016

1.2K 36 3
                                    

Als Jaslyn Niall de kamer heeft uitgeschopt en zichzelf weer heerlijk verwend heeft met een bad, staat ze vertwijfeld voor de kast. Ze is hier niet zo heel lang meer en ze heeft nog veel te zien van de stad. Flink doorwandelen dus. Misschien is een jurkje dan niet zo handig. Ze laat haar handen even over haar kleding heen glijden. Uiteindelijk besluit ze te gaan voor een shortje en een naveltruitje met bloemetjes erop. Ze is maar net aangekleed als er op de deur wordt geklopt. Op blote voeten doorkruist ze de kamer en spiekt door het spionnetje. Dan trekt ze de deur open.
'Niall. Kon je niet zonder me?'
Hij lacht en stapt langs Jaslyn de kamer in. 'Ik zei toch dat ik je op zou komen halen?'
'Ja, een half uur geleden. Ik heb wat langer nodig om klaar te zijn.'
Jaslyn ziet hoe Niall haar even van top tot teen bekijkt. 'Je bent tenminste aangekleed.'
Het meisje rolt enkel haar ogen en loopt terug de slaapkamer in. Ze vist een paar sneakersokjes uit een la van de kast en gaat op het bed zitten om ze aan te trekken. Terwijl ze dat doet kijkt ze naar Niall die het zich gemakkelijk heeft gemaakt op de bank.
'Wilde je niet een keer een ochtend met de jongens doorbrengen?'
Niall kijkt op van zijn telefoon en kijkt haar aan. 'Je hoort er nu gewoon bij hoor. Probeer er maar niet aan te ontsnappen.'
Jaslyn schudt lachend haar hoofd en trekt haar Nike gympen onder het bed vandaan. 'Ik wilde er niet aan ontsnappen.'
De jongen op haar bank knikt met getuite lippen. 'Ja hoor.'
Jaslyn glimlacht en legt een laatste strik in haar veters. Dan staat ze op en loopt richting de badkamer.

'Ben je al klaar?' hoort ze Niall vragen.
'Nee!' roept ze terug. 'Even mijn haar in een staart gooien en dan wat make-up op. Dan ben ik klaar.' In de spiegel kan ze zien hoe Niall achter haar komt staan.
'Zonder make-up ben je ook prachtig.'
Jaslyn rolt haar ogen zo hard, dat ze zou zweren dat ze de binnenkant van haar hoofd heeft gezien. 'Ni, echt waar je bent een topgozer maar dat is zo cliché.'
Niall haalt alleen zijn schouders maar op. Jaslyn kijkt hem via de spiegel even aan en zucht dan.
'Goed, goed. Ik doe het wel zonder make-up vandaag.' Ze ziet een piepkleine glimlach op zijn lippen verschijnen en draait zich om. Niall pakt haar hand vast en trekt haar de kamer door.
'Kom, we gaan eten. Ik heb honger.'
Terwijl Niall haar door de kamer heen sleurt, weet Jaslyn haar telefoon en kamerpasje nog net mee te grissen. 'Niall, doe rustig,' lacht ze. 'Het ontbijt is er echt nog wel hoor.' Ze trekt de deur naar haar kamer achter zich dicht en volgt de enthousiaste jongen in de richting van het trappenhuis. Niall begint enthousiast aan de eerste trap naar beneden en Jaslyn trekt hem even aan zijn hand. Niall kijkt om.
'Ik zou maar rustig doen, anders val je dadelijk halverwege flauw omdat je geen adem meer hebt.'
Niall knikt serieus. 'Daar heb je gelijk in.'
'Ni, je weet toch dat vrouwen altijd gelijk hebben?'

Als de twee dan eindelijk beneden zijn, kijken ze elkaar even aan. Niall trekt zijn telefoon uit zijn broekzak, lijkt iets te lezen.
'De jongens zijn al in de ontbijtzaal.'
Jaslyn knikt en volgt Niall naar de ontbijtzaal. De zaal is redelijk gevuld, maar het is minder druk dan Jaslyn verwacht had om negen uur 's ochtends. Ze schuift samen met Niall aan bij het buffet en de jongen pakt een dienblad. 'Wil je wat thee?'
Jaslyn knikt en Niall pakt twee glazen heet water. Jaslyn doorzoekt ondertussen de smaken thee even en trekt er dan triomfantelijk twee zakjes aardbei uit. Niall glimlacht en de twee schuiven door richting het voedsel.
'Wat wil je?' vraagt Niall terwijl hij zelf een ham-kaas croissantje pakt.
'Ik kan me eigen eten wel pakken hoor,' lacht ze.
Niall haalt zijn schouders op en kijkt haar even aan. 'Ik sta dichterbij. Dus, wat wil je?'
'Doe maar een croissantje en een fruitschaaltje.'
'Is dat alles?' vraagt Niall.
Jaslyn lacht en geeft hem voorzichtig een duwtje. 'Ik ben niet zo'n enorme vreetzak zoals jij.'
Niall doet alsof hij zeer gekwetst is en glimlacht dan. Hij zet Jaslyn's eten ook op het dienblad en laadt dan zijn bord nog even vol met worstjes, spek en american pancakes. Dan draait hij zich om en kijkt hij de zaal rond. 'Zie jij de jongens?'

Jaslyn speurt de zaal even door, ziet dan iemand hevig zwaaien.
'Ik denk dat ze daar zitten,' giechelt ze. Niall volgt haar blik en lacht dan ook. Samen doorkruizen ze de zaal en belanden dan inderdaad bij de tafel van de andere jongens. Er zitten er echter maar drie aan de tafel
'Waar is Zayn?' vraagt Jaslyn terwijl ze plaats neemt. Niall zet haar eten voor haar neer en gaat zelf dan ook zitten. Liam grinnikt even en zakt wat onderuit in zijn stoel.
'Zayn houdt van uitslapen. Paul sleept hem over een minuut of tien wel uit zijn bed.'
Louis knikt instemmend en trekt aan een van Jaslyn's krullen.
'Had ik al gezegd dat je haar echt geweldig is?'
Jaslyn kijkt hem met een glimlach aan. 'Nee, maar dank je wel. Ik ben er ook wel blij mee.'
Louis knikt en neemt een hap van zijn roerei. Jaslyn kijkt terwijl ze het theezakje in het hete water hangt de tafel even rond. Net ontwaakte One Direction is voor haar wat beter te behappen. Hun energielevel is namelijk op een draagbaar niveau in vergelijking tot gistermiddag. Harry zit weer tegenover haar, kijkt haar met een blik aan die Jaslyn's huid laten kriebelen. De groep is even stil als iedereen rustig wat eerste happen van zijn ontbijt neemt. Dan legt Harry zijn bestek neer en kijkt Jaslyn aan. Jouw blik staat mij niet aan, Harry. Wat ben jij van plan met die krullen van je.
'Hoe heeft iedereen geslapen?' begint de jongen. Louis haalt zijn schouders op.
'Op zich wel prima. Ik zal wel blij zijn als ik straks weer even in mijn eigen bed lig.'
Liam knikt instemmend. 'Ja, een aantal nachten in mijn eigen bed zal me wel goed doen denk ik zo. Maar de bedden hier zijn echt niet slecht hoor.'
Harry knikt instemmend en kijkt dan Jaslyn aan. 'En jij? Heb jij een beetje kunnen slapen met Niall op je kamer?'
Jaslyn schrikt, spuugt geschrokken haar net genomen slok thee weer uit, recht in het gezicht van Harry. Jij absolute klootzak.

Louis en Liam kijken de twee met grote ogen aan.
'Sorry, wat?' zeggen ze bijna in koor. Jaslyn kijkt Niall even aan, die met rode wangen zijn blik naar zijn ontbijt richt.
'Ja, ik kan me voorstellen dat je dan niet echt lekker slaapt,' zegt Harry. Jij. Klootzak. Jaslyn moet zichzelf ervan weerhouden te sneren naar de jongen tegenover haar en kijkt in plaats daarvan Liam en Louis om de beurt aan. 'Het is niet zoals Harry het laat klinken,' zegt ze. 'Echt niet.' Ze stompt Harry hard op zijn tenen en kijkt hem boos aan. 'Jij moet niet zo kut doen.'
Harry grijpt naar zijn voet, jammert even. 'Auw! Je stampte op mijn tenen!'
Jaslyn gromt alleen maar even naar hem en kijkt dan Liam aan.
'Waarom was Niall dan wel bij je op de kamer?' vraagt deze. Hij klinkt niet beschuldigend, eerder nieuwsgierig. Jaslyn knikt, kijkt even toe hoe Harry zijn gezicht droogt met wat servetten.
'Ik zal het wel uitleggen. Als je maar weet dat ik het alleen doe om dit allemaal recht te zetten. Ik zou jullie eigenlijk geen verklaring schuldig moeten zijn.'
De jongens knikken en Jaslyn haalt even adem. Ze voelt hoe Niall onder de tafel haar hand pakt en er een kneepje in geeft. Die kijkt haar aan en knikt dan even.
'Goed, de echte reden dus.'

The Other Side || N.HWhere stories live. Discover now