Kapitel 24

268 10 8
                                    

Vigtig meddelese så please læs det!

Alexanders synsvinkel den 2 december hjemme i London klokken 17:30 vejret gråt og kold 

Jeg er kommet hjem, det er helt mærkeligt ikke at være hos Emma. Selvom vi har snakket sammen hver dag siden jeg forlod hende. Jeg er stadig væk bekymret for at alt det her skal ske igen, her i næste uge skal jeg hjem til Emma, hun skal på det der shoot der. Hvilket jeg ikke er så vild med da det er med drenge og det er undertøj. Så det er jo super eller noget, udover det går alt som det plejer, idet samme kommer Laura ind af døren "Alexander, vi skal komme neden under nu" Jeg kigger undrende på hende, "Ja, kommer om lidt" Jeg slukker min iPhone og går nedenunder hvor alle sider "Ja, hvad sker der?" Jeg kan ikke lige magte familiemøder det er sgu lidt akavet, min mor køre hænderne igennem håret, en vane jeg har arvet. Hun ser lidt forandret ud, sådan mere buttede eller noget. Måske er hun gravid det ville sgu være et sandt mararidt hvis det skete, vi mangler jo ikke ligefrem børn her hjemme.  "Okay, øhm jeg ved godt at øhm" Min mor, tørrer hurtigt tårerne væk fra kinderne, og trækker vejret dybt og kigger rundt på Jake, Charlie, Laura og jeg "Jeg ved godt at jeg lovede, vi aldrig skulle flytte mere. Men mig og James er ikke sammen mere, og jeg er gravid og vi skal flytte" 

Jeg kan mærke vreden fuck hvor dumt, jeg kan da slet ikke overskue det her en unge mere til samlingen. Nej hvor skønt fuck hvor jeg hader hende lige nu, hun har ikke råd til at flytte og få et barn mere jeg er lammet af vrede. Måske skulle jeg bare flytte ned til Emma "Hvorfor, Mor Hvorfor, du har jo for fuck sake ikke råd til at flytte, og syntes du ikke vi lever stramt nok i forvejen?" Spøger Charlie, jeg bliver så vred på hende. Hun er sød og alt det, men kæft hvor er hun dum, hun har aldrig formået at give den stabilitet og tryghed som man burde som forældre. Det har resulteret i at jeg er som jeg er, og Charlie og Jake er som de er. Emma gør noget godt for mit temperament, og for min evne til at tage dårlige beslutninger. Men det her er nok til at fucke det op, Laura sidder med armene rundt om mor, jeg har ingen ord ingen ord kun vrede og den galopere fandeme afsted. Hun fortjener en sviner det gør hun "HVORFOR MOR? HVORFOR IGEN IGEN IGEN SKAL VI FLYTTE, JEG VED GODT AT DU SYNTES DU HAR DET HÅRDT, MEN KIG DOG FORFANDEN UDOVER DIN EJEN NÆSETIP. SYNTES DU SELV DET GÅR SÆRLIG GODT? MED OS, LAURA BLIVER MOPPET I SKOLEN, VI FOR IKKE ALTID MAD, VI RYGER DE FLESTE AF OS OG DE FLESTE AF OS HAR TAGET STOFFER OG LAVET KRIMMINELLITET, HVORDAN SYNTES DU SELV DET GÅR OGSÅ VÆLGER I FANDEME AT SÆTTE ENDNU ET BARN I VERDEN KUNNE DET BLIVE BEDRE?"

 jeg rejser mig op i vrede og skubber stolen ud efter mig "Alexander jeg" "BARE STOP MOR BARE STOP" Jeg går op og tager en pakke smøger min computer, telefon noget tøj og opladere og en pakke smøger mere. Jeg ved ikke hvor jeg skal hen, men langt væk herfra. Jeg kan se Emma har ringet, men jeg magter ikke at snakke med nogen lige nu. Jeg tage min jakke, og tage mine vans på og ringe til Ethan og Oliver "Hey bro hvad så?" "Kan jeg låne en sofa det hele stinker?" "Ja ja, du kommer bare" Jeg ligger på skønt, lige som jeg skal til at smække døren bag mig tager Laura fat i mig "Du må ikke" Det lyder helt bedende, og jeg ved godt at det ikke skal gå udover hende. Men fuck hvor er jeg vred "Jo Laura, tag hjem til far eller jasmin okay? Jeg smutter" Jeg river mig fri fra hendes greb og efterlader min grædende lillesøster sammen med min idiotiske u ansvarlige mor og to brødre, min mor har ikke en uddannelse, eller et kørekort. Så mit mål er at komme længere end hende. At få succes med noget, bare en gang, måske få mig et sted at bo og ikke flytte  tusinde gange, min telefon bimler det er Emma, jeg vælger at skrive en sms til hende. 

Mig- Hey skat, ringer senere, jeg elsker dig!

Hun åbner den relativt hurtigt og svare også. 

Smukke💘- Okay, skat er du okay, du virker anderledes noget galt?

Jeg vidste det, hun kender mig fandeme ud og ind, jeg vælger ikke at svare vel vidne om at hun bliver bekymret for mig. Men jeg klare mig, jeg tænder en smøg på vej over til Ethan. Hvor kan jeg ikke bare have en normal familie som har et arbejde og laver mad og ikke flytter konstant, det ønsker jeg mig til jul . Røgen kradser dejligt i halsen, jeg ved ikke Emma har sagt et par gange at hun ikke kan lide at jeg ryger, men jeg kan ikke stoppe lige nu. 

Da jeg når over til Ethans hus, banker jeg på det er hans mor der åbner "hej Alexander, Ethan er oven på sammen med Oliver" Jeg smiler og nikker jeg tager skoene af og hænge jakken på knagen, og går oven på "hey bro" Jeg smiler og krammer Ethan "Længe siden" Jeg nikker, og smiler "Når, går det bedre med damen?" Jeg nikker og smiler "Må vi snart møde hende, eller i det mindste se om du har scoret ordenligt" Jeg griner og finder et billede af hende.

"Fuck bro, hun er fandeme lækker" jeg griner "ja, men hun er min" De griner, og smiler "Hun er helt din, har tittel og sådan noget pis der" jeg griner og smiler "ja, vi er kærester" De måber, jeg smiler "Hvad? Hvordan? Hvornår?" jeg griner "Hun ko...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Fuck bro, hun er fandeme lækker" jeg griner "ja, men hun er min" De griner, og smiler "Hun er helt din, har tittel og sådan noget pis der" jeg griner og smiler "ja, vi er kærester" De måber, jeg smiler "Hvad? Hvordan? Hvornår?" jeg griner "Hun konstaterede det, da lægen spurgte hvem jeg var, så det går jeg udfra" De smiler "Hun er fandeme lækker, godt scoret, må vi møde hende?" Jeg nikker "ja, men i skal opføre jer pænt" De griner og nikker "Når, skal vi ryge en smøg jeg trænger, og hvad sker der med din mor?" jeg ryste spå hovedet "Lad os snuppe en smøg og en øl" Jeg nikker selvom det er fucking kold, "ja, lad os det, men jeg skalogså lige ringe til Emma her senere" de nikker "okay, super men vi skal ryge nu og have en øl derefter bestiller vi pizza og du ringer til damen ikke?" jeg nikker, vi går udenfor og tænder smøger og åbner øl de her drenge er sgu gode af sig, de er mine bedste venner, jeg begynder at genfortælle det hele. "Forhelvede man, det sgu noget lort, men du chrashe bare her indtil det ordner sig" Jeg nikker og smiler "Tak Ethan virkelig" Han nikker "Altid bro" Vi ryger færdigt og går indenfor igen fy for den lede hvor var det kold det var da forfærdeligt. 

___________________________________

Når, det var da ikke så godt, hvad tror i der kommer til at ske? Og tak af hjertet for 2,5k i er for vilde,udover det har jeg et vigtigt spørgsmål det gør det nemmer hvis i gider at svare på det. Husk at stemme og kommentere det ville gøre mig lykkelig! Forsat god søndag!

Hvor mange af jer regner med at læse julekalender? 

hvor mange kapitler 25 eller 24? 

Why me?Where stories live. Discover now