Kapitel 18

356 11 9
                                    


Alexanders synsvinkel hjemme hos Emma vejret overskyet og blæsende dato stadig den 20 november 

Det første jeg tænker er fuck jeg kan ikke stoppe den blødning, "Når når ser man det du må være gadedrengen" Jeg er så vred at jeg ikke engang kan svare jeg går direkte hen og giver ham en ordentlig slag på hovedet han bakker straks tilbage og det begynder at bløde ud af næsen på ham Christian tror jeg "EMMA ER FUCKING IKKE DIN OG DET HAR HUN HELLER ALDRIG VÆRET OG DET BLIVER HUN HELLER ALDRIG" "DET ER SJOVT FOR HUN VIRKER IKKE TIL AT GIDE DIG JEG MÅ JO KUNNE ET ELLER ANDET" Jeg slår ud efter ham igen han kan jo ikke slås alle de slagsmål giver lidt pote nu jeg forsætter med at slå og slog slå Emma ligger der og har blod udover det hele ,og jeg kan ikke jeg græder aldrig, men her fuck man jeg er tæt på at se den pige man elsker ligge der på gulvet med blod der fosser ud er ikke sjovt. Jeg sparker til Christian efter han har lagt sig ned og finder en telefon og ringer efter en ambulance "Emma Emma" Jeg går virkelig i panik jeg kan mærke hendes puls er virkelig langsom  idet samme bliver jeg lagt ned og nogle begynder at slå på mig, jeg reagere hurtigt og slår igen. Jeg er så vred bange, alle de frustrationer jeg har flyver ud i de ord. 

Efter at have slået to ud ligger jeg og har den sygeste smerte i mine ribben. Jeg trækker mig langs gulvet over til Emma hendes puls er faretruende langsomt. Jeg kan mærke smerten i mine ribben og jeg kan mærke det svimler for mine øjne af smerte idet samme kan jeg mærke og se nogle skarpe lys nogle der råber og lige pludselig sortner det hele for mine øjne, min sidste tanke går på Emma om Emma er okay. 

Jeg åbner øjnene hvor er Emma der er hvidt over det hele, men hvor er Emma. Jeg rejser mig op i dem samme kommer der en sygeplejerske ind, amen for fuck nu skal jeg garanteret krydsforhøres "Når, jeg skal lige tage lidt blodprøver og undersøge dig,hvordan har du det?" "Lidt forvirret, men ellers okay" "Okay, vi skal bruge dine forældres telefon nummer" Hvad fuck skal de bruge det til, mine forældre er alligevel ligeglade de kommer ikke her ned, måske Jake og Charlie, men fandeme ikke mine forældre. "Hvor er Emma?" "Øhm hun ligger i koma og hun er blevet syget sammen og har mistet rigtig meget blod" Jeg ved ikke hvad fuck jeg skal sige gøre "Må jeg se hende?" 

"Nej desværre hun skal have ro, hendes familie har været inde, men det har kun været i 10 minutter du kan se hende i morgen" Hvad fuck helvede satan den der klamme kælling kan da ikke stå og fortælle mig at mit livs kærlighed ligger i koma og der er risiko for hun dør også derefter fortælle mig at jeg ikke kan se hende er hun dum i hovedet eller noget?  Jeg kan mærke vreden og tårerne der presser sig på, jeg kan ikke erindre hvornår jeg sidst har grædt, men det her det trækker sgu tårer fuck

 "Jeg skal se hende er der mulighed for at se hende i dag" "nej desværre ikke idag måske i morgen hvis hun er i bedring lige nu er hun i kritisk tilstand" Jeg prøver at bevare roen, jeg jeg prøver at holde hovedet kold "kristisk tilstand vil det sige at der er en risiko for at" Jeg kan ikke fuldføre den sætning virkelig det er så svært at få ordene ud hun er det der holder mig fast fra afgrunden ned til helvede så hvis hun dør så dør jeg også.  "Ja der er en risiko hun havde mange indre blødninger så der er 79% risiko for at hun ikke kan klare det" 79% fuck man, det er jo sindssygt jeg kan mærke jeg skælver, jeg har sket ikke lyst til at forlade hende jeg vil være hos hende. Sygeplejersken forlader stuen og tårerne forlader mine kinder en efter en "FUCK" Jeg klasker hænderne op foran mit ansigt jeg skal ikke miste hende,  jeg folder mine hænder selvom jeg ikke har været guds bedste barn jeg er konfirmeret så nu beder jeg en bøn til gud om at Emma for det okay og at hun forhåbenligt 7,9,13 overlever ellers tager jeg mit eget liv så er der sgu ikke nogle vej tilbage. 

_______________________________

Uhhh den var krads😔 tror i hun overlever og hvad tror i der sker?? 

Psst husk at tjekke @xcallmeshotgunx fantastiske bøger ud de lægger på min Reading liste så læs læs😘

Psst husk at stemme❤️


Why me?Where stories live. Discover now