Chapter 25

1.9K 92 4
                                    

pov Harry

Nadat Ashton had verteld dat hij een whatsappje had gekregen van Julia zijn Calum en Louis naar haar toegegaan om haar op te halen uit het ziekehuis. Wij zijn in de hotelkamer van Zayn en Julia om de boel te versieren als 'Welkom thuis' verrassing.

'Michael paas die balon!' roept Ashton, lachend gooit Michael de balon naar Ashton en probeert Michael nog een balon op te blazen. Ik pak mijn mobiel uit mijn zak om te kijken of Louis of Calum al heeft gezegt hoe laat ze er zijn. Ik klik op whatsapp en ja ik heb een whatsappje van Calum;

Heeey we zijn nu onderweg naar jullie we zijn er over een klein kwartiertje!

'Jongens we moeten opschieten! Ze zijn er al over minder dan een kwartier!' roep ik en snel gaat iedereen verder met slingers ophangen. Gelukkig kon Paul nog slingers en balonnen regelen anders hadden we niks. 'Zayn, maak deze kant vast aan die lamp!' roept Luke naar Zayn. 'Okay geef 'm dan!' roept Zayn terug. Ja dit is best een chaos, wij kunnen maar beter gaan zingen dan een kamer versieren, volgens mij hebben de andere mensen van het hotel een beetje last van ons. Een heel klein beetje maar. 'Harry help even wil je?' vraagt Zayn die onhandig het uiteinde van de slinger vast wilt maken aan de lamp. Ik sta op en loop naar Zayn toe. 'Hoe wil je dat ik je help? Jij bent de handigste hier hoor.' zeg ik lachend. 'Hou gewoon even dit vast en dan maak ik een knoopje.' zegt Zayn en hij houdt het stukje van de slinger die ik vast moet houden voor mijn neus. Gehoorzaam pak ik het stukje vast en knoopt Zayn het andere stukje geconcentreerd vast. 'Ik denk dat ze er aan komen!' roept Niall blij. Opeens is het heel stil en volgens mij hoor ik Louis praten. 'Ja ze zijn er.' zegt Ashton. 'Ik doe open!' roept Michael en hij loopt naar de deur. 'Heee!' roept Michael zodra hij de deur open heeft gedaan. 'Hee!' hoor ik Julia zo enthousiast mogelijk terug zeggen. Voorzichtig komt Julia de kamer binnen gelopen en ik zie haar glimlachen als ze ziet dat de kamer versierd is. 'Ahw is dit voor mij?' vraagt ze verrast maar toch blij. 'Ja, tuurlijk!' roept Niall. 'Dat is zo lief!' zegt ze. 'Welkom terug!' roepen Ashton, Zayn en ik tegelijk. Ik sta op en loop op Julia af en trek haar in een knuffel. 'Ik ben blij om weer terug te zijn.' zegt ze met een glimlach. Niemand kan bedenken hoe blij ik ben dat te horen, ze wilt gewoon weer terug zijn, ze kon ook weer heftiger terug vallen in haar depressie en hopen dat ze dood was. 'Kunnen we gaan zitten?' vraagt Calum. 'Jahoor.' zeg ik en ik loop naar de bank en plof erop neer. Julia gaat voorzichtiger op de bank zitten aangezien het waarschijnlijk nog best pijn doet. 'En Zayn hoe was het eigenlijk met Perrie?' vraagt Julia na een lange stilte. Ik kijk naar naar Zayn en er verschijnt een grote glimlach op zijn gezicht. 'Het was super leuk, Perrie wilt je graag ontmoeten.' zegt hij blij. 'Ik wil haar ook graag ontmoeten.' zegt Julia met een glimlach.

Weer een stilte.

We praatte eerst over vanalles en nog wat en nu... is het alsof niemand de goede woorden kan vinden om iets te zeggen.

'Jongens?' zegt Julia vragend. Ik kijk op en kijk in haar ogen. Er zit een emotie in haar ogen die ik zo snel niet kan plaatsen. 'Ja?' vraagt Ashton bezorgd. 'Ik was zo bang,' fluisterd Julia 'I-ik dacht dat ik niet meer terug zou komen.' 'Het is oke, alles is nu goed.' zeg ik. 'I-ik heb alles gehoord wat jullie tegen me zeiden,' zegt ze 'Jullie waren lief jongens, echt waar. Jullie hebben me bijna niet alleen gelaten jullie hadden nog een beetje hoop, terwijl ik dacht dat ik nooit meer wakker zou worden. Doordat jullie me aanmoedigte deed ik mijn best om reactie te geven. Bedankt, duizendmaal bedankt.' ik voel dat ik moeite krijg om mijn tranen binnen te houden. Shut up Harry niet gaan huilen. 'Het spijt me als ik soms of vaak depressief doe, misschien is het wel beter als ik terug ga naar Nederland. Jullie geven me zoveel liefde en dat verdien ik helemaal niet.' oke het is definitief te laat er rolt een traan over mijn wang. 'Al zou je naar Nederland terug willen gaan, zouden we je niet laten gaan.' zegt Luke vastbesloten. 'Je hoort nu bij ons, we kunnen je niet missen tijdens de tour.' zegt Niall. Iedereen knikt instemmend. 'Zie je jullie zijn zo lief.' zegt ze met waterige ogen. 'Julia we zouden in geen mogelijkheid zonder je kunnen.' zeg ik. 'Ik hou echt van jullie jongens.' zegt Julia. Ik kijk naar de andere jongens en ik zie dat hun het ook moeilijk hebben om hun tranen binnen te houden.

pov Julia

Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan hoe kon ik nou zeggen dat ik van ze houd? Waarom heb ik dit sowieso allemaal gezegt? 'I love you too.' hoor ik van verschillende kanten. Ik glimlach schaapachtig wat er vast heel raar uit moet zien. 'What's the time?' vraag Michael. 'Uh I think it's 2.30 pm, isn't it?' antwoord ik vragend. 'It's 3 pm.' verbeterd Louis me. 'I'm hungry, we really must have to eat something.' zegt Niall terwijl hij over zijn buik aait. 'I'm not hungry.' zegt Liam. 'So...?' vraagt Niall. 'So we aren't going to eat anything.' zegt Liam om Niall te pesten. 'We are going to eat something, no matter what Payne, no matter what.' zegt Niall en hij maakt zijn ogen tot spleetjes. Maak geen grapjes over eten met Niall Horan. 'I don't know what you guys are going to do, but I'm back in a few minutes.' zegt Zayn en hij staat op. 'Can I go with you?' vraag ik. 'Well... but erm-' 'I know what you're going to do, and I don't mind.' zeg ik. Ik weet dat Zayn gaat roken, maar ik wil gewoon even naar buiten en dus maakt het niet uit dat hij dan aan het roken is. 'Okay.' zegt Zayn nog steeds een beetje twijfelend. Ik sta op van de bank en loop achter Zayn aan de deur uit.

_________________________________

Heeeyy,

Ik ben pas net wakker oopss :$, maar ik wilde wel een nieuw chapter plaatsen dus tjaa hier is iee♥ Ik heb hem geschreven toen ik nog een beetje slaapdronken was dus hij zal niet zo heel goed zijn hahah...

Ik hoop dat jullie een leuke kerst hebben!

Vergeet alsjeblieft niet te voten het is tenslotte kerst :)

vote/comment?

xxx Janna

Voordat ik ga (Ft. 5SOS en 1D)Where stories live. Discover now