❦ Tutku Meyvesi | ALINTI + ÖNERİ

29.6K 452 11
                                    

Ser verip sır vermeyen, ilgisiz bir tavır takınan oğluna daha düz ve açık bir soru sormaya karar verdi. "Ablanla araları limoni mi hâlâ?"

Umutsuz ifadesini gizlemeksizin arkasına yaslandı. "Aynı, değişen bir şey yok." Ona kalsa bu evlilik ölmüştü zaten. Çekiştirilecek bir tarafı da kalmamıştı üstelik. Fakat ailesindeki diğer insanlar bunu henüz anlayamamışlardı, daha doğrusu anlamamakta ısrar ediyordu. Ablası Aylin saplantılı bir biçimde Yağız'a bağlıyken istemediği hâlde sırf kocasını elinde tutabilmek için bebek meselesini kovalıyor, annesi ise kızın evliliğini kurtarabilmek için her gün saçma bir çözümle ortaya çıkıyor, babasıysa ortaklıkları ve iş anlaşmalarından mütevellit kızıyla damadının boşanmaması için dua ediyordu. Ancak kimse gözünün önündeki bu gerçekle yüzleşmek istemiyordu. İşlerine gelmiyordu. Onlar tüm problemleri kapı altına süpüredursun, hiçbir sorun sonsuza dek saklı kalmayacaktı. Bu evlilik eninde sonunda bir yerde patlak verecekti. İşte o zaman ablasının yıkılmasından korkuyordu Tuna. Tek isteği Aylin'in, zamanı geldiğinde bu boşanmadan en az hasarla kurtulabilmesiydi.

*

Bu hikâyemi beğeniyle okuyanlar için farklı bir kurgu daha öneriyorum. Beklenmedik sonlara hazır olun. :)

"Siz bir intikam için ne kadar ileri gidebilirdiniz? Bu yolda nelerinizi feda edebilirdiniz? Ben yüzümü, kimliğimi, canımı ortaya koyuyorum, yok mu arttıran?"

Hikâye Adı: KANLI ZAMBAKLAR

Kullanıcı Adım: -BuzlarKralicesi

Göz atacak olanlara keyifli okumalar dilerim.

Tutku Meyvesi | Taşıyıcı Anne Serisi 1 ღBİTTİღHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin