Αποδοχή

2.2K 281 34
                                    

"Ακόμα κοιμάται;" Η Ιζαμπέλ μπήκε στη κουζίνα και κάθισε πλάι τους. Κανένας δεν απάντησε. Έριξε το βλέμμα στο Λογκαν... Ένα μαυρισμένο μάτι, και ένα φρύδι σκισμένο. Έπειτα κοίταξε το Τζέικ. Μάτια πρησμένα, χείλη ματωμένα. Ηθικό πεσμένο.

"Έτσι θα είμαστε τώρα; Έχω ένα σωρό στο κεφάλι μου να αντιμετωπίσω και έχω και εσάς τους δύο να αντιδράτε σαν πέντε ετών μικρά παιδιά!" Τους μαλωσε σοβαρή μα πάλι δεν μίλησε κανένας. Από την ώρα που επέστρεψαν σπίτι, καθισαν στην κουζίνα και δεν μιλούσαν. Ο Λογκαν έγινε έξαλλος όταν η Ιζαμπέλ του είπε για το Τζέικ. Χρειάστηκαν μόνο 7 λεπτά για να φτάσει στη κλινική. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πλακώσει στο ξύλο τους μπράβους στην είσοδο ακόμα κι όταν  εκείνοι , έκαναν στην άκρη σαν τον είδαν... Φτάνοντας στον όροφο όμως δεν αντίκρισε αυτό που περίμενε. Ο γιατρός ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο Τζέικ ήταν πεσμένος κάτω και η Κάρλα κρατούσε ένα σωρό εξετάσεις στο πάτωμα. Βέβαια όταν τον είδε μπροστά της τρόμαξε μα η προσοχή της ήταν στο Τζέικ.

Σαν λογικός άνθρωπος, και επειδή δεν ήξερε ακόμα τη κατάσταση, ορκισε τον εαυτό του να μείνει ψύχραιμος για χάρη της μικρής . Αρκέστηκε να της πει ότι ξέρει και σήκωσε το Τζέικ με τα χίλια ζόρια. Τον έβαλαν σε ένα από τα δωμάτια και η Ιζαμπέλ οδήγησε τη Κάρλα σπίτι. Διαπιστώθηκε εγκυμοσύνη και δύσκολη μάλιστα. Το έμβρυο είχε εν τέλει το αίμα του πατέρα και η Κάρλα ήταν αρνητική με αποτέλεσμα ο οργανισμός να το διώχνει.  Εξού και ο σφαχτης στη κοιλιά. Έπρεπε να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή για να κρατηθεί, να μην αγχώνεται, να μη τρομάζει και για 6 μήνες θα λάμβανε χάπια. Όταν τα κορίτσια έφυγαν και ο Τζέικ συνήλθε, η κλινική μετατράπηκε σε ρινγκ . Οι δύο άντρες λογοεφεραν ,πιάστηκαν στα χέρια και κανένας δεν μπορούσε να τους χωρίσει μέχρι που οι αντοχές λιγοστεψαν.

Ο καθένας έφυγε μόνος και βρέθηκαν μετέπειτα σπίτι. Όταν έφτασαν η Ιζαμπέλ είχε βάλει τη Κάρλα για ύπνο και αφού τους έκραξε για την απαράδεκτη συμπεριφορά της, τους άφησε μόνους για να κάνει μπάνιο με την προειδοποίηση να τα βρουν . Ο Λογκαν είχε πάθει αμόκ. Δεν είχε πάρει ιδέα τι συμβαίνει ενώ ο Τζέικ από την άλλη είχε γίνει θηρίο. Η Κάρλα ήταν πάνω απο όλους και όλα. Λιποθύμησε όταν ο γιατρός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη και μόνο όταν έφτασαν σπίτι η Ιζαμπέλ τους είπε τις λεπτομέριες. Έχοντας μια έγκυο ανάμεσα τους και ειδικά μια μικρή κοπέλα που θα δώσει μάχη για να κρατήσει το μωρο, τους απείλησε ευθέως πως θα τους διώξει από το σπίτι αν δε συμμορφωθούν.

Mind Games 3 : Lies Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα