Kapitel 22

339 13 8
                                    


Alexanders synsvinkel den 29 november klokken 8:30 overskyet blæsende vejr 

Her på det sidste har jeg været så bekymret for Emma, efter hun har fået konstateret spiseforstyrrelse og jeg har været meget tæt på at miste hende. Jeg kan ikke lide at forlade hende, men jeg er ikke glad ved at skulle hjem på den anden side af jorden. Jeg vil helst blive hos hende, men jeg er bange hele tiden jeg kan ikke næsten ikke klare at gå ud og ryge jeg har haft de der mararidt om døden at finde hende død. 

Det menneske jeg elsker mest i hele verden og jeg hader at se hende i den hvide hospitals kjole, og at hun er så tynd som hun er nu. Jeg kan det ikke, jeg ville aldrig forlade hende og hun tror hele tiden at jeg vil forlade hende. Hvorfor skulle jeg det selvom hun kan være så fucking flabede, jeg tror aldrig jeg vil forlade hende hun har alt hun kan jo kun være min drømmepige. Jeg elsker at se hende sove jeg kunne se på hende forevigt hun ligner en engel, jeg er ved at dø over min træng til at ryge, de her mararidt tager sgu livet af mig. Men jeg har lovet hende jeg ikke går før hun vågner så jeg må holde ud jeg fjerner håret fra hendes ansigt. Hun vender sig om og åbner de smukke øjne og kigger på mig "Godmorgen smukke" Hun smiler og rækker ud efter mig jeg bøjer mig ned og kysser hende. 

"babe jeg går lige ud og ryger" Hun smiler og nikker, men slipper ikke min hånd "Kommer du tilbage?" Jeg nikker "Ja det gør jeg jeg forlader dig aldrig min skat" Hun rødmer hun klemmer min hånd og slipper den, jeg tager min hoodie på "Skat tag lige en Jakke på det er ret kold" Jeg smiler til hende hun er så bekymret det er ret sødt "Jeg har t-shirt inden under så det går nok" Hun ryster på hovedet og jeg blinker til hende og går ud og ryger, Charlie og Jake står der allerede "Hva så bro" Jeg smiler "Ikke så meget" "Er hun sød" Jeg smiler jeg kan ikke beskrive hvor dejlig hun er, og jeg forstår ikke at hun vil være sammen med en der er så langt fra det hun selv er. "Hun er fantastisk" De smiler "Hun virker også dejlig og fuck hun er lækker"  Jeg smiler "Hun er min i kan godt glemme det" De griner 

"Hun er fuldkommen din bro, hun virker sgu cool" Jeg nikker hun er både en rigtig god veninde, og en fantastisk kæreste jeg elsker hende. "Hvad med skole bro" "Jeg aflevere opgaverne og ja kommer tilbage når det er nødvendigt, men lige nu vil jeg gerne bare blive hos Emma hvis nu der sker noget" De nikker forstående, jeg har aldrig været dårlig til skole, jeg for fine karakter, men det er bare det der med at sidde stille hele tiden det kan jeg ikke. Så jeg har da en plan om at ja få mig en arkitekt uddannelse, men lige nu er Emma der vigtigste så fuck skole. Charlie og Jake har jo ikke fået taget deres sidste år af highschool færdigt de droppede begge ud. Jeg vil bare gerne blive færdig og gennemføre det. "

Er det sket ikke irriterende at have en kæreste?" Jeg ryster på hovedet "nej det er fantastisk det er rart at ja have en titel på det så føler man sig sikker" "Ja, men du kan jo ikke kneppe andre når du har hende" Jeg ryste spå hovedet jeg har ikke det behov længere "Nej hun er min og kun min så jeg vil ikke andre end hende hun har det hele" "jeg ville sgu ikke kunne du ved binde mig på den måde" Jeg ryster på hovedet, jeg troede heller ikke at jeg skulle binde mig eller jeg ville ikke de der ting og jeg kunne brække mig når jeg så et kæreste par fy for satan. Især det der forelskelse pis der og tyk fløde, men nu hvor jeg har Emma så er vi det der klamme kæreste par som ikke kan undvære hinanden. Men jeg elsker det hun har det hele jeg ville ikke undvære hende for noget. 

Jeg kommer tilbage på stuen hvor Emma ligger med sin computer, og skriver med en eller anden. "hey smukke" Hun smiler og slår dynen til side jeg lægger mig ned til hende "Hvem skriver du til?" Det var min maneger der skrev om shoot og mit nye tøj som skulle have været ude, men ja det er udskudt" Jeg nikker, "Hvad for et shoot er det du skal lave og hvornår er det?" "Om 1 måned det er ja undertøj Calvin Klein med Justin Bieber" For helved en halv nøgen Emma med en eller anden mandlig model jeg kan det ikke jeg er jaloux. "Bare rolig der sker ikke noget" "Du må gerne komme med" Jeg nikker og smiler det beroligere mig at jeg må være med "jeg elsker dig smukke og tak for at være så ærlig" Hun smiler og kysser mig, "Jeg elsker dig højere" 

_______________________________

Så var der lige et kapitel mere af Why me, undskyld for manglende opdatering men har været på lejrtur, men der et lidt længere kapitel end ellers så håber i vil nyde det. 

Men 2,2 k i er for vilde tak af hjertet. Jeg er ved at skrive den her Shawn Mendes julekalender, men jeg tænkte at jeg gider ikke at skrive noget i ikke vil læse så hvis i har noget så kommenter med ideer så er i søde!

Why me?Where stories live. Discover now