Ένα σκληρό μετά...

2.4K 282 63
                                    

Δυο εβδομάδες αργότερα...


Ένα ζεστό τσάι, μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω από το κορμί της, ένα βλεμμα απλανές προς τον ορίζοντα που έχανε το φως του και ένα μυαλό χαμένο στις χιλιάδες αναμνήσεις. Αυτή ήταν η εικόνα της τις τελευταίες μέρες.

Το σπίτι κατάφερε και επέστρεψε στα φυσιολογικά του επίπεδα αρκετά γρηγορα με τον Λογκαν να αναλαμβάνει τα ηνία μα όχι και η ίδια.  Για εκείνη το σπίτι δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Πρόσωπα που γνώρισε και αγάπησε μέσα σε αυτό χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή. Μια ακόμα κούπα προσγειώθηκε πλάι στη δική της .

"Θα κρυώσεις. Έχει βγάλει υγρασία..." την άκουσε να λέει μα ούτε που σαλεψε. Τράβηξε ακόμα πιο πολύ τα πόδια της πάνω στη καρέκλα και άφησε τη κουβέρτα να πεσει ελαφρά προς τα πίσω.

"Είπα να μη με ενοχλήσει κανένας εκτός κι αν εκείνος ξύπνησε..." ψέλλισε χωρίς να τραβήξει το βλέμμα.

"Πρέπει να δυναμωσεις...Σε χρειαζόμαστε Καταλινα..."

Εκείνη γέλασε.

"Ξύπνησε;" ρώτησε μόνο και η Ολιβια ξεφυσησε.

"Όχι..."

"Τότε μπορείς να φύγεις..."

"Για το Θεό Καταλινα...Δεν μιλάς δε άνθρωπο τόσες μέρες. Μετά βίας τρως..."

"Ολιβια άφησε με να χαρείς..." της ζήτησε σοβαρή και εκείνη σηκώθηκε και μπήκε μέσα.

Όλα όσα έγιναν ήταν δύσκολα για όλους από κάθε άποψη. Η Κάρλα μαθαίνοντας τα νέα αναγκαστικά, κόντεψε να χάσει το μικρούλι της ενώ η εγκυμοσύνη της δεν άργησε να αποκαλυφθεί σε όλους. Ο Τζέικ αποφάσισε ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση με το Λογκαν , να την αποτραβηξει μακριά για κάποιο διάστημα μέχρι να καταλαγιάσει η κατάσταση. Όταν έπαψαν οι πυροβολισμοί οι απώλειες ήταν τρομακτικές εκείνο το βράδυ...
Ο Λουκ χάθηκε στη προσπάθεια να προστατέψει το Λαντον ...
Ο Λιαμ έπειτα από όσα έγιναν στο σαλόνι, δέχθηκε μια σφαίρα στα πλευρά μέσα στο πανικό της στιγμής και παραλίγο να χάσει τη ζωή του . Ο Μάικλ, ο Γκρέγκορ μα και ο Ράιαν πέθαναν παίρνοντας όμως μαζί τους αρκετές ψυχές ο καθένας. Το σπίτι έμοιαζε με ερείπιο... Ο Λογκαν σε συνεργασία με το Λαντον και τον Κρίστιαν, φρόντισαν να φτιάξουν την έπαυλη εξωτερικά τουλάχιστον...
Η Ιζαμπέλ αν και μετακόμισε μαζί του, κοιμόταν ελάχιστα εκεί. Περνούσε το περισσότερο χρόνο της στο νοσοκομείο...

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα