041

913 25 2
                                    

'Wil je hem aantrekken?' vraagt Niall zacht als ze niet langer meer kussen. Jaslyn knikt en met het jurkje over haar arm staat ze op. Niall glimlacht bemoedigend naar haar en dan verdwijnt ze de slaapkamer van het hotel in. Jaslyn laat zichzelf op het bed zakken en kijkt nog een keer naar het jurkje in haar handen. Ze kan zich niet eens inbeelden hoeveel geld Niall wel niet aan haar besteed heeft in de weken dat ze samen zijn, maar dit is wel heel bizar. Het jurkje moet hem zeker enkele honderden euro's hebben gekost. Even haalt ze diep adem, dan begint ze zich langzaam uit te kleden. Jaslyn bijt even op haar lip als ze zichzelf in de spiegel ziet. Haar BH is al aan het verkleuren, zo oud is deze, en ook haar onderbroek is niet heel charmant meer. Ze weet dat ze in haar koffer een leuker setje heeft zitten. Eentje die ik onder dwang van Stefani heb gekocht en meegenomen, maar hij zou wel echt heel mooi staan als... Jaslyn slikt en voelt haar wangen branden als ze hem toch aan begint te trekken. Ze bijt weer op haar lip als ze haar spiegelbeeld vangt, want waar ze eerst misschien haar twijfels had, is ze nu om. Holy fuck ik ben sexy. Dank je wel Stefani voor het doordrammen van je wil. Met hernieuwd vertrouwen kijkt ze nog eenmaal naar het dieprode setje en trekt dan het jurkje aan. De stof voelt ongelofelijk zacht aan op haar huid en Jaslyn is op slag verliefd.
'Ik trek nooit meer iets anders aan,' fluistert ze zacht. Ze laat haar handen over de stof glijden en draait wat heen en weer voor de spiegel. Het jurkje staat haar fantastisch. Jaslyn knikt goedkeurend en vist dan een paar zwarte pumps uit haar koffer. Ze heeft ze meegenomen voor het diner dat ze morgen met iedereen zouden hebben, voordat iedereen weer naar zijn respectievelijke thuissteden zou gaan, maar ze komen nu ook mooi van pas. Zodra ze helemaal klaar is, rest alleen het haar en make-up nog. Daarvoor moet ze eerst Niall onder ogen komen, anders komt ze niet bij de badkamer. Jaslyn bijt op de nagel van haar duim en twijfelt even. Het liefst wilt ze zichzelf pas tonen als ze helemaal klaar is.

'Niall?' roept ze.
'Ja?'
'Wil je je ogen dichtdoen alsjeblieft?'
Even is het stil buiten. 'Hoezo dat nou weer?' vraagt hij dan.
'Doe nou maar!' roept Jaslyn terug. Ze hoort Niall wat mompelen en dan is het stil. Ze opent de deur op een kiertje, spiekt naar buiten. Hij heeft braaf zijn handen voor zijn ogen geslagen.
'Dicht houden, he?' zegt ze streng.
'Ja, ja,' moppert hij. Jaslyn schuift langs de muur heen en houdt Niall goed in de gaten, maar de jongen houdt zijn ogen braaf gesloten. Snel glipt ze de badkamer in en sluit de deur achter zich. Goed. Make-up en haar. Uit haar toilettas tovert ze een aantal schuifspeldjes en elastiekjes, waarmee ze haar weerbarstige krullen zo goed en kwaad als ze kan begint op te steken. Zodra dat gelukt is, begint ze aan haar make-up. Jaslyn is nooit zo'n fan geweest van hevige make-up, dus ook nu maakt ze geen uitzondering. Het enige extravagante dat ze doet, is een iets scherpere eyeliner. Tevreden bekijkt ze het resultaat in de spiegel en dan begint haar maag zichzelf langzaam in knopen te leggen. Ze voelt haar handen wat trillen en haalt voorzichtig adem. Oke, Jaslyn. Jij kan dit. Tijd om Niall weg te blazen.
'Jas?' hoort ze dan. 'Ben je klaar?'
'Ja!' Haar stem slaat over en Jaslyn schraapt even haar keel. 'Ja!' roept ze dan nog een keer. Ze werpt nog een laatste blik in de spiegel, knikt goedkeurend en opent dan langzaam de deur van de badkamer. Ze glipt de deur uit en probeert zich half in de muur te verbergen. Ze voelt zich naakt en onzeker, het jurkje is zo fijn dat ze bijna het idee krijgt dat ze het niet aan heeft. Jaslyn durft Niall niet aan te kijken en weet niet wat ze met haar handen moet doen.
'Wow,' hoort ze hem uiteindelijk uit brengen. Als ze opkijkt kan ze zien hoe hij haar met open mond aanstaart.
'Ja?' Ze maakt de beweging om een krul achter haar oor te strijken, maar herinnert zich dan dat haar krullen zijn opgestoken.

'Ja. Wow, ik had wel verwacht dat hij je goed zou staan maar dit? Holy shit,' zegt hij ademloos. Jaslyn glimlacht en duwt zichzelf van de muur af. Het doet haar goed dat Niall zo op haar reageert.
'Goedgekeurd?'
'Heel erg,' zegt Niall snel. Hij staat vlug op van de bank en laat zijn armen rond haar middel glijden. Door de lage rug kan Jaslyn een deel van zijn hand op haar huid voelen en ze voelt haar konen branden.
'Hey,' fluistert ze zacht. Niall grinnikt en kust haar voorzichtig. Jaslyn voelt haar hart weer rustig worden en ontspant in zijn armen.
'Het is dat ik al een reservering heb staan, anders had ik je jurk weer uitgetrokken.'
Jaslyn laat een verschrikt lachje horen en voelt het bloed naar haar gezicht trekken. 'Ik dacht dat je hem mooi vond staan?'
'Niet mooi. Prachtig. Maar hij is vast nog prachtiger op de grond.'
Jaslyn lacht weer en voelt de warmte langzaam uit haar gezicht trekken. 'Soepel.'
'Weet ik,' grijnst Niall. 'Maar we moeten nu echt gaan anders missen we onze reservering.'
Hij kust Jaslyn nog eenmaal en laat haar dan los. Jaslyn knikt en pakt haar jas vanaf de rugleuning van een van de stoelen. Niall doet hetzelfde, lijkt even aan zijn zak te voelen, maar Jaslyn weet het niet honderd procent zeker en laat het dus maar gaan. Als Niall zijn jas aanheeft, kijkt hij op en glimlacht. Hij wiebelt zijn vingers even als hij zijn hand naar Jaslyn uitsteekt en met een lachje pakt ze zijn hand vast.
'Ga je me vertellen waar we heen gaan?'
Niall houdt zijn hoofd een beetje schuin en grijnst. 'Wat denk je zelf?'

De verrassing bleek uiteindelijk een diner bij het restaurant van Gordon Ramsey te zijn. Tenminste, dat dacht Jaslyn. Ze is daarom ook verbaasd als ze na het, absolute fenomenale, diner niet direct terugkeren naar het hotel.
'Waar gaan we naar toe?' vraagt ze aan Niall. Die glimlacht alleen maar en geeft een klein kneepje in haar hand. Als ze hem vragend aan blijft staren, zucht hij even kort.
'Het diner was slechts deel een van de verrassing. Weet je nog wat ik ooit tegen je gezegd hebt?'
'Dude. Je hebt zoveel tegen me gezegd,' lacht Jaslyn zachtjes. Niall wijst even kort door de voorruit, waar ondertussen de Londen Eye begint op te doemen. Er gaat echter nog steeds geen lichtje bij haar branden en Niall grinnikt zachtjes.
'Kom nou maar gewoon.'
De taxi stopt en Niall betaald de chauffeur. Dan stapt hij uit en loopt hij rond om Jaslyn te kunnen helpen uitstappen. Zodra ze buiten staan trekt het meisje haar jas iets dichter om zich heen en laat ze haar hand in die van Niall glijden. 'Gaan we erin?'
Niall knikt en hand in hand beginnen de twee richting de Eye te lopen. Ze sluiten niet aan in de rij, zoals Jaslyn eigenlijk stiekem wel gedacht had, maar lopen in plaats daarvan door naar de fast entry. Een van de medewerkers lijkt Niall te herkennen en knikt naar hem. Niall glimlacht en knikt terug. De twee moeten heel even wachten, maar dan mogen ze een cabine in. Jaslyn's adem stokt in haar keel en ze kijkt verbaasd naar de prachtig versierde cabine. Overal liggen rozenblaadjes en op een klein tafeltje staat een kandelaar met kaarsen. Het vuur flikkert zachtjes in de wind die door de deur naar binnen komt. Naast de kandelaar staan twee glazen met champagne.
'Wat is dit nou weer?' vraagt ze verbaasd. Ze draait zich om naar Niall en kijkt hem met grote ogen aan. Achter hem sluit de deur en dan begint de cabine zich langzaam in beweging te zetten.

'Ik had je beloofd een keer mee te nemen als het avond was.'
Oh shit, dat is waar ook. Dat hij dat nog weet. Jaslyn voelt haar ogen branden en valt de jongen dan om de nek. Hij lacht even zachtjes en knuffelt haar dan stevig terug.
'Ik weet niet waaraan ik jou verdient heb, maar je betekent zoveel voor me,' zegt ze zacht. Haar stem wordt gedempt door zijn schouder, maar Niall verstaat haar desondanks prima.
'Jij betekent de hele wereld voor me, Jas,' fluistert Niall haar toe. Dan glimlacht hij en maakt hij zich los uit de omhelzing. 'Champagne?'
Jaslyn knikt en volgt hem naar het tafeltje. Hij overhandigt haar een van de twee glazen en dankbaar neemt Jaslyn hem aan. Voorzichtig neemt ze een slokje en dan loopt ze naar de ramen. Het uitzicht is prachtig en Londen baadt in het licht van de avond. Londen lijkt net bezaaid met kleine sterren en het ontneemt Jaslyn haar adem.
'Heb ik al gezegd hoe mooi die jurk je staat?' komt Niall's stem van achter haar. Jaslyn lacht even.
'Slechts een keer of tien.'
'Ik vind alleen dat er iets ontbreekt,' zegt Niall dan zacht. Zijn stem lijkt te trillen en Jaslyn kijkt even verbaasd om. Van schrikt laat ze bijna haar glas vallen, maar ze weet hem nog net vast te houden. Niall zit op een knie voor haar, een klein, langwerpig doosje in zijn handen. Jaslyn slaat haar vrije hand voor haar mond en voelt haar ogen alweer branden.
'Jaslyn,' begint Niall dan. Holy fuck gebeurd dit echt? Iemand kom me knijpen ik ga janken.
'Je betekent de hele wereld voor me en toen ik in Amerika was besefte ik dat alleen nog maar meer. Ik besefte me dat ik niet wilde dat iemand anders je kon inpikken. Maak je geen zorgen, ik ga nog niet vragen wat je denkt dat ik ga vragen, maar dit vraag ik je wel.' Niall opent het doosje en een prachtige ketting komt tevoorschijn. Jaslyn voelt de eerste tranen al over haar wangen lopen als haar oog valt op het bedeltje. Het is een hartje met een kleine ''N'' erin. Diamantjes glinsteren in het zwakke licht van de kaarsen en Jaslyn twijfelt er niet over dat het echte zijn.
'Niall,' weet ze dan uit te brengen. Niall glimlacht en voor het eerst kan Jaslyn echt de liefde in zijn ogen zien stralen.
'Wil je mijn vriendinnetje zijn? Alleen van mij zijn?'

Jaslyn kan geen woorden meer uitbrengen en haar tranen racen over haar wangen naar beneden. Met een hand tegen haar mond gedrukt knikt ze heftig ja. Met een oogverblindende glimlach springt Niall op en trekt haar in zijn armen.
'Oh god, ik ben zo blij dat je ja zei,' mompelt hij. Als Jaslyn hem aankijkt kan ze zien dat ook hij tranen in zijn ogen heeft staan.
'Dacht je echt dat ik iets anders ging zeggen?' vraagt ze hem. Niall lacht even en schudt zijn hoofd.
'Niet echt, maar twijfels zijn er altijd.'
'Nou, die hoef je niet meer te hebben,' fluistert ze. 'Ik ben van jou, dat was ik al vanaf het moment dat ik je voor het eerst echt zag.'
Ook Niall heeft nu de tranen over zijn wangen lopen en kust haar voorzichtig. Het is een zoute kus, maar desalniettemin gevuld met een overdaad aan liefde voor elkaar. Dan houdt Niall de ketting op.
'Mag ik?'
Jaslyn knikt en met voorzichtige vingers hangt Niall de ketting om nek. Als hij het sluitinkje gesloten heeft, geeft hij er een kus op. Jaslyn ademt trillerig uit en draait zich om.
'Ni?'
Niall knikt en Jaslyn slikt even. Ik wil niets liever. 'Hoe snel denk je dat we in het hotel kunnen zijn?'

The Other Side || N.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu