Chapter 23

1.5K 91 1
                                    

pov Liam

Ze reageerde! Ze reageerde echt! 'We kunnen nu nog niets voor haar doen meneer, maar u kunt wel tegen haar blijven praten en dan zal ze misschien andere tekens geven.' zegt de dokter. Hij loopt de kamer weer uit en ik ga nu gewoon op de stoel zitten. Ik pak mijn mobiel om Zayn te bellen.

(L= Liam, Z= Zayn)

Z: 'Liam gast ik lag net bijna te slapen.'

hoor ik zodra er wordt opgenomen.

L: 'Dit is belangrijk Zayn!'

Z: 'Gast wat is er belangrijker dan slapen?'

L: 'Julia! Julia, is belangrijker dan slapen!'

Z: 'Wat is er met Julia? Is ze oke? Moet ik komen? Wat is er gebeurd?'

L: 'Ja ze is oke, ze reageerde!'

Z: 'Ik kom er nu aan Liam! Blijf waar je bent!'

L: 'Zayn rustig je kan niet komen, je mag het ziekenhuis niet in.'

Z: 'Maar ik moet nu naar haar toe!'

L: 'Zayn, dat kan niet, je kan morgen ochtend komen.'

Z: 'Oke, maar bel me als ze wakker is, oke?'

L: 'Oke, doei.'

Z: 'Doei.'

Ik hang op. Je kan aan alles merken dat Julia veel voor Zayn betekent, heel veel zelfs.

pov Julia

Eindelijk is het me gelukt ik kan mijn hand een beetje bewegen, het koste me veel moeite maar het is me gelukt en gelukkig merkte Liam het anders was het voor niks geweest. Voorzichtig probeer ik mijn ogen te open, maar het lukt niet. 'Julia? Can you open your eyes?' hoor ik Liam vragen. Ik probeer het Liam, ik probeer het. Na een tijdje heb ik alle kracht die ik kon vinden in mijn lichaam verzameld en probeer ik mijn ogen te openen. 'Julia, you can do it, you're strong.' hoor ik Liam zeggen. Met het laatste beetje kracht dat ik heb open ik een stukje van mijn ogen. Langezaam voel ik hoe alle kracht in mijn lichaam terug komt. 'Oh my god Julia, you're back!' hoor ik Liam roepen. Voorzichtig draai ik mijn hoofd en ik zie Liam op een stoel naast het bed zitten. 'L-Liam.' fluister ik met een schorre stem. 'Julia.' zegt hij met een snik in zijn stem. Ik voel hoe er tranen achter mijn ogen prikken. Ik zie dat er een zuster de kamer in komt lopen. 'Oh look, you're awake, how are you Julia?' zegt de zuster. 'I-I'm fine, I think so.' fluister ik. 'That's great.' de zuster maakt een paar slangetjes van me los en ik voel me gelijk al vrijer. De zuster fluisterd nog wat tegen Liam en loopt dan de kamer uit. Liam springt op van de stoel en knuffelt me, -wat best moeilijk gaat als je in een bed ligt- 'Julia I missed you so much.' zegt hij. Voorzichtig sla ik mijn armen om Liam heen. Ik heb jou ook gemist Liam, denk ik bij mezelf, maar dan realiseer ik me dat ik weer gewoon kan praten. 'I missed you too Liam.' fluister ik terug. ik laat Liam weer los en ga goed liggen. 'Are you tired?' vraagt Liam berzorgd. Ik knik en doe mijn ogen dicht, maar gelijk daarna open ik ze weer. 'L-Liam, I'm awake right? This isn't a dream?' vraag ik voor de zekerheid. 'You're awake, everything is okay now.' zegt Liam lief. 'Okay, thanks Liam, sleepwell.' 'Good night Juul.' ik hoor dat Liam nog tegen iemand door de telefoon praat, maar al snel sluit mijn ogen en ik val in slaap...

*

Ik word wakker doordat er iemand de kamer binnen stormt. Ik open mijn ogen en ik zie Zayn de kamer binnen rennen, met Niall en Luke op zijn hielen. 'Oh my god you're awake!' 'I'm so happy to see you!' 'Please never do this again!' roepen ze door elkaar. 'Please be quiet!' roepen Michael en Calum in koor. 'Sorry.' mompelen Zayn, Niall en Luke. Snel loopt Zayn naar me toe en knuffelt me bijna dood. 'Oh you don't know how happy I am right now.' zegt hij. 'I want to hug her too Zayn!' zegt Luke. 'Oeps, sorry Luke.' zegt Zayn en hij laat me los. Luke loopt naar me toe en geeft me een knuffel.

Zodra iedereen me een knuffel heeft gegeven zit iedereen op een stoel. Ik hoor mijn maag rammelen en dan besef ik me dat ik echt honger heb en dat ik zin heb om te eten. 'Are you hungry?' vraagt Michael. 'Yup.' antwoord ik. 'Okay I'm going to get some food for you.' zegt Michael en hij staat op. 'Thanks, Michael.' zeg ik, hij glimlacht even naar me en loopt dan de deur uit. Een paar minuten later komt Michael terug met een dienblad met brood en een glas melk. Ik ga wat meer overeind zitten en pak het dienblad voorzichtig aan. 'Thanks.' zeg ik en ik pak het glas melk en begin te drinken.

Als ik mijn eten en drinken op heb zijn de jongens er nog steeds. 'Do you have a concert tonight?' vraag ik. 'Yup, and tomorrow again.' antwoord Calum blij. Oja hun zijn vanaf nu het voorprogramma. Maar ik mag nog niet weg uit dit klote ziekenhuis... 'But yeah, we can't come to you.' zegt Zayn met een betreurd gezicht. 'Oh that's no problem.' zeg ik, al blijkt het niet veel te helpen.

_________________________________

Heeey,

Yeah merry Christmas alvast!🎄🎅

En een fijne vakantieee! Wooohooo!

vote/comment?

x Janna

Voordat ik ga (Ft. 5SOS en 1D)Where stories live. Discover now