Kapitel 14

425 13 3
                                    


Alexanders synsvinkel 18 november i Flyet på vej til Californien vejret overskyet

Endelig fucking endelig er jeg på vej ned til Emma og jeg er der om små 5 timer det virker overskueligt. Selvom jeg har den største træng til en cigaret lige nu, og udover det så sidder jeg ved siden af en gammel mand og ved siden af ham sidder en ja klam stodder som hoster som om han har røget i hvad 50 år. Og jeg har kun røget i hvad 2 år jeg er 17 og har røget siden jeg var 15 så det er jo ikke så slemt, men jeg ville stoppe hvis jeg fandt den rigtige grund til det. Min mor og far har jeg hørt råbt og skreget af hinanden og de har sgu aldrig ja været de bedste forældre og da de blev skilt røg min mor så langt ned at hun glemte os og på daværende tidspunkt var vi  5 4 3 og 1 år, så ja vi fik da lidt mad og min mor flyttede rundt så vi blev kastede frem og tilbage mellem ja min mor og min far. Og et fast hjem det har jeg haft, men ikke på den trygge måde jeg tror jeg er flyttet 8 gange i hele mit liv fra lejlighed til lejlighed og så i hus og tilbage i lejlighed og ja det har sgu været hårdt.

 Og da jeg blev 10 blev min mor sgu gift, men det holdte kun i 2 år hvor efter hun blev skilt og så da jeg var 14 fandt hun James og det var der alt slog klik. Min mormor døde og ja min mor røg ned i et hul, men så kom de der penge der også tænkte de vi invistere i det her hus og bygger det om så at der er plads til os alle sammen. Men ja de har lavet køkken og stuen og nu er de på røven som i de har ingen penge. og min far han er en arbejds narkoman han arbejder hvad fra 7 til 17 hver dag og når han kommer hjem arbejder han yderligere 2 timer. Så ja der har ikke rigtig været taget ansvar som man jo skal gøre, vi har ja lært tingene på den hårde måde og ja det er så resulteret i at jeg er blevet til den jeg er. Ryger drikker og tager diverse stoffer eller tog diverse stoffer det er jeg stoppet med, men vi alle reagere jo forskelligt jeg begynde at ryge og drikke i en ret tidelig alder og nu er jeg blevet sendt på tænker af rektor. Så ja og skole er sgu ikke min kop te, jeg har faktisk altid siden jeg var helt lille haft en drøm om at arbejde som arkitekt, men det tror jeg ikke jeg kan hende der u u vejledern knuste sgu mine drømme i 7 klasse. Så måske ender jeg som min mor ingen uddannelse og lever på kontant hjælp resten af mit liv, det håber jeg ikke mit mål er at få min uddannelse så er jeg længere end hende. 

Emmas synsvinkel d 18 November klokken 15:30 efter skole på vej hjem vejret kold og overskyet

"Hvad siger du" Råber Bailey i telefonen jeg griner jeg vidste at hun ville blive overrasket "Emma OMG Så han kommer om mindre end 2 timer?" Jeg griner "Ja, og jeg er ved at pisse i bukserne" Hun griner "Pleas Emma Hvad hedder han på insta?" jeg griner og giver hende hans Insta vi snakker i telefon hele vejen hjem til mig da jeg kommer hjem ligger vi på jeg skal støvsuge selvom det ikke trænger  så føler jeg det er bedre hvis jeg lige støvsuger og rydder lidt op. Da det er gjort, ved jeg ikke hvad jeg skal tage mig til jeg har stadig 1 time til han lander og jeg bor hvad 20 minutter væk så jeg kunne jo ligeså godt køre nu, det gør jeg jeg er ved at eksplodere, det er det her jeg har ventet på de sidste 3 måneder endelig. Og jeg ved godt at 3 måneder ikke virker som langtid, men det er det og om jeg er glad for ham ja og måske lidt mere end man burde være. 

Jeg sidder i bilen lige nu på vej ind og hente en jeg aldrig har mødt før det lyder et syrrealistisk ikke? Det synes jeg det gør og jeg er så spændt at jeg er ved at eksplodere og jeg glæder mig så meget til at møde ham sådan rigtigt jeg parkere på parkerings pladsen, jeg ved ikke om jeg skal købe ham et eller andet plejer man ikke det. Når men hvis det var mig ville jeg jo godt kunne drikke en cola eller en champagne, jeg nægter at købe ham cigaretter. Så jeg ender med en champagne en Moët champagne da det er min absolutte ynglings, så den skal han have så fuck prisen.  Selvfølgelig sådan en mini champagne de er så cute. 

Sådan sådan sådan, nu står vi og venter på ham i det samme skriver han 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sådan sådan sådan, nu står vi og venter på ham i det samme skriver han 

Alex- hej mus er lige landet, kommer du og henter mig?❤😘

Emma- Er her allerede skatte so no worrys glæder mig som et lille barn❤😘

Alex- Se det var en dejlig nyhed! mus ses om lidt😍

Jeg smiler iiip jeg for et glædes flip. Det er så vildt jeg venter og venter og venter altså kan manden ikke skynde sig. 

Endelig der kommer han gående der med sin sports taske og hans hoodie amen for fuck sake hvilken pige med øjne synes ikke at han er lækker. Vi for øjenkontakt og det er som om alle andre forsvinder jeg ser kun ham han kommer over i mod mig og kommer over til mig fuck han er jo bare mere lækker "hej smukke" Siger han og krammer mig jeg krammer tilbage han dufter af en blanding af hans parafume og røg røgen brødes jeg mig ikke så meget om, men at kramme ham wow jeg slipper ham "Var det en godt rejse?" Han smiler "ja, men den var lang, men den var det hele vær" Jeg smiler og rødmer lidt "er du sulten?"  "ja mega meget" jeg griner "Skal vi købe noget med hjem magter sgu ikke helt at lave noget mad"  han griner og nikker "Og her jeg har købt denne her" Jeg rækker ham flasken og han smiler "Tak smukke sig mig er du en vær fyrs drøm?" Jeg smiler og tjatter til ham "Det ved jeg ikke, men måske er jeg din drøm" Jeg griner og han smiler "Måske det er ikke til at vide, skal vi se at komme væk her fra?" Jeg smiler og nikker han rækker mig sin hånd og jeg tager den vi fletter fingre, jeg for de sygeste sommerfugle i maven. Jeg sætter mig ind i bilen "Hvad kunne du tænke dig at spise?" Han smiler "McDonalds" Jeg smiler har aldrig været der "Nu må du ikke grine, men jeg har aldrig været på McDonald"  han kigger chokeret på mig, "har du aldrig levet eller?" Jeg griner "Jo da, men vi spiser ikke det vi spiser ja sådan nogle gourmet resturanter" Han kigger på mig med seriøst blikket, jeg bakker bilen ud og køre mod McDonald han ender med at bestille en bigmac menu og ja hotwings  jeg endte med en cheesburger menu og de meget berømte chili chees tops. også kørte vi forbi mit ynglings sted, et donuts sted jeg spiser der sjælendt i og med jeg er model og det feder af helvedes til. Men ja jeg havde lige en craving såå

Ja vi bestilte en hel masse forskellige så der var lidt forskelligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja vi bestilte en hel masse forskellige så der var lidt forskelligt. Så ja vi køre tilbage mod mit hus vi snakker og ja det er bare pisse hyggeligt. 

_____________________________________

Så var der da lige et kapitel mere! 

Husk at stemme og kommentere det ville gøre mig så lykkelig!

Why me?Where stories live. Discover now