❦ Tutku Meyvesi | ALINTI + ÖNERİ

27.9K 457 11
                                    

"Bunu söylemek güç Nağme Hanım, ama sanırım artık Serra'nın dershaneye gelmemesi daha uygun olur. Sonuçta biz hiçbir öğrenciyi burada zorla tutamayız. Bizim de kurallarımız var, bir kişi için bunları esnetemeyiz. Devamsızlık sınırını da aştı. Sizin iyi niyetinizi, kardeşiniz için ne kadar büyük uğraşlar verdiğinizi biliyorum ama elimizden başka bir şey gelmiyor. Belli ki Serra kararını vermiş. Ayrıca dershane ücretinin yandığını da üzülerek söylemek zorundayım."

Olanlara hâlâ inanamayan Nağme ise dingin bir ses tonuyla "Peki, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler." diyerek telefonu kapattı. Öyle üzgündü ki, Serra'dan böyle bir şeyi hiç beklemiyordu. Tamam, biraz sorumsuz ve başına buyruk bir kız olduğu doğruydu ama hepsi gençlikten, ergenlikten diye düşünüyordu hep. Zamanla her şey yoluna girer diye ümit ediyordu. Bu olanlara kendisi de anlam veremiyordu. Umutları yıkılmıştı, emekleri boşa gitmişti ve tüm bunları ona öz kız kardeşi yapmıştı. Bir düşmana ihtiyacı yoktu yani. İnsanın en çok yaralandığı kişilerin yine en yakınları olduğu doğruydu. Yıkılmıştı Nağme. Kardeşi için kurduğu tüm o güzel hayalleri düşünürken gözleri doldu. Her şeyden önemlisi, Serra bunca zaman dershaneye gidiyorum deyip hangi cehenneme kayboluyordu?

...

*

Öneri vakti! Bu hikâyemi beğeniyle okuyanlar için farklı bir kurgu daha öneriyorum.

"İşte benim hikâyem tam da burada başlıyordu. Dananın kuyruğu, sosyetik playboy Akın Koçoğlu'na olan imkânsız aşkımın başlangıcıyla kopmuştu. Nasıl böyle bir gaflete düştüm, dört odacıklı minnoş kalbimi böyle bir intihara nasıl sürükledim bilinmez. Hâlbuki ben "İnşallah iflas ederler de Akın fakir biri olur, normal yollarla tanışır birbirimize âşık oluruz." diyebilecek kadar saf ve temiz bir aşkla sevmiştim onu. Tamam, saflıktan uzak bencil bir düşünce ama olsundu. Sonuçta aşkta ve savaşta her şey mubahtır, değil mi?

Ha, unutmadan buraya dillere destan uğursuzluğumu da not düşmeyi bir borç bilirim. Artık bu kadar bahtsızlıkla değil Türkiye Kralı'nı, Kapıcılar Kralı'nı bile kendime âşık edemem.

Bu konuda hemfikir miyiz?"

Hikâye Adı: PLATONİK SİNDİRELLA

Kullanıcı Adım: -BuzlarKralicesi

Göz atacak olanlara keyifli okumalar dilerim.

Tutku Meyvesi | Taşıyıcı Anne Serisi 1 ღBİTTİღWhere stories live. Discover now