2/30

444 14 0
                                    

4 év múlva

- Mark megkérte a kezem!!! - válaszolt ujjongva.
- Komolyan? Ez szuper!!! - kezdtem én is ujjongani.
- Mi ez a jókedv? - kérdezte egyszerre a két fiú, akik most jöttek le.
- Mark megkérte a kezem!!! - ugrott tesói nyakába. Miután mind kiujjongtuk magunkat mindenki ment a dolgára. Kiara Markhoz, a srácok meg haza, mivem már egy éve elköltöztek. Én meg mentem a kórházba. Fél éve hogy Mike egy autóbaleset árán kórházba került. Azóta kómában van. Minden nap bejárok hozzá a kórházba. Van mikor 1 órát, van mikor 10 percet, vagy akár fél napot.
- Szeretlek. - súgtam neki, miközben felálltam. Kezem kezére helyeztem, majd egy aprót szorítottam rajta. De amikor el akartam engrdni, hogy elinduljak, Ő nem hagyta. Egyből vissza fordultam, így szembe találtam magam mosolygós arcával.
- Istenem... - súgtam elhaló hangon, miközben mellé rogytam. Fejem a kezére hajtottam, mire ő magára húzott így szorosan ölelve átengem. Csak zokogtam karjai közt.
- Azt hittem örökre elveszítelek. - súgtam sírástól elhaló hangon.
- De itt vagyok. - nyomott puszit fejemre, mire a rég érzett bizsergés szétáradt a testemen. Addig öleltük egymást még el nem aludtam karjaiban. Szeri tem mondanom se kell, hogy hosszú idő óta most aludtam a legjobban.
- Kincsem. - hallottam meg a halk suttogást, mire jobban hozzá bujtam a hang tulajdonosához. - Ideje felkelni. - suttogott tovább. Ekkor hümmögve megráztam a fejem, miközben Mikey nyakába bújtam.
- Ébredezz, Kicsim, mert lemegyünk kajálni és utána ígérem hogy egész nap itt fogunk feküdni. Oké? - kezdte el a hátam somogatni.
- Jó. - sóhajtottam, majd nyújtózkodva felültem. Miközben nyújtózkodtam Mike szorosan átölelte a derekam.
- Hiányoztál - dőltem hátra, vállaira.
- Te is. - kezdte el puszilgatni a nyakam. Miután megkajáltunk felhívtuk a gyerekeket is, akik igyből bejöttek a kórházba és egész nap az apjuknak meséltek. Michael egyenlőre még csak tolószéket használhat, még be nem fejezi a rehabilitációt, ami egy hónapig tart. Ezután haza jön és tovább élün, mi t boldog házaspár, és egyben három csodás gyerek szülei. ❤️

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin