Και κάπως έτσι φεύγω...

2.1K 294 51
                                    

Χαμογέλασε ευτυχισμένος. Πραγματικά ευτυχισμένος... Ανέβηκε στο δωμάτιο, έβγαλε κάτω από το κρεβάτι τον σάκο και τον πέταξε στο κρεβάτι. Δεν είχε μέσα πράγματα μα φωτογραφίες... Αποφάσισε να φύγει ξαφνικά πριν καν ξημερώσει. Πριν η Καταλινα τον βρει και του φανερώσει την ειλικρίνεια της. Ήταν ευτυχισμένος για την ένωση τους και θεώρησε πως η στιγμή είχε φτάσει. Κάθισε στο γραφείο, έβγαλε μια κόλλα χαρτί και αρπάζοντας το στυλό ξεκίνησε να γράφει...

"ΔΕ ΜΠΟΡΩ!" Κραυγασε ξαφνικά σκίζοντας το χαρτί και χτύπησε τις γροθιές του στο γραφείο... Πήρε ένα άλλο... Αναστέναξε, έπιασε πάλι το στυλό και έγραψε...

Σ'αγαπώ...συγχώρεσε με...

Δεν άντεξε να γράψει τίποτα παραπανω αφού τα μάτια του πέταξαν πάνω στο χαρτί σταγόνες. Το άφησε πάνω στο μαξιλάρι και βάζοντας το σάκο στη πλάτη πήγε ως τη πόρτα μα σταμάτησε. Το βλέμμα του έπεσε πάνω στη ρόμπα της. Την έφερε ως το πρόσωπο , μύρισε τη μυρωδιά της και κλείνοντας τα βλέφαρα άνοιξε την πόρτα... Η δύναμη που χρειάστηκε για να κάνει το βήμα ήταν τεράστια μα έτσι έπρεπε. Αν έμενε λίγες ακόμα μέρες ο Κάσιεν δεν θα τον άφηνε να φύγει και δεν ήθελε να τον δουν να πεθαίνει. Σκούπισε τα υγρά του ματοκλαδα , κατέβηκε τις σκάλες και κοίταξε γύρω του.

"Πώς να φύγω από όσα αγαπώ;" αναρωτήθηκε φωναχτά μα ξαφνικά φρενα άρχισαν να τσιριζουν από το δρόμο. Ο σάκος έπεσε από τα χέρια και τρομοκρατημένος έτρεξε στη κουζίνα. Έξω δεν είχε ξημερώσει καλά καλά μα τα φώτα από πέντε ίσως και περισσότερα διερχόμενα οχήματα τον τύφλωσαν. Χωρίς να ξερει τι συμβαίνει έφυγε τρέχοντας προς τα πάνω . Κόρνες ακούστηκαν απ έξω και πυροβολισμοί. Ο Λιαμ βγήκε από το δωμάτιο έντρομος με το όπλο στα χέρια.

"Τι συμβαίνει;;"

"ΔΕ ΞΈΡΩ! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΊΘΕΣΗ! ΞΎΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΣΙΕΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..." τα τζάμια έσπασαν στο κάτω χώρο από την έκρηξη που σημειώθηκε και οι δυο άντρες έπεσαν προς τα κάτω καλύπτοντας αυθόρμητα τα κεφάλια τους. Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα όλοι βγήκαν από τα δωμάτια τους με τα όπλα στα χέρια.

"Η ΚΑΤΑΛΙΝΑ!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!" Ο Ίαν άρπαξε το όπλο του Λιαμ και πλησιάζοντας είδε μέσα στην έπαυλη πάνω από είκοσι μαυροντυμενους άντρες εχοντας τη χρυση σφραγιδα με το χαραλτηριστικο "Β" στο στηθος να πυροβολούν ανεξέλεγκτα. Δεν άργησε να καταλάβει πως ήταν αντίποινα για τη δολοφονία του Βλαντιμίρ το προηγούμενο βράδυ. Απλά δεν πίστευε πως θα δρούσαν τόσο άμεσα. Είχε σχεδιάσει μέσα στην εβδομάδα την εξόντωση τους μα έπεσε έξω.

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα