Εκρήξεις

2.2K 277 47
                                    

Πηγαινοερχόταν σαν το τρελό μεσα στο γραφείο ώσπου η πόρτα άνοιξε. Ο Λόγκαν, συνοδευόμενος από το Τζέικ μπήκαν μέσα και τους κοίταξαν όλους.

"Στην ιερά εξέταση ήρθαμε; Τι διάολο;" αναρωτήθηκε φωναχτά βλέποντας σύσσωμο ολόκληρο το σπίτι να τους κοιτά

"ΦΌΝΟ!"Ούρλιαξε ο Ίαν. "Σκοτώσατε κάποιον και δε μπήκατε καν στο κόπο να με ενημερώσετε χθες ! Έπρεπε να το μάθω από τα μέσα!" Συμπλήρωσε αρπάζοντας ολόκληρος φωτιά.

"Το εφερε η στιγμή..." είπε βαριεστημένα ο Λόγκαν και κάθισε. Ανέβασε τα πόδια πάνω στο στρογγυλό γραφείο και χασμουρηθηκε." Έχουμε τα σχέδια, προχωρήσαμε κανονικά. Ποιο το πρόβλημα; Η πρώτη ή η τελευταία φορά θα είναι που σκοτώνω κάποιον;"

"Λόγκαν ακούς τι λες;; Δεν πήγατε να εξολοθρευσετε κακοποιούς! Ένα σχέδιο πήγατε να πάρετε και να φύγετε! Πώς διάολο ένας φοιτητής λοιπόν κατέληξε νεκρός;" επενέβη ο Λουκ και ο Ίαν συμφώνησε στα βουβά

"Μας επιτέθηκε..." έσπευσε να δικαιολογηθεί ο Τζέικ

"Και δεν μπορούσατε να του δώσετε μια μπουνιά και να τελειώνει;" τοποθετήθηκε ο Γκρέγκορ

"Όχι. Τον σκότωσα και τέλος. Έτσι το έφερε η στιγμή έτσι και έγινε..." απάντησε αδιάφορα ο Λόγκαν

"ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΈΡΟΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ! ΠΌΣΟ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΈΓΙΝΕ ΛΟΙΠΌΝ;" κραυγασε αυτή τη φορά ο Ίαν. Ο Λόγκαν τον στραβοκοιταξε και σηκώθηκε.

"Εκείνη ούτε που την είδα. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Σπαταλάμε σάλιο χωρίς λόγο πατέρα. Έχουμε ότι θέλουμε, κανένας δεν μας είδε και όλα καλά"

Ο Λόγκαν έκανε νόημα στο Τζέικ και έφυγαν μαζί απ την αίθουσα. Μόλις η πόρτα έκλεισε, κλώτσησε εκνευρισμένος το τοίχο.

"Τι εκνευρίζεσαι;; Άδικο είχαν;" τον μαλωσε ο Τζέικ

"Και τι να έκανα ρε μαλάκα; Να τον άφηνα να τη χτυπήσει; Είσαι σοβαρός κι εσυ;"

Ο Τζέικ δεν μίλησε και ο Λόγκαν έφυγε. Εν μέρη είχε τα δίκια του. Όταν την είδαν να σέρνεται , τόσο ο ίδιος όσο και ο Λόγκαν αντέδρασαν ενστικτωδώς. Πάραυτα όμως, αν κα το στραβωνε θα είχαν ακόμα μια αποτυχία στο ενεργητικό τους για χάρη της.

Ξάφνου η πόρτα της Κάρλας άνοιξε μα μόλις είδε το Τζέικ στο διάδρομο, ξαναμπήκε γρήγορα μέσα.

"Σε σένα θα ξεσπάσω!"μονολόγησε τρέχοντας προς το δωμάτιο της. Μόλις άνοιξε όμως και μπήκε μέσα το μόνο που είδε ήταν ένα ανοιχτό παράθυρο.

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα