Μένω μακριά ο μαλακας ...

2.3K 274 77
                                    

Ο Λόγκαν κάνοντας στην άκρη το Τζέικ που τον κοιτούσε έξαλλος, έτρεξε γρήγορα προς τα έξω... Την ειδε να λογομαχει στην είσοδο με ένα μεθυσμένο τύπο ο οποίος τη κρατούσε από το μπράτσο

"Άφησε το χέρι μου πριν στο κόψω!"

"Δυσκολακι ... Θα περάσουμε καλά οι δυο μας , αφού με θέλεις... Δεν έβλεπα πως με κοίταζες;"

"Δεν σε κοίταζα ρε ανωμαλε, κάνε πίσω τώρα  !"

"Είπα όχι!"

"Ποιος νομίζεις ότι είσαι;"

"Είμαι ο γαμιάς  σου μωρό μου απλά δεν το ξέρεις ακομ.."

Πριν τελειώσει , μια μπουνιά εκτοξεύθηκε στο πρόσωπο του και σωριάστηκε αμέσως κάτω. Εκείνη πετάχτηκε ένα βήμα πιο πίσω από τη τρομάρα της, έτριψε το μπράτσο της αμήχανα και γυρίζοντας είδε τον Λόγκαν .

"Ευχαριστώ... Δεν ... Δεν χρειαζόταν..." τραυλισε  κοιτάζοντας τη βρεγμένη ,απο το ποτο που του εριξε λιγα λεπτα πριν,  μπλούζα του  και κοκκινησε ολόκληρη

Εκείνος δεν είπε λέξη. Την κοίταξε καλά καλά και παίρνοντας μια βαθειά ανάσα, γύρισε τη πλάτη του και έφυγε...

****

"Μου λέτε δηλαδή πως δεν υπήρχαν τα σχέδια στο σπίτι αδελφότητας;" τους ρώτησε ο Ίαν σκεπτικός

"Ναι πατέρα. Δεν ήταν εκεί. Δε θα το συζητήσω και πολύ. Θα οργανώσω ξανά την αποστολή. Ίσως επειδή είχαν το πάρτι να τα έκρυψαν κάπου αλλού. Θα τα βρω μέσα στην εβδομάδα" απάντησε ο Λόγκαν και πήγε ως τη πόρτα.

"Σίγουρα δεν προέκυψε κάτι άλλο  γιε μου ;" άκουσε το πατέρα του να ρωτάει και επιστρατεύοντας το θάρρος του γύρισε και τον κοίταξε.

"Σίγουρα πατέρα. Μην ανησυχείς. Τα σχέδια θα τα έχουμε ως το τέλος της εβδομάδας" είπε και έφυγε χωρίς άλλες κουβέντες.

Και τι να του έλεγε; Δεν μπορούσε να βρει το σθένος να πει ότι έπειτα από εκείνη τη μπουνιά που έδωσε άρπαξε κακήν κακώς το Τζέικ και έφυγαν. Ούτε φυσικά μπορούσε να του εξομολογηθεί πως για τα μάτια μιας κοπέλας γάμησε μια αποστολή που την σχεδίαζαν μήνες.

"Λόγκαν; Λογκαααν!" Είδε ξαφνικά μπρος τα μάτια του δύο χέρια να κουνιούνται και κατάλαβε πως είχε χαθεί σε σκέψεις. "Σου μιλάω ένα λεπτό τώρα! Δε με βλέπεις;"

"Συγγνώμη Κάρλα. Ήμουν απορροφημένος..." της είπε μαλακά

"Δε πειράζει. Θα κάνουμε προπόνηση σήμερα;"

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα