Kapitel 8

467 18 2
                                    


Alexanders synsvinkel klokken 7:40 d. 30 september i skolen 

Mig, Oliver og Jackson står ved vores sædvanelige sted og ryger vores skole har den der latterlige ryge politik. Så vi går gerne ud foran skolen og ryger. Jeg har ikke skrevet med Emma i et stykke tid, jeg savner vores skrive dage hun har virket fraværende her på det sidste så jeg tænker at jeg vil skrive til hende senere. "Alex, hvad har vi i første time?" Spørger Oliver jeg trækker på skuldrene jeg interessere mig ikke for det så hvor skulle jeg vide  det fra "Aner det ikke" Jackson trækker sin telefon op og tjekker det "Vi skal have matematik med Mr Cooper" Amen for fuck helvede satan jeg hader det og jeg gider ikke "Mener du det?" Spøger jeg jeg er allerede træt ved tanken vi skodder cigaretterne og går ind til time klokken er også hvad 8:10 så vi er lidt sent på den. 

Vi går ind hvor Mr Cooper er ved at stå og forklare et eller andet og vi går ind "Hvad er oversagen til i gider at ulejlige jer og komme til timen?" Spøger han og kigger strengt på os hvorfor overhoved prøve   jeg er ikke bange for ham det er lige omvendt han er bange for mig "Har du et problem  Henry for jeg går gerne igen?" Svare jeg flabede han ved slet ikke hvad han skal sige "Det er Mr Cooper" Siger han jeg kigger kold på ham og sætter mig ned ved drengene kæft en idiot resten af timen "Mr Warren kom her op" Jeg går med sløve skridt op til mr Cooper jeg magter ikke at lades som om "Hvad er der Henry?"  "Du skal gå direkte op på kontoret nu" Amen hvad fanden jeg kigger surt på ham og går op på kontoret, jeg har brug for et råd så jeg skriver til Emma.

Alex- Jeg er fandeme blevet smidt på kontoret og jeg er så vred at du ikke fatter det, pleas skriv mus.

Emma- Årh hvad fanden har du nu lavet?!

Alex- Jeg kom for sent og ja var lidt flabede

Emma- Alexander! Opfør dig pænt

Jeg når ikke at svare hende før jeg bliver kald ind. Jeg sætter mig ned i stolen over for vore rektor "Mr Warren nu har jeg fået en del klager fra forskellige lære og især fra mr Cooper så jeg har besluttet at sende dig på en tænker indtil på torsdag. Og udover det så eftersidning hver mandag med Mr Cooper" Amen hvad fanden tænker hun på det magter jeg sgu da ikke jeg kan simpelthen ikke overskue eftersidning, men ferie ja tak det lyder sgu dejligt. "Og udover det vil jeg selvfølgelig kontakte dine forældre og fortælle dem hvad der forgår" Shit min far slår mig ihjel og min mor det samme nok hendes reaktion på at jeg begynde at ryge var ja ret så slem jeg fik stuearrest i en halv måned. Så jeg håber på det bedste. Jeg giver hende et dræber blik og går udfra kontoret, jeg går ud og venter på bussen i mens ryger jeg en tiltrængt cigaret den krasser i halsen på den gode måde. 

Bussen er enlig kommet og jeg er den eneste i bussen jeg skal hjem til min mor idag så det skal sgu nok blive hyggeligt eller noget. Jeg går på messenger og skriver til Emma.

Alexander- Jeg opføre mig altid ordenligt mus😘

Emma- Mmh helt sikkert- ring hvis der er noget❤

Alexander- Altid smukke, kan jeg ringe i aften? 

Emma- ja det gør du bare ses senere så😊

Jeg smiler hun for mit humør lidt op bussen stopper og jeg stiger ud. Jeg låser mig ind og går op på mit værelse, jeg tænder for min macbook og går på instagram. Mine forældres økonomi er hvidt forskellig. Min mors hus er ved at falde sammen, det er noget gammelt lort og hende og James er nærmest ligeså meget på røven som jeg er og når måneden er ved at lagge mod ende så er de for alvor på røven. Nogle gange sidst på måneden har vi seriøst nogle gange ikke noget mad også ja så er der ikke noget mad også  ja så nogle gange siger hun bare "FInd hvad der er" Og andre gange siger hun "Bare rolig der kommer mad" Også kommer der en pizza til deling, men jeg tager typisk hjem til Jackson og spiser, min far derimod har massere af penge det er grunden til min macbook og ja han har en masse penge. Men jeg har ikke det bedste forhold til min far for at sige det mildt  og mine brødre ja når de er hjemme så ja så hos min mor er vi bare endnu mere på røven da en sølle pizza ikke rigtig er nok til at mætte 6 mennesker. Og udover det så er der ikke rigtig værelser nok i det her hus. Det er min far der betaler for vores skole og tøj og alt det andet vi nu mangler fordi min mor og James er rimeligt meget på røven. Også tænker i nok hvorfor bor du ikke bare hos din far, det gør jeg ikke fordi min far og jeg ikke kan udstå hinanden. Vi ja skændes hele tiden og ja han er bare en idiot, og min mor og James de har fandeme hovedet op i røven de indvisterede i ja et eller andet lort og nu har de tabt alle pengene hvilket resultere i at der ikke altid er mad på bordet. Så nu må vi håbe at der er mad på bordet idag. 

Døren går op og ind kommer Jake min storebror "Hey bro, har du en lighter jeg må låne?" Jeg kaster lighteren der ligger på mit skrivebord "Du ved godt at mor hun er fucker sur på dig ikke?" Jeg nikker, men jeg er enligt ret så ligeglad med det han smiler og tænder sin cigaret og kaster lighteren tilbage og går. Jeg savner Emma ekstremt meget lige nu og jeg overvejer at ringe nu, men klokken er hvad 12 så klokken er nok 5 nede ved hende. Men ja nu må vi se min mor har jo ikke en gang en uddannelse og hun har 4 børn så ja jeg ved sgu ikke lige hvad hun tænker på. 

____________________________________

Hej allesammen et nyt kapitel ude! Håber i vil nyde det husk at stemme og kommentere. 

hav en forsat god dag!


Why me?Where stories live. Discover now