Kapitel 4

590 21 2
                                    


Alexanders synsvinkel stadig d. 22 august- London hjemme hos far 23:55

Shit man det er jo  lige om lidt jeg skal snakke med Emma og jeg glæder mig. Jeg har glædet mig helt vildt jeg har ikke prøvet at jeg på den måde før har set frem til at se en pige. Som jeg har med Emma det er jo for sygt det her, jeg kan ikke. Jeg tænker enligt bare at jeg sætter mig og venter lidt tid ej jeg ringer nu. du du  du den velkende facetime lyd bliver afsattedet af Emmas ansigt "hva'så smukke?" Hun smiler og rødmer jeg griner lidt "Ikke så meget jeg er ikke kommet i fængsel endnu" Siger hun efterfulgt at et fnis. Jeg griner "det var da dejligt, så har jeg mig ikke en kriminel veninde" Hun griner og smiler "Nej det har du ikke" 

 Jeg rejser mig fra min seng tager mine airpods og kobler dem til jeg skal ned og ryge jeg trænge . "Hvad laver du?" Spøger hun jeg smiler skævt "På vej ned og ryge" Hun for straks en bekymrings rynke i panden "Alex det er ikke sundt du kan få lunge kræft" Siger hun jeg vender øjne og hun griner "Alexander Warren gider du lige" Jeg griner mens jeg står i elevatoren "Emma Miller Brown nej det gider jeg ikke"Hun smiler og tager noget frem fra sit skab eller det ligner det i hvertilfælde  og hvad fanden er det jamen det er da en champange hvem fanden har bare en moët champange liggende i sit mini køleskab "Hvad fuck?" Hun smiler og tager et glas og helder det op "Cheers" "Skål sunshine" Siger jeg med en smøg i munden jeg finder min lighter og tænder den. "Var Christian der i dag?" Spøger jeg hun kigger på  mig med et stort smil "Nej heldigvis ikke" "Når, men hvorfor var du så sur?" "Fordi jeg postede et instagram billede og han kunne åbenbart ikke lide teksten så han bad mig om at fjerne den også blev jeg sur" Jeg smiler jeg kan godt følge hende jeg var fandeme også blevet sur hvis nogle bestemte på samme måde over mig hele tiden. Jeg forstår ikke hvorfor eller hvordan hun holder det ud. "Er det ikke lidt sent at ryge?" Spøger hun  "jo det er det vel, men ja"  Hun griner jeg er vild med den der lyd der kommer fra hende "Hvad laver resten af din familie?" Hun smiler skævt "Min søster har sin kæreste på besøg og hans forældre er der såå de er vel sammen" "Har din søster selv valgt sin kæreste?" "Nope desværre, men ikke sig det til nogen, men hun har en anden" Jeg smiler det kan jeg sgu godt forstå "Du er ret så lækker" Siger jeg og mener det det plejer at virke, men Emma virker rimlig u imponeret "Det siger du garanteret til alle de piger du møder" 

Jeg smiler til hende "Nej sunshine eller jo det gørjeg, men jeg mener det ikke du er den eneste pige jeg har sagt det til hvor jeg mener det" Hun kigger på mig med store øjne som om det er første gang hun for det at vide af en fyr " Tak Alex" Siger hun med et lille forsigtigt smil, jeg går op da jeg har skoddet cigaretten og trådt på den hun smiler tilfreds jeg gaber jeg var oppe til klokken 3 her idag må det vel være så jeg er lidt træt. "Er du træt?" Spøger hun med et smil "Lidt" Svare jeg og gaber endnu en gang "Vi kan godt lægge på hvis det er" Siger hun med omsorg i stemmen "Det har jeg ikke lyst til jeg har lyst til at snakke med dig og fortælle dig at du er smuk" Hun smiler "Du er bagstiv" Jeg ryster på hovedet det kan nok godt passe, men jeg benægter jeg tror det var noget med 1 time per genstand, men jeg røg jo også joints så jeg ved ikke. "Nej sunshine det er jeg ikke" Hun tager en slurk af glasset "Hvorfor enligt sunshine ?" Spøger hun med et smil i stemmen "Fordi dit smil er så smukt og du stråler som solkind" Og hun stråler og smiler så "Tak, det var sødt sagt" Jeg smiler til hende jeg mente det det kom direkte fra hjertet "Så lidt det kom fra hjertet " Hun fniser den der lyd jeg er vild med den og ærligt den gør mig så glad "Ej stop, du er træt og bagstiv så stop" Siger hun jeg smiler det er jeg sikkert jeg gaber amen forhelvede "Du burde sove du virker mega træt" Siger hun jeg smiler "Det er jeg også, memn jeg vil hellere snakke med dig" Siger jeg ærligt hun smiler "lad vær og gå i seng jeg lover at vi kan snakke imorgen eller skrives ved okay" Jeg smiler hun minder mig lidt om en engel med hendes uskyld det er eet så sødt "Okay sunshine skrives ved ikke" Hun rødmer "Jo det gør vi godnat og sov godt" "Tak og i ligemåde" Siger jeg og ligger på jeg tager mine airpods ud og tager min hoodie af og smider den ned på gulvet. Og ligger mig til at sove.

______________________________

Så var der lige et kapitel til jer der ude😘💛

Husk at stemme!    

Why me?Where stories live. Discover now