Chapter 21

1.7K 97 3
                                    

pov Zayn

Ik loop achter de dokter aan naar de kamer waar Julia ligt. We staan stil voor kamer 104. 'U kunt naar binnen.' zegt de dokter. 'Oke, bedankt.' zeg ik en ik doe de deur open en stap naar binnen. Ik loop de kamer verder naar binnen en sluit de deur achter me. Ik loop naar het bed en hoe dichterbij ik kom hoe misselijker ik mezelf voel worden. Ik zie dat Julia roerloos op het bed ligt met haar haar futloos op het kussen. Ik ga op de stoel naast het bed zitten en pak haar hand vast. Ze was zo sterk deze afgelopen weken, waarom moet ze dit nou weer krijgen?

'Julia, ik weet dat je me niet kan horen maar als nog, waarom heb je niet gezegt dat je zoveel pijn had? Waarom?' vraag ik. 'We zijn hier om je te helpen en dus kan je ons alles vertellen,' ik voel een traan over mijn wang rollen. 'Kom op hou vol, het komt allemaal goed.' fluister ik. Ik zou bij haar moeten zijn geweest, maar nee ik was er niet. Ze heeft me nodig, ik weet dat ze ons nodig heeft, maar ze geeft het niet toe...

pov Julia

'Come on, everything is gonna be alright.' hoor ik Zayn fluisteren. Ik voel dat Zayn met zijn duim over mijn hand streelt, tenminste ik denk dat het Zayn is, want verder heb ik niemand gehoord. Ik probeer mijn hand te bewegen maar het lukt niet, ik kan niks bewegen. 'Please Juul, we're trying to help you, I promise that you get better soon. Get out of this stupid coma.' hoor ik Zayn zeggen. Oke ik lig dus in coma. 'Please stay with us, you deserve it to be on tour not to be here lying in a bed at a hospital. We are going to make you happy, I swear.' Argh waarom kan ik niet reageren! Ik probeer wat geluid te maken met mijn mond, maar ik kan echt niks. Wat is er gebeurd? 'The operation has gone well so now everything will be just fine, okay?' zegt Zayn. Whatte F waaraan ben ik geopereert? Naast me hoor ik zachtjes iemand snikken, waarschijnlijk Zayn. Nee Zayn niet huilen, ga nou niet huilen. Ik voel dat Zayn wat met mijn vingers aan het spelen is en ondertussen zachtjes door snikt. Altijd troost Zayn mij en nu kan ik hem niet troosten, terwijl hij nu iemand nodig heeft. Waar zijn de andere? Waar zijn Niall en Luke ik was toch met hun aan het hardlopen? Wat is er precies gebeurd? Hoe ben ik in coma geraakt? Waarom moest ik geopereert worden? 'Zayn, we have to go.' hoor ik een bedroefde stem zeggen die op de stem van Harry lijkt. 'No, I can't go, Harry look at her. I can't let her down, she needs us. I stay here.' zegt Zayn. 'You can't do anything for her.' zegt Harry. 'I can stay here I promised her parents that I don't leave her. So I stay.' zegt Zayn, waarom is hij zo lief voor me? Hij moet met de jongens mee gaan, ik red mezelf wel, want ik kan toch nergens heen. 'Wait I've got an idea, wait here, I'm back at a minute.' hoor ik Harry na een tijdje zeggen. 'Julia, I stay here with you.' zegt Zayn en hij knijpt in mijn hand. Ik wil zo graag iets tegen hem zeggen...

'Zayn you can stay here tonight.' hoor ik Paul zeggen die blijkbaar naar binnen is gelopen. 'What? Are you serious?' vraagt Zayn verbaast. 'Yeah, the hospital people are going to bring a extra bed soon.' zegt Paul. 'Oh my god Paul thank you!' roept Zayn, hij laat mijn hand los en ik hoor hem opstaan om waarschijnlijk Paul te knuffelen. 'But we are going back to the hotel.' zegt Paul. 'Okay, that's okay.' zegt Zayn. Na een paar minuten hoor ik de deur open gaan en er wordt iets naar binnen gerolt waarschijnlijk een bed. Ik hoor Zayn en de zuster nog praten, maar ik kan niet volgen wat ze zeggen, iets over dat hij tegen me moet praten ofzo, dat doet hij de heletijd al maarja. 'Well, I've to go, when there's something wrong you can push at that red button over there.' zegt de zuster. 'Okay, bye,' zegt Zayn en ik hoor de zuster weglopen. 'So we are here, togheter, alone,' zegt Zayn en ik hoor dat hij weer naast me komt zitten. 'Should we gonna watch tv?' hoor ik Zayn vragen. Ja, leuk alleen kan ik niks zien. 'But first I have to find the zapper,' Oke zapper? Is dat een afstandsbediening ofzo. 'O yeah I found it,' zegt Zayn en ik weet gewoon dat hij nu trots op zichzelf is. 'We are going to watch the news, okay?' is goed, als jij dat wilt.

pov Zayn

De zuster zei dat ik tegen Julia moet praten dus dan doe ik dat. Ik zet de tv op de zender van het nieuws en ik zie dat het nieuws net begint. 'Goedenavond, we beginnen vandaag met nieuws over Julia Green oftewel het nichtje van dé Zayn Malik één van de leden uit de populairste boyband One direction. Julia Green ligt in het ziekenhuis nadat ze samen met Luke Hemmings en Niall Horan aan het hardlopen was. Haar toestand is kritiek doordat ze lang met een blindedarmontsteking heeft rongelopen. De kans dat ze het overleeft is zeer klein.' hoe weten hun dit? Wat is dit nou weer voor bullshit, Julia gaat niet dood, het gaat goed met haar de operatie is geslaagd dus alles komt goed, over een paar dagen is ze uit haar coma en dan kunnen we gewoon weer lol maken. Ja lol maken, dat hebben we de afgelopen weken ook wel een paar keer gedaan. Ze gaat echt vooruit.

Ze begon ons meer te vertrouwen.

______________________________

Heey,

Arme Louis was gister ziek :(Gelukkig voelt hij zich al beter, er heerst gewoon overal wat.

AOBDFBRELGIUBER THANK YOU SO MUCH FOR THE 543 READERS AND 149 VOTES! OMFG I LOVE YOU FOREVER AND ALWAYS♥

Het is voor sommige mensen misschien niet veel, maar voor mijn doen is dit echt veel! :$

vote/comment/follow?

love yaaa xxx

Voordat ik ga (Ft. 5SOS en 1D)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang