakers og hoodies og jeans ikke kjoler. Jeg hader dem. Eller jeg ville jo nok gerne have kjole på til mit bryllup, men ellers jeans og hoodie fungere fint for mig.

Nogle gange ville jeg gerne bare være normal og ikke have alt det at skulle leve op til. Jeg kan godt lide at drikke og gå til fester, men det ved mine forældre ikke noget om og det skal de bestemt heller ikke. Og jeg ja ville ønske at jeg levede et normalt liv med forældre som ikke var stinkende rige det ville være rart at have bare et nogle lunde normalt liv.

Jeg køre op i Christians forældres indkørsel det her er 100% en af de dage man ville ønske man bare kunne springe over.  Jeg stiger ud af bilen og tager mine ting og går op mod huset. Jeg banker på og jeg kan høre nogle der går med hasdige skridt ned af trappen. Jeg gider virkelig ikke døren åbner og der står han "Hej prinsesse" Jeg smiler et falsk overdrevet smil "hej Christian" Han ligger an til et kys og jeg skal lige til at afvise ham, men tager mig selv i det. Jeg trækker mig og går ind jeg tager jakken af og hænger den på knagen "Undskyld" Siger Christian jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, mene gøre så jeg smiler bare og siger "Det er okay" Han tager min hånd og vi går op på hans værelse, han finder en eller anden film som jeg siger okay til og begynder at se den.

Da filmens rulle tekster køre over skærmen smiler jeg lettet det var en virkelig dårlig film. vi går neden under hvor at deres køkken dame har lavet mad, men det smager mig ikke rigtig jeg har mest af alt lyst til et glas champagne det kunne være godt. "Hvordan har du det prinsesse" Når han kalder mig det for jeg mest af alt lyst til at kvæle ham. jeg har faktisk et navn er der noget i vejen for at han kalder mig Emma.

da vi har spist går vi op på Christian værelse. Da vi kommer der op kysser han mig og jeg kysser tilbage, ikke af lyst, men ja for at please Christian. Men nu begunder han at rave på min røv og ja, jeg prøver at komme fri af hans greb, men han holder bare endnu mere fast. Han kysser mig voldsomt, og det er på ingen måde sexet det er bare nej. Jeg prøver at skubbe ham væk, men han holder mig fast og gør kun kysset endnu mere voldsomt. Jeg skubber ham af alt kræft væk og det lykkedes "STOP DET CHRISTIAN" råber jeg, men bliver kvalt da han tager hånden for min mund så jeg ikke kan sige noget "Hold nu kæft klamme kælling jeg har virkelig lyst til dig så inden holder du kæft og gør det nemt for mig ellers så tvinger jeg den op i dig mens du skriger" jeg prøver at vride mig fri og skrige, men så mærker jeg slag lige på hoften og et til og mens han river mit tøj af. Jeg skriger eller prøver på det, men det virker ikke. 

____________________________

Så nyt kapitel og et langt et af slagsen! 

Husk at stemme og kommentere det ville gøre mig lykkelig!

Ville i gide at læse en bog hvis jeg skrev den på engelsk? 

Why me?Where stories live. Discover now