Proloog

5.1K 219 6
                                    

'Joshua, Samantha, kunnen jullie even hier komen? Jullie vader heeft wat belangrijks te zeggen,' schreeuwde mijn moeder vanaf de gang.

Ik legde mijn boek weg en liep naar beneden. Mijn ouders en broer, Joshua, stonden al beneden. Ik ging op de bank in de woonkamer zitten en Joshua kwam naast me zitten.

Mijn moeder en vader gingen tegenover ons zitten. De Luna en de Alpha van onze roedel. De Full Moon.

'Joshua, het is gebruikelijk dat de oudste zoon de taak van Alpha op zich neemt.' Mijn vader keek Joshua aan. Joshua kreeg een lach op zijn gezicht, maar leek de spijt in vaders ogen niet te zien. 'Maar jullie moeder en ik hebben overlegd en we zijn tot het besluit gekomen dat Samantha de Alpha wordt.'

Ik versteende en Joshua sprong van de bank. 'Wat?!' schreeuwde hij. 'Ik ben de oudste! Ik hoor de Alpha te worden! Waarom wordt zij de Alpha?!' Joshua balde zijn vuisten.

'Josh, rustig.' Ik pakte zijn pols, maar hij schudde hem los. 'Joshua?'

Joshua staarde vader woedend aan. 'Geef antwoord! Waarom wordt zij de Alpha?'

'Je moet begrijpen dat het een moeilijke keuze was, maar Samantha kan een betere Alpha worden.' Mijn moeder pakte Joshuas hand. 'Joshua, je bent een fantastische jager en hebt vele talenten, maar je bent te hardhandig.'

Joshua leek te kalmeren en ging weer zitten. 'Ik begrijp het. Gefeliciteerd Samantha.'

Ik staarde mijn moeder aan. Een Alpha? Ik? Dat kon niet. 'Wanneer wordt ik de Alpha?'

'Weten we nog niet, maar het is zeker dat jij de Alpha wordt.' Mijn moeder stond op en liep naar de keuken. Waarschijnlijk om eten te maken.

'Ik ga even naar buiten,' zei ik. Ik pakte mijn jas en liep naar buiten. Even alles op een rijtje zetten.

De ijzige wind trok aan mijn haren en kleren. Ik schrok van een diepe grom achter me en ik draaide me om.

Een grote zwarte wolf stond achter me. Zijn gele ogen boorden zich in de mijne. Het was Joshua. Hij sprong tegen me aan en wierp me tegen de grond.

Ik werd verpletterd door zijn gewicht. De lucht werd uit mijn longen geperst en ik voelde mijn botten kraken. 'J-Joshua!'

'Ik geen Alpha, niemand een Alpha,' gromde hij. Zijn klauwen maakten diepe sneeën in mijn arm.

Ik schreeuwde en probeerde los te komen. 'Josh! Hou op!'

'Geen Alpha,' gromde hij. Hij haalde uit met zijn klauw en ik voelde bloed langs mijn hals stromen. 'Het... spijt me... Sam...' Hij haalde nog een keer uit en alles werd zwart.

____________________

Heyhey!!!
Eindelijk een nieuw verhaal op Wattpad! Oke, ik moet toegeven weerwolven... Daar zijn al ZOOOOO veel verhalen van maar ik probeer het wat anders te doen en dat moet toch wel lukken? :)
Ach ja, ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik probeer mijn best te doen!!

~ WriterGirlXXX

Dochter van de Maan #Netties2016Where stories live. Discover now