Η άφιξη

2.3K 281 42
                                    

Καθισμένοι και οι δυο στη ταράτσα, κοιτούσαν  την απέραντη θάλασσα σιωπηλοί. Ναι μεν υπήρχε αγάπη μεταξύ τους μα εκτός από αυτό, υπήρχαν σκισμένα χείλη, και μελανιές στα μάτια.

"Και τι κατάλαβες;" ρώτησε εν κατακλείδι ο Ίαν ανάβοντας ένα τσιγάρο.

"Είχαμε χρόνια να πιαστούμε στα χέρια... Τουλάχιστον παραδέξου το πως είχε τη πλάκα του αδερφέ..." Ο Κάσιεν τον μιμήθηκε παρόλο που η εικόνα του με τσιγάροτον, ξένισε τον Ίαν  αρκετά.

Έμοιαζαν σαν δύο πόδια που μπλέχτηκαν σε καυγά. Και όντως το έκαναν... Μόλις ο Ίαν πήγε να τον βρει ο Κάσιεν ήθελε να ξεκαθαρίσει για εκείνο το φιλί. Ο Ίαν ομως αρνήθηκε να μιλήσει γι αυτό. Εν αντιθέσει του ζήτησε να το αφήσουν πίσω τους . Του εξήγησε πως το βρήκε φυσιολογικό και ο Κάσιεν τα πήρε στο κρανίο. Δεν ήταν φυσιολογικό και δεν έπρεπε να συμβεί έπειτα από τόσα χρόνια. Συνέβη όμως και σαν το σαράκι τον έτρωγε από μέσα. Κατάφερε να ωθήσει τον Ίαν στα άκρα και κατέληξαν μα παίζουν μπουνιές.

"Τουλάχιστον ξέσπασες όσα με λόγια δε λες. Και μην μου πεις ξανά πως δε σε πείραξε... πείραξε εμένα κι αυτό αρκεί..." είπε έπειτα από λίγο.

"Ήρθα με μια πρόταση Κάσιεν... Βασικά τη μοναδική πρόταση..."

"Υπάρχει σωτήρια σε αυτή τη κατάσταση;" αποκρίθηκε ρουφώντας μια μεγάλη τζούρα και πέταξε το υπόλοιπο τσιγάρο κάτω.

"Θα έρθετε να μείνετε μαζί μας τελικά..."

Ο Κάσιεν ξέσπασε σε τόσο τρανταχτά γέλια που παραλίγο να πέσει κάτω από την ταράτσα.

"Τι γελάς ρε μαλάκα έτσι; Αστείο ειναι;"

"Έπειτα από όλα αυτά ναι... Η ιδέα αυτή τη στιγμή μου προκαλεί γέλιο! Τι διάολο θες να κάνω;;;" ξαφνικά σοβαρεψε και σηκώθηκε "ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΏΣ;;; Η ΚΑΤΑΛΙΝΑ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΆΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ...!" Φώναξε ανοίγοντας τη πόρτα που οδηγούσε στην εσωτερική σκάλα

"Δεν έχεις επιλογή! Θα πάρεις το ρισκο!" Του απάντησε τρέχοντας στο κατόπι του.

"Δεν υπάρχει περίπτωση!!!"

Δυο μέρες  μετά...

"Βαλερια σου ειπα... Είναι ο μόνος τρόπος. Πρέπει να καταλάβεις..." Ο Κάσιεν εξηγούσε τη κατάσταση ξανα και ξανα μα εκείνη αρνιόταν. Όχι επειδή δεν ήθελε να μείνει στην έπαυλη , αλλά επειδή δεν ήθελε να έρθει αντιμέτωπη με τη Καταλινα . Η μεταφορά της από το Μπαλί είχε ήδη γίνει  κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ ο Ίαν οργάνωσε το ραντεβού του με τον Βλαντιμίρ την ίδια ακριβώς μέρα. Όπως ακριβώς το υποψιαζοταν τα στοιχεία ήταν σωστά. Μιλούσαν για την ίδια γυναίκα. Μια γυναίκα αίνιγμα στα δικά του μάτια αφού οι λόγοι που την οδήγησαν σε εκείνο το έγκλημα δεν είχαν σαφήνεια από τη πλευρά της. Πάραυτα ο Ίαν επέλεξε να βοηθήσει όχι εκείνη, μα τον Κάσιεν.

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα