Η μοίρα...

2.3K 299 47
                                    

"Γύρνα την πλάτη, πες όχι στο γραφτό κι εκείνο θα επιστρέψει και θα σε κλωτσησει κατάμουτρα... Κανείς δε γλιτώνει από το νήμα της μοίρας..."

Ξημέρωνε κι εκείνος όσο κι αν νύσταζε δεν κατάφερε να κλείσει μάτι. Το σπίτι ειχε ελάχιστα έπιπλα μέσα αλλά είχε τουλάχιστον ένα στρώμα, σεντόνι και κουβέρτα.. Ο Πάτρικ ζούσε και από τη στιγμή που δεν είχαν επιλογή, ο Λογκαν τηλεφώνησε αμέσως στον Τζέικ μόλις επέστρεψε στο κλαμπ. Του ζήτησε να ξυπνήσει το πατέρα του χωρίς να τον πάρει χαμπάρι η Ολιβια και να τον φέρει σηκωτο. Έτσι και έπραξε...

Ο Λαντον ήταν έμπειρος γιατρός μα πάνω από όλα έμπειρος άνθρωπος. Μόλις ο Τζέικ άφησε τη Κάρλα στο δωμάτιο της , τον ξύπνησε και βγάζοντας τον έξω του εξήγησε τη κατάσταση. Βέβαια σε όλη την διαδρομή του έκανε κήρυγμα αλλά άξιζε. Φτάνοντας έπαθε και ο ίδιος σοκ από όσα είδε αλλά σαν επαγγελματίας φρόντισε να καθαρίσει για όλους και όλα. Γιατρεψε  τον Πάτρικ, έδωσε ηρεμιστικό στην Ιζαμπέλ η οποία ήταν ακόμα λιπόθυμη για να μη ξυπνήσει και φυσικά ανέλαβε  να κλείσει ο ίδιος  τις εκκρεμότητες  διαταζοντας τον Λογκαν να πάρει την Ιζαμπέλ και να φύγει.

Ο Ίαν έπρεπε να ενημερωθεί μα επέλεξαν να το κάνουν το πρωί. Ο Λαντον έραψε τη πληγή του νεαρού που στη τελική δεν ήταν και τόσο βαθειά και μόλις συνήλθε, του εξήγησε πως θα τον πάει στα δικαστήρια για σεξουαλική παρενόχληση με αποδεικτικά στοιχεία. Πώς η καριέρα του θα τελείωνε κι αν ήθελε να συνεχίσει θα έπρεπε να αλλάξει πανεπιστήμιο . Παρουσιάστηκε φυσικά σα τον πατέρα της Ιζαμπέλ. Κάτι που δεν είχε σκεφτεί ούτε ο Λογκαν αλλά ούτε και ο Τζέικ. Η σεξουαλική παρενόχληση, ήταν ένα τεράστιο ποινικό αδίκημα που έμπαινε στο φάκελο σου και δεν έβγαινε.

Ήρεμος πλέον και αφού έλαβε ένα μήνυμα από το Λαντον ότι όλα είναι καλά και τακτοποιημένα προσπάθησε να χαλαρώσει. Την σκέπασε με ένα σεντόνι και ξάπλωσε δίπλα της. Ένιωσε την ανάγκη να περάσει το χέρι του γύρω από τη μέση της και σπάζοντας εντελώς τα φράγματα του προσωπικού της χώρου, κουρνιασε στο λαιμό της. Με βάση όσα είπε ο Λαντον η Ιζαμπέλ θα κοιμόταν ως το μεσημέρι της επόμενης... Έκλεισε κι εκείνος τα μάτια και αφέθηκε στη ζεστασιά της. Ήταν τόσο περίεργο... Ποτέ δεν κοιμήθηκε με μια γυναίκα που δεν είχε κάνει σεξ . Πόσο μάλλον με μια γυναίκα που τον φοβιζε... Μια γυναίκα που δεν ήθελε να ξαναβρεί στο διάβα του αλλά η γαμημένη μοίρα δεν τον άφηνε...

Mind Games 3 : Lies Where stories live. Discover now