Kapitel 25

256 13 8
                                    


Emmas synsvinkel stadig d 2 december klokken 20:30 hjemme vejret kold og regnenede

Jeg venter stadig på at Alexander ringer, jeg er bekymret for ham. Han plejer altid at svare på mine opkald, jeg har ikke spist da jeg er for bekymret og jeg føler det hele snurre sig sammen i halsen. Jeg sidder bare og tænker det værste har han fundet en anden han hellere vil, eller er han kommet til skade?  Idet samme ringer min telefon jeg tager den hurtigt "hey, smukke" Mit hjerte hopper 2 slag over "Hey, er du okay du virker mærkelig" Jeg kan høre han sukker "Nej, det er bare min mor, kort fortalt så skal vi flytte og James har slået op med hende, og hun er gravid" "Okay, hvor er du nu?" "Hjemme hos Ethan, men det er okay skat du skal ikke bekymre dig" "Det ved du jo godt jeg ikke kan lade  være med" Han sukker "Skat, det skal du ikke tænke på jeg har det fint" jeg sukker "Fint, men kan du ikke snart komme her over, jeg savner dig altså" Jeg kan fornemme smilet i hans stemme "Jeg savner dig mere end du aner, og jeg kommer så snart det er muligt, så kan jeg kysse dig igen og putte med dig" Jeg smiler "Det lyder dejligt, jeg elsker dig det ved du godt ikke?" "Det ved jeg godt, jeg elsker dig mere, sov godt og drøm sødt" Jeg smiler "i ligemåde skat" Jeg ligger på nu er jeg lettede, snu kan jeg gå i seng med ro i maven, jeg ligger mig ned i sengen og prøver at ligge mig til at sove. 

Da jeg vågner er klokken 7:50, jeg må ikke begynde i skole endnu så jeg laver lektierne og sender og læser op til eksamerne. Jeg bekymre mig jo også om Alex næsten dagligt, jeg elsker ham virkelig det er også derfor jeg giver ham de her gaver. Jeg ved godt at nogen vil kalde det overdrævet, men jeg er fuldstændig lige glad det kunne ikke rave mig mindre. Jeg har bestilt køre timerne, så jeg ved at han ikke vil sige at det er for meget og at han ikke kan tage imod det. Jeg håber inderligt bare han er okay, for jeg er stadig virkelig bekymret, men det skal nok gå hans siger at han er okay, så må vi jo gå udfra at det er sandheden. Jeg kommer ud af mit dagdrømmeri da det banker på "Kom ind" Min mor kommer ind "Hey, skat er du okay?" jeg smiler "Tja, hvorfor skulle jeg ikke være det" Hun smiler og kommer ind og sætter sig i min seng "Det ved jeg ikke, ville bare lige tjekke op på dig, hvordan går det med dig og Alexander?" Jeg forklare hende det hele sådan groft skåret ud uden alle de detaljer han fortalte mig efterfølgende  "Holde op, skat er du sikker på alt er okay?" Jeg smiler "Ja, han har lovet at ringe her senere så, men han siger det nok skal gå altsammen" Hun nikker, jeg kan se hun tænker "Hvis der er noget vi kan hjælpe med vil vi meget gerne det Emma, det ved du godt ikke?" jeg nikker "Emma, vi skylder ham alt han reddet dit liv, så penge alt hvad end de mangler" Jeg nikker, selvom jeg tvivler på at Alex vil tage imod den hjælp, han vil knapt nok lade mig hjælpe ham, eller rode mig ind i det. Men igen hvad gør man ikke for sin elskede kæreste, jeg beslutter at sende ham en chek, så jeg ved at han ikke mangler noget, men hvad er et passende beløb 5.000 eller 10.000 jeg kan ikke helt beslutte mig. jeg går med 8.000 så ved jeg han ikke mangler noget. 

En halv time senere kommer der en sms fra ham 

Babe😍- hvorfor har du overført mig 8.000?😱

mig- Fordi, jeg ikke vil have du skal mangle noget skat, så ved jeg at du ikke ligepludselig mangler noget😘

Babe😍- Smukke, det er sødt af dig, men det behøves ikke har jeg ikke sagt at du ikke skulle bekymre dig, det er ikke sundt❤️ 

mig- Jo det har du, men hvem sagde at jeg nogensinde ville lytte😂💕 Elsker dig skat!

Babe-😍 Fuck hvor er du flabede skat, men jeg elsker dig jo alligevel, og tak skal nok give dem tilbage💓

Mig- Nej du skal ej, det er er en gave, hvis du giver dem tilbage blive jeg jo bare sur!

han har åbnet den, men har ikke svaret, det tager jeg som et skal nok gøre det skat eller det håber jeg, jeg sætter mig til at skrive den biologi opgave færdig som skal afleveres i morgen. Her senere kommer pigerne forbi hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! 

____________________________________

Så var der et kapitel på en mandag😱 Har lige brug for jeres hjælp her, 

Hvilke bøge skal ud i det nye år, har lidt at vælge i mellem, tænker 2 der kommer efter nytår, også bliver fra Aalborg til Hellerup stoppet, og regner med at Why me er færdig på det tidspunkt, og ved heller ikke om 2 eren af what is real love bliver slettet har ikke besluttet det. Men gider ikke udgive noget i ikke læser så derfor kan i være med til at vælge hvad i vil have mere af, i er også velkommen til at skrive et andet forslag som jeg skal skrive skal nok prøve at i mødekomme det🤩 Bøgerne står nedenfor Skal nok give sneakpeek på bøgerne hvis i vil have det. Husk at stemme og kommentere så ville jeg blive meget glad!

Ride or die

My brothers best friend 

One in a Million 




Why me?Where stories live. Discover now