Chapter 20

1.7K 101 26
  • Dedicated to Aan alle lezers en mensen die voten <3
                                    

*2 weken later*

pov Julia

We zijn al zo'n 2 weken op tour en ja, er is best veel veranderd de jongens houden rekening met me, maar ze harden me ook. Ze zijn lief, maar ze weten dat ik ze nog steeds niet helemaal vertrouw. We zijn nu in Ierland, over een paar dagen zullen de jongens daar optreden en dan zal 5 seconds of summer eindelijk het voorprogramma zijn. Jammer genoeg zijn de scheuren in mijn buik niet minder geworden, maar daar weten de jongens niks van.

'Julia, we are going outside, are you coming with us?' hoor ik Luke vragen. Oja dat is waar ook, Luke, Niall en ik gaan hardlopen. 'Yeah, I'm coming!' roep ik. Ik loop naar de deur en loop naar Luke en Niall. We lopen rustig in en na een paar minuten vraagt Niall of we kunnen hardlopen. We beginnen met lopen en al snel voel ik een grote steek in mijn onderbuik, ik blijf stug doorlopen en probeer de pijn te negeren, wat moeilijker is dan je denkt. We houden het best lang vol en gaan na een tijdje gaan we weer lopen. Ik ga al een beetje krom lopen zodat de pijn minder wordt, maar het helpt niet. 'Are you okay?' vraagt Niall. Ik knik 'ja' en loop door. 'Are you sure?' vraagt Luke bezorgt. Ik bijt op mijn lip en knik weer 'ja'. Ik blijf even stil staan op de weg, ik voel nog een velle pijnscheut en dan wordt het zwart. 'Julia!' hoor ik Niall en Luke roepen. Ik knal met mijn hoofd op de stenen en ik voel en hoor niks meer.

pov Luke

'Niall! Bel de ambulance!' roep ik in paniek. Ik laat me op de grond vallen naast Julia. 'Julia, please, hou vol.' smeek ik. Ik hoor Niall praten. 'Luke! we moeten haar warm houden!' roept Niall. Ik trek mijn vest snel uit en leg die over Julia heen. Ik voel aan haar pols en godzijdank ik voel haar hartslag nog. 'Niall wat moeten we doen?!' roep ik in paniek. 'De ambulance is er over een paar minuten!' roept Niall terug. Na een paar minuten hoor ik de sirenes van een ambulance. 'Wat is er gebeurd?' vraagt één van de ambulance broeders aan mij terwijl de andere Julia op een brancard leggen en de ambulance in rijden. 'We waren aan het hardlopen en toen viel ze flauw.' vertel ik. 'Wat is haar naam?' vraagt de man. 'Julia, Julia Green.' antwoord ik snel. 'Mogen we mee?' vraagt Niall opdringerig. De broeder knikt en we stappen snel de ambulance in en we we scheuren weg, opweg naar het ziekenhuis.

Zodra we in het ziekenhuis zijn wordt Julia weggereden met de brancard. Niall en ik rennen achter de brancard aan, maar als ze achter de flapdeuren verdwijnt worden we tegengehouden door een zuster. 'Zou u zo vriendelijk kunnen zijn om in de wachtkamer te wachten? Zodra we meer weten komen we het melden.' vraagt de zuster vriendelijk. Niall en ik lopen naar de wachtkamer en nemen plaats op twee stoelen. 'We moeten de jongens bellen.' zegt Niall, ik knik en pak mijn mobiel om Harry te bellen.

(L=Luke, H=Harry)

H: 'Met Harry' Hoor ik Harry zeggen zodra hij heeft opgenomen.

L: 'Harry met Luke! Jullie moeten zo snel mogelijk naar het ziekenhuis komen, er is iets met Julia!' Roep ik zowat door de telefoon.

H: 'Wat is er gebeurd? Welk ziekenhuis we komen er nu aan!'

L: 'Ze viel flauw tijdens het hardlopen, we zijn in het St. Joseph ziekenhuis.'

H: 'We zijn onderweg!'

Harry hangt op. 'Ze zijn onderweg,' zeg ik tegen Niall. 'Oke.' zegt Niall.

'Jongens!' roept Niall zodra Zayn de wachtkamer in komt rennen. 'Waar is ze? Wat is er precies gebeurd?' vraagt Zayn. 'We waren aan het hardlopen en toen we weer gewoon gingen lopen ging ze krom lopen en toen we vroegen of het wel goed ging zei ze "ja", maar even later ging ze stil staan en toen viel ze flauw.' vertel ik. 'En nu is ze ergens achter de flapdeuren.' vult Niall aan. 'Wat gebeurd er nu met haar?' vraagt Calum bezorgd. 'Dat weten we niet.' antwoord ik. Zayn staat op en loopt de wachtkamer uit. 'Wat ga je doen?' vraag ik. 'Ik ga vragen hoe het met Julia is!' roept Zayn. 'Wacht ik ga mee!' roep ik terug en ik spring van de stoel en ren achter Zayn aan. 'Waar ligt Julia Green?' vraagt Zayn aan de vrouw die achter de balie zit. 'Zijn jullie familie? Vrienden?' vraagt de vrouw. 'Familie.' zegt Zayn snel. 'Uhm, Julia Green wordt nu met spoed geopereert aan haar blindedarm.' zegt de vrouw. Ik kijk Zayn geschrokken aan. Zayn draait zich om en loopt terug naar de wachtkamer, ik bedank de vrouw nog en loop dan snel achter Zayn aan. Ik ga weer op de stoel naast Niall zitten en Zayn komt aan de andere kant van mij zitten. 'En wat is er met Julia?' vraagt Louis. 'Z-ze wordt met spoed geopereert aan haar blindedarm.' zegt Zayn terwijl hij wat roekeloos voor zich uitstaart. 'W-wat?' zegt Michael met een hoog stemmetje. 'E-en nu?' vraagt Liam een beetje in paniek. 'Ik denk dat we gewoon rustig moeten afwachten.' antwoord ik.

*

We wachten al zo'n 2 uur in de wachtkamer zonder enig resultaat. Het is ondertussen al bijna half 6. Paul is al een paar keer naar een aantal doktoren geweest om te vragen of ze al meer wisten, maar ze konden ons niks vertellen. 'Familie en vrienden van Julia Green?' vraagt een dokter. 'Ja?' vraagt Zayn en hij springt op. 'Hallo ik ben dokter Beckheer. We hebben goed nieuws en slecht nieuws.' zegt dokter Beckheer. 'Vertel eerst het goede nieuws maar.' zegt Ashton. 'Het goede nieuws is dat de operatie goed gegaan is, maar het slechte nieuws is dat Julia haar blindedarmontsteking al een hele tijd speelde, ze moet veel pijn gehad hebben, maar doordat ze niet eerder met deze klachten naar het ziekenhuis is geweest en op de stenen is gevallen met haar hoofd ligt ze nu helaas in coma.' vertelt de dokter. Ik voel mijn ogen prikken en volgens mij sloeg mijn hart en hartslag over. 'Nee dat kan niet.' hoor ik Harry fluisteren. 'Helaas is het wel zo, er mag nu 1 persoon naar Julia toe.' zegt dokter Beckheer spijtig. 'Ga jij maar Zayn.' zegt Louis. Zayn staat op en loopt achter de dokter aan de wachtkamer uit.

_________________________________

Heeeeey,

Oeeehh Julia ligt in coma o,O wat gaat er nu gebeuren?

Wie is jullie favo band lid van 5SOS en/of 1D?

Vote/ccomment

byeee 💕xx Janna

Voordat ik ga (Ft. 5SOS en 1D)Where stories live. Discover now