Chapter 6

2.1K 117 6
                                    

pov Julia

Ik heb geen idee hoelang ik al rond struin door de straten van Londen, maar éindelijk heb ik een hotel gevonden.Ik loop naar de ingang van het hotel en loop door naar de balie of hoe zo iets ook mag heten. 'Hello,' zegt de vrouw die achter de balie staat nep-vriendelijk. Ze heeft haar bruine haar haar naar achter in een knot lopen als ze een brilletje op had was ze nog enger dan dat ze al is.

Op mijn beste Engels probeer ik uit te leggen dat ik een hotelkamer wil boeken voor 1 nacht. Na zo'n 10 minuten gestuntel met de goede woorden vinden snapt de vrouw wat ik bedoel en kan ik een kamer krijgen voor 60 pond. Ik kijk naar de sleutel die ik krijg en er staat op het hangertje het getal: 171. Dus ik neem aan dat ik kamer 171 heb. Ik kijk naar het bordje boven de lift en ik zie dat ik naar verdieping 2 moet. Ik loop de lift in en druk op het goede knopje.

De liftdeuren gaan open en ik loop de gang in. '168, 169, 170, 171.' Ik sta voor 'mijn' hotelkamer en ik steek de sleutel in het slot. De deur gaat niet heel makkelijk open, maar na enig gestuntel gaat hij open. Ik loop de kamer in en sluit de deur achter me. Ik kijk de kamer rond, het is een normale kamer met een bank, kleine tafel, tv en in de hoek van de kamer staat een twee persoons bed. De muren zijn wit en de vloer is van een soort hout. Dan zijn er nog 2 deuren achter de ene deur zit een wc en achter de ander een klein badkamertje.

Ik zie een paar stopcontacten in de hoek bij de bank en ik loop er heen. Ik maak mijn tas open en haal mijn opladers eruit, doe die in het stopcontact en sluit mijn mobiel en IPod aan de goede lader aan. Zelf plof ik neer op de bank.

Het is nu half 2 en ik hoor mijn maag rammelen. Ik besluit dat ik wel een koekje mag, ik pak een liga uit mijn tas, maak hem open en begin te eten.

Ik hang zo over de bank heen dat ik mijn mobiel gemakkelijk in mijn handen kan houden. Ik ben ingelogd via de wifi van het hotel dus zit ik voor de verandering weer eens op twitter.

@Luke5sos: Hi peeeeeeepzzz

@xjuul5SOS1D: @Luke5SOS Hi Luke♥

Ik scroll nog wat door mijn tl, maar er wordt niet echt iets boeiends getweet dus sluit ik af.

Ik heb al een aantal gemiste oproepen van Ilse en mijn ouders, maar die skip ik gewoon. Nou ja gewoon nou ook weer niet.

**

Ik start twitter toch maar weer op omdat ik me zo erg verveel.

@xjuul5SOS1D: I'm soooooo boreeeddd who wants to talk with meee?

Op zulke momenten heb ik geluk dat mijn vrienden en familie geen twitter hebben. Want anders konden ze alles van me weten. Oke van mijn vrienden zou ik het niet erg vinden, maar van mijn familie...

Ik zie dat Liam op twitter wat dingen heeft geretweet dus stuur ik hem gewoon een dm.

Julia: Heeee Liam I'm boredd and I saw that you're onlinee.

Liam: Heeeee yeahhh I'm online and boredd tooo the life is boring...

(J=Julia, L=Liam)

J: Why are you bored? You're famous go outside to meet fans!

L: Noooo I don't want to go outside bc we can't go alone.

J: Ohhww

L: But why are you bored? You're not famous. Go outside! Oke ja daar heeft hij een puntje, maar ik ken hier niemand en ik wil niet zo loner lopen.

J: I can't go outside bc I don't even know somebody here in London.

L: Ohw... Are you in a hotel right now?

Voordat ik ga (Ft. 5SOS en 1D)Where stories live. Discover now