Kapitel 1

1.1K 26 13
                                    


Emmas synsvinkel- d. 21 august klokken 8:30- vejret- fuldsol 23 grader- Hjemme i Californien 

Idag er det den første dag i high school  og det er det sidste år. Så det er jo super jeg glæder mig til collage eller det ved jeg ikke om jeg gør, men jeg ved bare at jeg ikke skal bo her hjemme. også slipper jeg for Christian vi er et så enige om at vi ikke kan holde hinanden ud. Jeg hader ham dybt ind i hjertet eller ja det gør jeg jo enligt, og det har jeg gjort nærmest siden den dag vi begynde at date. Også tænker du nok jamen hvorfor slår i ikke op? Ja det gør vi ikke fordi hvis jeg slår op med ham så går vore ryg ned. Og det betyder meget for mine forældre at jeg for et godt ryg så derfor også kan i jo finde ud af hvor meget rabel jeg enligt er. Jeg fester og drikker hvilket bestemt ikke passer mine forældre, men det skal de da ved gud ikke bestemme. Jeg gør hvad der passer mig, eller det ja de ved ikke at jeg tager til de der fester. Jeg siger bare at jeg sover hjemme hos min bedste veninde også ja tager vi ud sammen.  Når men mit vækkeur har lige ringet og jeg har været oppe i lidt tid nu, jeg er ved at finde det perfekte første skoledags oufit, men det er lidt besværligt ja. Kender i det der at man bare står og synes bare på ingen måde at man har noget tøj at tage på. hvis ja så er det sådan jeg har det lige nu, så ved i det. 


Jeg ender med det der, og ja jeg ved ikke hvorfor, men mine forældre er ikke så meget til hoodies og sådan noget tøj i den dur

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jeg ender med det der, og ja jeg ved ikke hvorfor, men mine forældre er ikke så meget til hoodies og sådan noget tøj i den dur. Min mor er meget mere til en fin sommerkjole eller et par stilletter, hvilket jeg synes er fint, men hun har forbudt mig at tage hoodies på i skole. Så det er jo perfekt eller noget, nogle gange stinker det virkelig at være mig. eller det gør det bare generelt jeg er ret så populær på min skole så jeg mangler ikke venner, men det der med at folk skal bestemme over mig og har planlagt min fremtid. Noget jeg tilgengæld selv har valgt er mit model job, det er der ikke nogen der har valgt for mig, og det elsker jeg. Men det er vidst også det andet det er mine forældre der styre the shit. Og det har de gjort siden tidernes morgen så ja jeg er van til det.

Jeg tager min mac og putter den i tasken og min telefon. Også er vi ellers på vej nedenunder for at få noget morgenmad. Da jeg kommer neden under sidder min mor og min far og venter på mig "Godmorgen skat har du sovet godt" Spøger min far, jeg sætter et falsk smil frem og prøver at lyde glad "ja fantastisk" Min mor kigger hurtigt op fra sin kaffe kop og kigger hurtigt på mig og prøver med et lille smil "Søde vil du ikke nok lade vær med at være sur vi gør det jo kun for dit ejet bedste" Ja vi havde et skænderig om den der fest der bliver holdt de er ikke så begejstret over at jeg skal med til det. men jeg skal med og jeg er ligeglad så må jeg lyve og det er jo ikke første gang jeg drikker. "Ja det er da meget muligt, men jeg vil godt med så kan i ikke bare give mig lov" Min far trækker vejret meget dybt "Emma vi gider ikke at diskutere det vi gør det for dit ejet bedste og du skal være frisk til senere hvor Christian kommer" Amen kunne det blive bedre fucking Christian jeg kan ham ikke eller jo det kan jeg godt. Men jeg har ikke føleser for ham og han nej vi passer bare ikke sammen på nogen måde. Jeg prøver at trække vejret dybt ned i maven og smiler jeg har enligt en aftale med pigerne idag. Men den må jeg jo så aflyse. "Helt ærligt far jeg har en aftale med pigerne idag kan vi ikke rykke det?" Spøger jeg sødt jeg prøver virkelig at beherske mig selv jeg forstår det ikke. Hvorfor også lige idag af alle dage?  "Nej skat det kan vi ikke okay og nu ikke mere brok med dig" Siger han jeg surmuler og rejser mig fra bordet jeg gider ikke det her mere. "Vi ses senere" Siger jeg en smule køligt, jeg går ud til min bil og køre den ud mod skolen.

Da jeg kommer ud på skolen står Bailey og Selena og venter på mig. "Hej du ser godt ud idag" Jeg smiler "tak og i ligemåde" Jeg krammer dem begge og vi går ind og finder vores klasselokale. Der sker ikke så meget spænende der inde andet end at vi selvfølgelig for bøger og andre praktiske infomationer af vide. Da vi har fået dem er det enligt tid til at tage hjem igen hvilket jeg virkelig ikke gider og jeg kan ikke være sammen med pigerne. "Ses søde held og lykke ikke og du ringer bare hvis der noget ikke" Siger Bailey jeg nikker og smiler "hav en god fest ikke" De nikker og jeg sætter mig ind i bilen og køre hjem ad. 

Da jeg kommer hjem er jeg alene hjemme. Hvilket jeg nyder til fulde i aften skal jeg spille skuespil hvilket jeg virkelig ikke magter. Jeg vil meget hellere den der fest der det lyder bedre det er en privat fest ikke den officielle , men altså fest er fest.  Så må jeg vel hellere begynde at tænke over et passende sæt tøj til når Christian kommer. 

______________________

Så første kapitel i min nye bog ved godt den virker kedelig, men lover at den bliver mere spænende😘 Husk at stemme!


Why me?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin