Kapitel 5

603 21 9
                                    


Emmas synsvinkel d.26 august- klokken 15:30 hjemme i Californien

Vi har lige fået fri hvilket er dejligt, jeg skal hjem til Selena idag hvilket jeg bliver hyggeligt hun er altid en fest at være sammen med. Alex og jeg har skrevet lidt frem og tilbage, men jeg har tænkt ret meget på ham, her på det sidste måske også mere end hvad godt er. Men ja han er mega sjov og sød, men flabede og det er det jeg godt kan lide. Jeg er lidt i en boble, men den river Bailey mig hurtigt ud af "Hvad så søde er du væk?" Jeg ryster hurtigt på hovedet og smiler "Nej, jeg faldt bare i staver" De kigger begge afventende på mig "Øhm Emma det er dig der skal køre" Jeg smiler hvad fuck sker der for mig idag, jeg finder mine nøgler frem og låser bilen op.  

 Vi køre ud til Selena jeg har enligt ikke fortalt mine forældre at jeg tager ud til Selena, men det er vel ligemeget de er alligevel aldrig hjemme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Vi køre ud til Selena jeg har enligt ikke fortalt mine forældre at jeg tager ud til Selena, men det er vel ligemeget de er alligevel aldrig hjemme. "Når hvordan går det med dig og Christian?" Spøger Bailey det sidste jeg lige magter at snakke om lige nu "Fint eller vi er ikke på talefod han flippede ud over et billede på min instagram" "Seriøst?" Siger Selena jeg nikker "Jeg fatter ikke hvordan du kan leve med det der"  Siger hun og ærligt det ved jeg sgu heller ikke helt selv "Søde du kan få noget bedre end Christian du fortjener bedre du skal have noget kærlighed og en helvedes masse sex og det for du ikke ved at være sammen med ham" Siger Bailey jeg smiler jeg har ikke fået taget min mødom så jeg har ingen erfaring når det kommer til det "Nej, det gør du ikke og du trænger Emma du er liderlig vi ved det" jeg griner de ved fandeme hvordan man skal få mig til at smile. 

Vi er kommet hjem til Selena det er altid hyggeligt. "Emma der er fest på fredag og du skal med du skal score" Siger Selena bestemt jeg smiler jeg vil vildt gerne, men jeg ved ikke om jeg må eller det ved eg godt det må jeg nok ikke. "Tro mig jeg ville gerne, men jeg må nok ikke" Siger jeg og smiler "Bare sig at du skal sove hos mig også tager vi til fest" jeg smiler det har vi gjort en gang før og det var en af de bedste aftner i mit liv. Eller det var den bedste og ja siden der så har vi bare drukket lidt champange her og der.

Vi ender med at sidde og spise toast med ost og skinke, og snakker om min manglende erfaring indenfor drenge generelt. Men hvor skulle jeg få det fra jeg har jo altid været taget hvis man kan kalde det, hvor imod de jo altid har kunne feste igennem uden at skulle tænke på at deres forældre overvåger dem i hoved og røv.  "Emma jeg lover dig, du kan få en fucking lækker fyr uden problemer du er en pisse smuk pige og der er en masse der vil dig" jeg smiler jeg ved det godt, men ærligt jeg ved ikke jeg føler bare ikke at jeg kan andet end at se smuk ud. Og det lyder måske dumt, men det er sådan jeg føler nogle gange at jeg bliver en dukke og bliver taget og dømt for mit udseende. "Det ved jeg godt, men jeg føler bare at jeg ikke kan andet end at se godt ud og gøre andre glade jeg glemmer mig selv" De nikker "Du kan meget mere end at se smuk ud og du glemmer at gøre hvad der er godt for dig" Jeg smiler det her har vi snakket om jeg ved ikke hvor mange gange, men vi snakker stadig om det og ærligt jeg overvejer at slå op med Christian. 

Jeg skal lige til at køre hjemad og klokken er allerede 17:30 så jeg må nok hellere tage mig sammen. Vi har ikke aftalt præcis hvad vi skal på fredag, men et eller andet skal der ske jeg sætter mig ind i bilen og køre hjem, mens jeg køre strejfer mine tanker rundt på Alexander hvad laver han lige nu jeg gad vildt godt skrive med ham lige nu. Men det må vente til jeg har spist aftensmad. Jeg bakker bilen ind i garagen jeg kan se at Brooklyn er hjemme hendes bil er der i hvert tilfælde, jeg går ind af bagvejen. 

Heldigvis er min mor og far ikke hjemme heldigvis, men de kan se hvornår jeg har tjekket ind hjemme i huset da vi har alarmsystem. Så det er lidt noget bullshit for hvis de finder ud af det kan der ske en af to ting. Inten bliver de pisse sure over jeg ikke har fortalt dem det ellers så siger de det er okay skat bare husk det næste gang, men jeg forventer ikke at andet end at de skælder mig ud over det. Jeg åbner døren ind til Brooklyns værelse og hun er der ikke jeg smiler jeg ved godt hvor hun er, men vi stikker ikke hinanden. Jeg går ind på mit værelse og ser til min glæde at Alexander har skrevet. 

Alex- Sunshine hvad laver du? jeg savner dig❤

Emma- Årh savner da også dig, find lige på et andet kælenavn😂

Alex-  Okay, men så bliver det mus😘

Emma- Mus er acceptabelt, men kalder du ikke alle piger for kælenavne?

Alex- Jo,men Mus og Sunshine er dine og dem har jeg aldrig kaldt en pige før dig❤

Emma- Oh😮 Nu føler jeg mig beæret tak tror jeg❤ 

Alex- Altid mus, har du været i skole idag? 

Emma. øh ja det er jeg altid har aldrig i mit liv pjekket😊

Alex- Er du seriøs heller ikke en tiltrængt fridag??

Emma- Altså hvis jeg er på shoot og det ligger i hverdagene så jo, men aldrig bare pjæk, hvad med dig pjekker du?

Alex- Ikke idag idag blev jeg smidt ud kom forsent og ja så sagde hende kællingen at jeg var flabede😱

Emma- Det kunne jeg da ikke forstille mig dig flabede? Og hvorfor kom du forsent??

Alex- Fordi min skole har den der latterlige rygepolitik så ja vi skulle ryge også kom vi ikke til tiden

Emma- Hvis nu du ikke havde røget havde det jo ikke været et problem🤣😱

Alex- I now, men min far er fucking sur🙄 Så jeg har fået stuearrest i en måned

Emma- Stakkels dig ❤

Alex- Ja ik, og idag skal jeg til fest så ja håber bare ikke at han opdager det, men fuck det hvis han gør

Emma- Fest?! PÅ en fucking onsdag?

Alex- ja det er jo kun onsdag en gang i ugen såå hvorfor ikke fejre det? 

Emma- Fordi normale mennesker ville skulle i skole dagen efter❤😱

Alex- Nej mus vi holder jo bare en tiltrængt fridag😂👌 Du burde prøve det, det er ret så befriende👌

Emma- ja ja så siger vi det, skal faktisk til en fest her på fredag😱

Alex- Må du godt det for dine forældre??

Emma- Nej det må jeg på ingen måde, men jeg gør det alligevel eller jeg har ikke spurgt dem, men hvis eg gør for jeg 100% nej👌😊

Alex- Waow det må jeg sige❤ Respekt mine venner kommer om noget tid vi skal ud og spise først så ja skrives ved? 

Emma- Ja lad os det god fest, og pas nu på dig selv❤

Alex- Always sov godt mus❤

Jeg kan mærke det der jeg ikke kan forklare hvad er, men det er der. Jeg går nedenunder og finder noget at spise, jeg tager min varme spagetti med kødsovs op oven på og spiser. Da jeg har spist går jeg igang med at lave min biologi aflevering færdig. Den er enligt ikke svær, men meget tidskrævende da jeg er tilfreds ligger jeg den til side. Klokken er hvad 18:30 og mine forældre plejer at være hjemme ca klokken 18 min mobil vibrere. 

Mor- Hej skat kommer nok først hjem imorgen efter arbejde, far havde glemt at han havde et business møde med Christian og hans forældre så vi bliver og overnatter på hotellet❤ Godnat og sov godt😚  

Emma- Okay, hyg jer elsker dig og sov godt, hils far💕

Super alene hjemme indtil imorgen. Jeg sukker super nu skal jeg jo så bokse med at Christian nok skal fortælle dem at vi ikke er på talefod. begrund af et fucking instagram billede. 

________________________________

TAK! Tak for 100 læsere elsker jer allesammen utrolig højt fordi i læser lige præcis min bog tak for det! Husk at stemme og smid gerne en kommentar. 

husk at tjekke min anden bog ud hvis ikke i allerede læser den❤

Why me?Where stories live. Discover now