040

848 23 2
                                    

Jaslyn barst bijna uit elkaar, zoveel zenuwen gieren door haar lichaam. Ze kan dan ook niet stilstaan en wiebelt van haar tenen naar haar hielen en terug. Jaye en Deonne zijn niet heel veel beter af en het geschreeuw van de fans achter hen helpt ook zeker niet. Thomas staat het dichtste bij de meiden en houdt hen goed in de gaten. Soms geeft hij ze wat water, soms een snoepje om het suikerlevel op peil te houden. Jaslyn kijkt naar de klok een meter of vier van de terminaldeur verwijdert, ziet hoe hij twee minuten voor half drie aangeeft.
'Jaslyn, gaat het wel goed?' klinkt Jaye's bezorgde stem. Jaslyn haalt diep adem en schudt dan even haar hoofd.
'Nee. Ja. Het gaat wel, ik ben gewoon heel nerveus.' Ze wrijft over haar armen. Thomas slaat een arm om haar schouders en probeert haar wat te kalmeren. Deonne pakt Jaslyn's hand vast en geeft een kneepje in haar vingers.
'Jas, die jongen houdt van je. Ook al zou je zestig kilo zijn aangekomen in deze twee maanden, dan nog zou hij van je houden,' zegt Deonne zachtjes tegen haar. De fans achter hen zijn ondertussen begonnen met zingen.
'Deonne heeft gelijk. Ik weet honderd procent zeker dat Niall net zo zenuwachtig is als jij dat bent,' zegt Jaye. 'En dat weet ik echt honderd procent, want Liam heeft het me nog geappt voordat ze het vliegtuig in gingen.'
Jaslyn lacht en voelt zich iets ontspannen. Thomas geeft haar nog een klopje op haar schouder en laat haar dan los.
'Oké, dat is goed om te weten,' zegt Jaslyn dan. Jaye glimlacht en ook Deonne heeft een glimlach om haar lippen. Als Jaslyn weer op de klok kijkt, ziet ze hoe het twee over half drie is. Over enkele minuten zullen de jongens door de deur stappen.

Jaslyn bijt op haar nagel als de eerste mensen door de schuifdeuren beginnen te komen. De meeste kijken even verbaasd naar de enorme menigte die ze op staat te wachten, maar worden dan toch gegrepen door het verlangen om hun familie te zien.
'Zeg Thomas,' vraagt Jaslyn dan. 'Waarom ben jij hier al eigenlijk?'
Thomas grinnikt en haalt een hand door zijn haar. 'Ik ga alleen mee in Europa en Engeland. Voor de andere legs ben ik hier en kan ik de externe beveiligingsteams instrueren als de jongens terugkomen uit bijvoorbeeld Amerika of Azië.'
'Klinkt logisch,' knikt Jaslyn dan. Thomas glimlacht en gebaard dan naar de schuifdeuren, waar de eerste mensen uit de crew van One Direction tevoorschijn beginnen te komen. Jaslyn herkent een aantal alleen maar van gezicht en sommige zelfs helemaal niet. Ze kauwt zenuwachtig op haar lip en ondertussen begint de groep achter haar nog een stuk lawaaieriger te worden. De eerste bandleden beginnen door de deur te komen. Josh grijnst naar de groep, zwaait even naar ze en ontvangt het gegil met een rust die Jaslyn ook wel had willen hebben. Als hij haar spot wordt zijn grijns nog wat breder. Hij geeft haar snel een knuffel en een kus op haar wang.
'Hey! Zenuwachtig?'
Jaslyn knikt en Josh glimlacht bemoedigend. 'Niall ook. Komt goed, oké?'
Jaslyn knikt weer en Josh wordt dan samen met de anderen door de menigte heen geloodst. Dan blijven de deuren een tijdje dicht. Slechts eenmaal gaan ze open en een onbekende man komt met een enorme kar met koffers er doorheen. Jaslyn herkent een van de koffers van Niall en haar hart maakt een sprongetje. Hij is er echt. Nu gaat het komen. Ze krijgt vaag mee hoe beveiliging een ring creëert voor de barrières, om zo ervoor te zorgen dat er echt niemand doorkomt. Dan is het eindelijk zover en schuiven de deuren weer open.

Zayn is de eerste die in zicht komt. De groep achter Jaslyn wordt wild en in een reflex krimpt ze ineen. Zayn zwaait vrolijk en deelt bij de barrières een aantal handtekeningen uit. Ook Harry en Liam worden met evenveel enthousiasme onthaald en delen wat handtekeningen uit. Jaslyn glimlacht als Liam Jaye in een omhelzing trekt en haar zachtjes kust. De menigte wordt nu pas helemaal wild en Jaslyn kan zien hoe Jaye glimlacht. De drie jongens en Jaye worden vast weggeloodst en dan komen ook Louis en Niall door de deur heen. Jaslyn's adem stokt in haar keel als haar oog op Niall valt. Hij is bruiner geworden en in zijn haar is geen spoortje blond meer te bekennen. Hij lijkt haar nog niet gezien te hebben en begroet zijn fans met een glimlach.
'Fuck,' vloekt ze zachtjes. Op dat moment kijkt Niall op en kruisen hun blikken. Jaslyn kan opeens niks meer horen, niets anders meer zien als Niall. Haar hart slaat een slag over en slaat dan op hol. Niall's gezicht wordt gesierd door een oogverblindende glimlach en Jaslyn moet zich vastgrijpen aan het dichtstbijzijnde anker, wat in dit geval Deonne is. Die grinnikt zacht en peutert haar arm voorzichtig uit Jaslyn's grip. Jaslyn slikt wat en voelt haar vingers trillen. En dan is hij daar. Zijn glimlach is prachtig en zijn ogen zijn nog blauwer dan Jaslyn zich kan herinneren.
'Hey,' fluistert hij. Jaslyn verstaat hem ondanks al het gegil achter hen nog prima.
'Hey,' fluistert ze terug. Niall pakt haar hand vast en geeft er voorzichtig een kneepje in.
'Wil je dat ik je kus?' vraagt hij voorzichtig. Jaslyn kijkt even om naar de menigte en schudt dan haar hoofd. Niall glimlacht en geeft nog een kneepje in haar hand. 'Oke.'
De laatste beveiligers vormen een beschermende cirkel om hen heen en leiden dan ook de laatste vier veilig door de fans heen.

Zodra ze in een privé kamer zijn waar ze veilig kunnen wachten op een auto, heeft Niall Jaslyn's gezicht al tussen zijn handen. Jaslyn's adem stottert en ze sluit haar ogen.
'Ik heb je zo gemist,' fluistert Niall zacht. Als Jaslyn haar ogen weer opent, kijkt ze recht in die van Niall. Zijn ogen staan stormachtig, maar Jaslyn is niet bang te verdrinken.
'Kus me nou maar gewoon,' weet ze uit te brengen. Niall hoeft het zich geen tweede keer te laten vertellen en plant zijn lippen op die van Jaslyn. Het voelt als thuiskomen. Ook al is de kus heftig, gedreven door passie en lust, Jaslyn voelt zich er helemaal in thuis. Het voelt zo vertrouwd. Jaslyn slaat haar armen rond Niall's middel en trekt hem dicht tegen haar aan. Het vuur verdwijnt langzaam uit de kus, totdat Niall alleen nog maar een paar snelle kussen op haar lippen plaatst. Jaslyn glimlacht en legt haar hoofd tegen zijn schouder te rusten.
'Welkom thuis, Ni.'
'Dank je wel.' Hij plaatst een kus in haar nek. 'God, ik heb je echt zoveel gemist. Het is goed je weer vast te hebben.'
Jaslyn glimlacht en knijpt hem heel even fijn. Niall grinnikt en doet hetzelfde bij haar. Ze lachen en dan trekken ze zichzelf terug uit de omhelzing.
'Ik heb een cadeautje voor je,' zegt Niall dan. Jaslyn klapt enthousiast in haar handen en met een glimlach duikt Niall zijn rugzak in. Hij lijkt hem echter zo een twee drie niet te vinden en dan is het tijd voor de groep om naar de auto's te gaan.
'Komt het later wel, goed?' zegt Niall. Jaslyn knikt, maar kan zich er niet van weerhouden om te bedenken wat het dan wel niet zou kunnen zijn. Niall lijkt het door te hebben en tikt haar op de neus.
'Het is iets wat je leuk vindt, vertrouw me nou maar.'
Ze trekt haar neus even op en kijkt hem aan, maar zodra hij glimlacht kan ze zelf ook alleen nog maar glimlachen.
'Goed dan.'
'Mooi. Ga je mee?' Niall steekt zijn hand naar haar uit en Jaslyn pakt hem gretig aan.
'Laten we gaan.'

Zodra ze in het hotel zijn en de deur achter hen is gesloten, heeft Niall Jaslyn alweer in zijn armen. Jaslyn grinnikt en laat zichzelf toe te verdwijnen in zijn omhelzing. Hij ruikt naar vliegtuig en zweet, maar ook nog steeds naar Niall. Jaslyn drukt haar neus tegen zijn nek aan en laat haar armen rond zijn middel liggen. Niall zwiert ze wat heen en weer en neuriet een melodietje. Het is rust.
'Ik heb je echt gemist,' mompelt hij weer. Jaslyn glimlacht.
'Ik jouw ook.'
'Ik ga het nog heel vaak zeggen, hoor,' waarschuwt Niall haar. Jaslyn lacht zachtjes en haalt een hand door zijn haar. 'Dat weet ik. Ik vind het niet erg.'
'Mooi. Vind je het erg als ik even ga douchen?'
Jaslyn schudt haar hoofd en met een kus op haar lippen vertrekt Niall richting de badkamer. Twee minuten later komt hij weer tevoorschijn.
'Kleding vergeten?' vraagt Jaslyn lachend. Niall knikt en ritst een van zijn koffers open. Hij doet de reuktest en Jaslyn fronst.
'Kijken of ik de goede koffer heb,' verduidelijkt hij. 'Een koffer is voornamelijk wasgoed, de ander kleding wat nog gedragen kan worden.'
'Ah.' Jaslyn laat Niall in alle rust aan zijn kleding snuiven en richt haar aandacht op het boek dat ze uit haar koffer heeft opgediept. Ze weet zichzelf al snel in de verhaallijn te verliezen en hoort Niall slechts vaag op de achtergrond douchen. Ze schrikt dan ook op als hij opeens weer voor haar neus staat.

'Wat heb jij nou weer aan?' Verward kijkt ze naar Niall in een van zijn nette pakken. Het donkerblauwe van het pak brengt zijn ogen nog meer naar de voorgrond. Niall glimlacht en houdt een tasje voor haar neus. Het is een zachtroze cadeautasje, met een zwart lintje eromheen dat samen is geknoopt in een strikje.
'Wat is dit dan?' vraagt ze verbaasd. Niall glimlacht en zet het tasje op haar schoot. Hij zegt niks, gebaard alleen maar dat ze erin moet kijken. Jaslyn kijkt hem even aan, maar zijn blik geeft niks weg. Ze zucht en opent het tasje dan maar. Ze moet eerst door een dikke laag tissuepapier heen, maar dan stokt haar adem.
'Ni.'
'Voor een speciale vrouw, voor een speciale gelegenheid.'
Jaslyn kijkt hem verward aan en haalt dan het jurkje uit de tas. Het is een bordeaux kleurig jurkje, superzacht aan haar vingers. Is dit fucking zijde? Jezus christus, Niall. Voorzichtig houd ze hem voor zich, kijkt naar het knielange jurkje met een redelijk diepe hals.
'Wa-hoe. Waarom?' vraagt ze zachtjes.
'Ik wil je ergens mee naar toe nemen vanavond.' Hij zakt naast haar op de bank en glimlacht. 'Ik vond deze wel mooi. Hij staat je vast prachtig.'
Jaslyn staart hem verdwaasd aan en trekt hem dan aan zijn nek haar toe. Ze zoent hem vol op de mond, hoopt dat de kus vertelt waar zij geen woorden voor heeft. Ik houd van je. Jaslyn schrikt er niet van, wist ergens al lang dat het zo is. Je bent te goed voor me. Je bent geweldig, dit had je niet hoeven doen maar ik waardeer het. Ik waardeer je zo zo veel. Niall's hand ligt zacht op haar heup en Jaslyn hoopt dat hij alles voelt wat ze denkt. 


---
Hoi! Sorry voor de lange stilte, maar werk is een chaos en mijn leven ook een beetje. Maar we zijn terug en Jas en Niall zijn gelukkig nog steeds heel cute <3

xx

The Other Side || N.HWhere stories live. Discover now