❦ Tutku Meyvesi | ALINTI + ÖNERİ

27.2K 554 14
                                    

"Sen beni kıskanmıyorsun Aylin, sadece elindekileri kaybetmemek için verdiğin çaba alışkanlık hâline gelmiş hepsi bu! Ayrıca gerçekten kıskanıyor olsaydın bile her şeyin bir sınırı, ölçüsü var! Böyle bir şüphen varsa önce sakin bir biçimde gelip bana sormalıydın. Ama tabii senin olgun davranmanı beklemek de benim hatam."

"Ha bütün suç bende yani, öyle mi?"

Söylediklerinin karşısındaki kadında boş bir yankıdan ibaret olduğunu anlayan adam yalnızca başını iki yana sallamakla yetindi. Ne söylerse söylesin karısının bakış açısını değiştiremeyeceği aşikârdı. "Hâlâ kim haklı, kim haksız bunları kovalıyorsun."

"Yağız..."

"Ne var biliyor musun? Bu evlilikte eksilen bir şeyler var. Saygı gibi. Hatta belki de birçok şey. Böyle bir durumda çocuğumuzun olmaması da ceza değil ödül olmalı. Daha evliliğimizi bile sağlıklı bir şekilde yürütemezken çocuğumuz olsaydı kim bilir her şey nasıl sarpa sarardı." Şaşkınlıktan henüz cevap bile veremeyen karısını ardında bırakarak odasına çıktı adam. Gerçekten insan yaşadıkça hayattan çok şey öğreniyordu. Bugünlerde öğrendiği şey de çocuklarının olmayışının bile ne kadar haklı sebeplerinin olduğuydu. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlardı, değil mi? Odasına çekilip dinlenirken "İyi bir hayat dersi." diye mırıldandı adam. Artık Aylin'den bir çocuğunun olmasını istediğinden bile emin değildi. Bu yüzden bir zamanlar dualar ettiği, ısrarla dilediği bu şeyin gerçekleşmediği için neredeyse memnuniyet duyuyordu artık.

*

Bu hikâyemi beğeniyle okuyanlar için farklı bir kurgu daha öneriyorum. Beklenmedik sonlara hazır olun. :)

"Siz bir intikam için ne kadar ileri gidebilirdiniz? Bu yolda nelerinizi feda edebilirdiniz? Ben yüzümü, kimliğimi, canımı ortaya koyuyorum, yok mu arttıran?"

Hikâye Adı: KANLI ZAMBAKLAR

Kullanıcı Adım: -BuzlarKralicesi

Göz atacak olanlara keyifli okumalar dilerim.

Tutku Meyvesi | Taşıyıcı Anne Serisi 1 ღBİTTİღHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin