Kapitel 21

355 14 24
                                    


Emmas synsvinkel d 23 november klokken 14:30 på hospitalet vejret kold og regnende 

Psst husk at læse forfatter note den er vigtig!

Jeg keder mig, Alexander er inde og hente sin familie med min bodyguard tror jeg. Jeg elsker ham så meget og jeg sidder i det her klamme hospital tøj, jeg vil gerne have mit eget på. Men de har ikke hentet mit endnu jeg overlever ikke en dag mere i sengen uden at fortage mig noget. Min maneger har været nødt til at aflyse en her del shoot som jeg havde glædet mig til, men sådan er det jo og jeg kan ikke komme hjem lige i forløbet. Så min mor kommer ind med noget i hånden "Se her de har skrevet om dig" Hun rækker mig et blad "Kendis indlagt og tæt på døden" Står der med store bokstaver jeg åbner bladet og læser den lange artikel om mig, det er utroligt hvor fanden de for det fra eller jeg har været indlagt under diskretion hvilket vil sige at de ikke burde vide at jeg var her.

 På den anden side af min artikel er der en med Christian og hans syn på sagen der er et billede af ham der holder om en anden pige som åbenbart er hans nye kæreste, jeg håber da ikke for hende at han voldtager hende. Jeg ryster på hovedet der står her "Jeg syntes ikke at jeg har gjort noget forkert, men mig og Emma er et overstået kapitel og jeg håber hende det bedste fremad jeg har lidt ondt af hendes kæreste hun er ja en klam slut" Slut hvad fanden kalder han mig luder det var sgu da ikke mig der voldtog nogen, mine forældre har meld det til en advokat som tager det i retten politiet har været der, men Christian er blevet båret væk og er også indlagt på samme hospital som jeg er. Men vi ved ikke hvor han er så ja jeg håber sgu han for livstid han har fucking stukket mig ned. 

Alt andet ville være uretfærdigt. "Skat er du okay?" "Ja ja han er bare en stodder" Hun smiler og stryger mig iver håret "Glæder du dig til at møde hans familie?" Hun hentyder til Alexanders familie "Ja da mega meget jeg har kæmpe optur over det" Hun smiler "Hold fast i ham Emma han er en god fyr han elsker dig virkelig det syntes far også han skal bare lige venne sig til tanken" Jeg smiler hun tager mine hænder og klemmer dem "Mor må jeg ikke godt få lov til at få noget andet tøj på." Hun griner "Jo skat, men vi har lidt glemt at køre hjem og hente noget" Jeg vender øjne amen for helvede jeg kan ikke mere hvorfor fanden kan de ikke bare hente mit tøj så jeg kan slippe for at have den her grimme kjole på. Hun smiler lidt og går så ud jeg burde vel endeligt gøre mig klar eller ja i hvert til fælde se nogle lunde præsentabel ud, hvilket jeg på ingen måde gør. Jeg går ud og prøver at redde hår de har mine toiletsager med så det er jo et step fremad, jeg redder mit hår som faktisk også trængte til det. 

Jeg sidder op i min seng og er ved at skrive til min maneger i forhold til mit nye tøj som jeg selv har designet som endeligt skulle have været ude i går. Men vi er nødt til at udsætte det da jeg jo ikke er frisk, og udover det er jeg blevet booket til et shoot med Matthew Pollock til undertøj billeder vi skal reklamere for Kalvin Klein. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal fortælle Alexander det, jeg tror ikke han bliver glad ved tanken om mig halvnøgen foran en anden fyr. Så det er jo bare super, og udover det så holder Justin Bieber fest da hans nye sang er kommet ud og ham skal jeg have taget billeder med, da han også skal reklamere for den nye undertøj kollektion, mit og Justins forhold har været ret stærkt, men efter alt det med stoffer har jeg trukket mig, og nu har han jo fundet sammen med Selena igen så det er jo godt. I det samme kommer Alexander ind sammen med 2 drenge som nok godt kunne være hans brødre, btw ret pæne, men langt fra Alexander lækker. 

Den ene smiler, jeg rejser mig op jeg ved ikke om jeg skal kramme ham eller bare give hånden, men jeg krammer "Hej jeg hedder Emma" Han smiler "Charlie Alexanders storebror" Jeg krammer ham han lugter lidt af røg og hans parfume jeg smiler det overrasker mig ikke at han også ryger. En anden fyr som ligner Charlie ret meget kommer hen og ligger armene om mig og løfter mig lidt fra gulvet "Hey jeg hedder Jake og er Alexanders anden storebror og Charlies lillebror" Jeg griner "Emma" Han slipper mig igen en pige på hvad jeg vil gætte på er 14 eller 15 træder frem bag Jake, hun virker genert. "Hej jeg hedder Emma hvad hedder du" Hun smiler genert hun er vildt smuk, en mini Alexander bare i pige version "Laura du er virkelig smuk Emma" Jeg smiler og giver hende en krammer som hun med det samme gengælder "Rart at møde dig Laura og det er du virkelig også"

 En smuk kvinde som jeg vil tro er Alexanders mor hun køre fingrende gennem håret jeg tror at Alexander har arvet den vane, jeg smiler lidt genert "hej Emma jeg er Alexanders mor Camilla" HUn rækker ud efter et kram som jeg giver hende jeg slipper hende og går videre til hvad der må være far eller ja mors kæreste.  "James" Han rækker en hånd frem som jeg tager wow et fast håndtryg "Emma" Jeg prøver at klemme tilbage, jeg slipper ham og går videre til hvad jeg gætter på er Alexanders far for han ser meget business agtig ud. "Alexanders far Kevin" Jeg giver ham hånden "Emma" Han klemmer min hånd og smiler et varmt smil, jeg træder lidt tilbage Alexander krammer mig bagfra og hvisker "Du klarede det godt skat" Idet samme kommer en læge ind "Undskyld jeg forstyrre jeg skal bare lige tage en blodprøve " Jeg lukker øjnene jeg er rædselslagen for nåle jeg synker Alex klemmer mig tættere ind til sig og slipper" I kan komme med mig ud jeg er forresten Emmas mor" Siger min mor Camilla smiler og begynder straks at snakke, og følger med min mor sammen med resten. Jeg sætter mig tilbage i sengen og hun stikker jeg kan mærke tårerne det gør så fucking ondt hver gang. "Så er det overstået" Det svimler et sekund for mine øjne og jeg slapper af, lægen går ud og Alex sætter sig på sengen. "Du er sej skat" Jeg smiler "Tak, du ser træt ud" Han smiler "Det er jeg også" "Jeg elsker din familie de virker alle super cool" Han ryster på hovedet "De er vel okay" Jeg smiler og slår dynen til side han ligger sig op ved siden af mig jeg har sket ikke lyst til at tænke på et liv uden ham.

______________________________

TAK TAK TAK🤩 2k i er jo sindssyge tak tak tak er så taknemmelig! Derfor vil jeg gerne forkæle jer lidt med et ekstra langt kapitel, og udover det har jeg besluttet at i for en julekalender iiiip😊 Men har brug for hjælp hvem skal være med i julekalenderen, helst kendte mennesker! Tænkte selv måske Stefan Hjort eller Shawn Mendes, men har brug for hjælp så kommenter lige hvis  i har en fed kendis, eller bare har en holdning. Gider nemlig ikke skrive julekalender hvis ikke i læser den, og please kommenter det gør det meget nemmere for mig at skrive noget i gider læse! Og igen tak tak tak husk at stemme og kommentere😇

Why me?Where stories live. Discover now