Kapitel 9

443 19 0
                                    

(Det er efterårsferie i historien bare så i ved det) 

Emmas synsvinkel d 1 oktober- klokken 12:30- i lufthavnen overskyet vejr blæsende

Min tålmodighed med mine forældre er ved at løbe ud. Christian har sovet hos mig og mine forældre og jeg er fucking uvenner. Og grunden er at jeg sende Christian hjem da vi var virkelig uvenner og han truede mig, så det var jo ikke ligefrem behageligt. Og nu er vi på vej til Paris, kærlighedens by og vil i vide noget det er med mine fucking forældre vi har ikke snakket sammen de sidste 24 timer. Alex og jeg har ikke rigtig skrevet sammen her på det seneste jeg har været virkelig gal på mine forældre og har derfor ikke kunnet overskue at skrive til ham. Men Forhelvede hvor jeg savner ham jeg føler mig så tæt på ham og så langt væk fra ham samtidigt. Jeg savner ham jeg sætter mig til at skrive til ham nu. 

Emma- Hej Skatte, undskyld for at jeg ikke har skrevet, men der har bare været så meget andet har været virkelig ked af en hel del ting her på det seneste, men hey savner dig kun lidt håber du har en god ferie, Knus Emma❤

Alex- Muus længe ventet har fandeme savnet dig! Og hey er du okay?? Og ferien kan kun blive legendarisk skal ud og rejse med drengene 😉😱

Emma- Ej hvor hyggeligt! Hvor skal i hen? Og ja jeg har det vel okay, er bare sur på mine forældre og Christian så det sædvanelige, men lad vær at bekymre dig om mig har det okay nyd din ferie med dine venner!😘

Han svare mig ikke jeg slukker min iphone og putter den i min taske. Jeg gider virkelig ikke til Paris med mine forældre jeg magter virkelig ikke. Jeg ville hellere være blevet hjemme ved pigerne og have hygget med dem, men nej det fik jeg ikke lov til. Så ja hyggelig efterårsferie ja eller noget, jeg overvejer virkelig at slå op med Christian han har truet mig og jeg er ærligt lidt bange for hvad han vil gøre hvis jeg gør det. 

Vi sidder oppe i flyveren der er volder langt til Paris så ja jeg har både computer og ipad og iphone med, jeg sætter mine airpods i og kobler dem til min computer og sætter mig til at se film. 

Vi er endelig ankommet til Paris og vi er kommet op på hotellet. Jeg glæder mig faktisk bare til at komme hjem igen, så jeg håber bare på at jeg kan slippe for at tale til mine forældre medmindre det er  højest nødvendigt. Heldigvis har jeg min søster Maggie som er med så jeg har nogle jeg kan snakke med og hun er vidst heller ikke på talefod med vores forældre. "Skal vi ikke tage ud og se byen?" Spøger Maggie jeg nikker det kunne være hyggeligt med søster tid jeg elsker bare at være sammen med hende. "Jo lad os det" Siger jeg og tager min taske, og pakker min pung telefon og ja bare de mest nødvendige ting. "Siger du til mor og far at vi tager ud og ser byen?" Spøger jeg hun ryster på hovedet "Jeg skriver til dem" Siger jeg og sender en sms 

Mig- Hej, Maggie og jeg tager ud og ser byen

Ja det var lidt kold skrevet, men ligegyldigt vi tager elevatoren ned og går udenfor shit det er kold, jeg har en jakke på "Skal vi shoppe, eller skal vi sætte os ind og få en kop kakao?" Spøger jeg "Begge dele" Jeg griner "Okay, så lad os starte med at shoppe" Vi finder et kæmpe shoppe center og går i gang med at shoppe jeg finder en masse tøj til Maggie. Maggie har en vildt flot figur hvilket jeg også har, men jeg føler bare ikke lige for at skal shoppe tøj lige nu.  

Vi har fået shoppet en del tøj og sko nu også til mig og nu er vi pisse sultene og tørstige så vi skal have noget mad. Vi bestiller noget mad og drikke "Når hvordan går det med Christian?" Spøger Maggie jeg magter ærligt ikke at snakke om ham, men ja nu hvor hun spøger kan jeg vel ligeså godt være ærlig. "Virkelig dårligt og ved du hvad jeg elsker ham ikke jeg kan ikke fordrave ham og jeg vil faktisk bare gerne slå op med ham" Siger jeg hun nikker "Jeg har det på samme måde bare med Mike, men jeg ved du har en anden" Hvordan ved hun det "Nej jeg har ej" Hun kigger på mig "Du lyver, men du siger bare til når du er klar til at fortælle sandheden" Jeg nikker hvordan havde jeg selv troede at jeg ville kunne skjule noget for Maggie. Vi for vores mad og vi spiser, og snakker om hvor dumme vore forældre er. Griner og ja bare kvalitets tid når det er best. 

Klokken er ved at være mange og vi er på vej hjem til hotellet. Jeg ville ønske vi bare kunne blive her eller bare være foruden vores forældre. Vi  går op på mit værelse og stiller tingene der jeg tjekker min iphone Alex har skrevet for 5 minutter siden, jeg kan fornemme at jeg står og smiler som en idiot, men jeg er ligeglad. 

Alex- Mus! Jeg savner dig altså❤

Emma- Skatte så må du jo komme og besøge mig🤣❤

Alex- Tro mig det gør jeg også en dag🤞

Emma- Jeg vil glæde mig til den dag så😘

Alex- Facetime, nu hvis du vil jeg vil gerne se dig igen❤

Emma- jaaa ventede bare på du ville spøger😆😍 

Jeg sætter mig til rette i sengen Maggie er gået ind på sit eget værelse. Jeg har de sygeste sommerfugle i maven lige nu det føles som om de holder fest jeg går over til køleskabet og finder en cola. Min telefon ringer og jeg løber over og sætter mig i sengen og tager den "Hey smukke" Jeg rødmer "Lad vær med det der du ved godt jeg ikke kan lide komplimenter" han griner jeg kigger på ham, jeg havde glemt hvor fucking lækker han er "Jeg siger jo bare sandheden mus" Jeg smiler, jeg har aldrig følt mig special smuk, men det er måske fordi at siden jeg har været helt lille har mine forældre taget mig med ud hvor folk ikke har sagt andet en at jeg er smuk. Også føler jeg bare ikke at jeg er andet end det eller at de ikke ser andet end mit udseene og jeg har aldrig lagt meget i det altså mit udseene. "Hvorfor kan du enligt ikke lide komplimenter?" Spøger han jeg smiler "Fordi at siden jeg var lille har mine forældre taget mig med til alle mulige ting hvor folk ikke sagde andet end det og det gør de stadig ikke, også føler jeg bare at de ikke ser andet i mig end at jeg er smuk. Og jeg har aldrig følt mig smuk før du sagde det" Han smiler og jeg rødmer, men det er jo sandheden den første gang han sagde at jeg var smuk kunne jeg mærke at det ikke var overfladisk som det plejer at være med andre. Han smiler "Jeg mener det når jeg siger at du er den smukkeste pige der kan gå på to ben" Jeg rødmer "Tak, men så må du jo være den lækreste dreng der kan gå på to ben" Han smiler det der skæve smil og det får mit hjerte til at hoppe to slag over det er så smukt det smil. "Tak babe" Jeg smiler "Så lidt" Han bevæger sig udenfor og sætter sig ned, jeg kan fornemme at han fumler med noget. "Hvad laver du?" Spøger jeg han vender sit kamera om og jeg ser en cigaret plantet mellem hans læber han tænder den og røgen kommer ud.  "Ej skat, lad lige vær det er ulækkert" Siger jeg han smiler "Sorry babe, men det er tiltrængt" Siger han, jeg ruller øjne "Du vover på at dø før jeg har mødt dig" Han griner og puster røgen ud "Tro mig babe jeg dør ikke før jeg har mødt dig det er en deal" Jeg griner super godt så har vi en aftale en mundlig en af slagsen han er bare dejlig selvom han ryger hvilket er det eneste minus, vi forsætter med at snakke indtil at han skal spise. 

Vi har lige lagt på og jeg ja savner ham allerede ved godt det er lidt,men det gør jeg. Klokken er hvad 21:30 og han skal først spise nu det er da lidt sent, men det er vel også ferie. Jeg sætter løvernes konge på min computer jeg elsker disney mere end noget andet og ja jeg tuder når han falder ud over klippen og dør. Dem der ikke gør det ved jeg ikke hvad er galt med, men et eller andet er der i hvert til fælde glat. 

Da jeg har set den tager jeg mit nattøj på og går i seng da jeg er fucking træt.

___________________________

Så var der lige et kapitel mere til jer og et lidt længere et af slagsen, husk at stemme og at kommentere det ville gøre mig mega glad!

Forsat god aften 

Dicte! 


Why me?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ