29

568 28 0
                                    

Bent főzött kamilla teát, amit egy mosolygós sárga bögrébe reakott. Elmosolyodtam, mikor megláttam az idétlen arcot a bögrén.
- Tudod min agyaltam? - kérdezte Mike, miközben leült mellém egy ugyan olyan bögrével a kezében, amiben szintén tea volt.
- Hm? - kérdeztem a gőzőlgő italat fújva.
- Hogy a suli befejezésekor elköltözhetnénk, új életet kezdve. Minden eddigi gondunkat elfeledve, és csak a jóra gondolva. - magyarázott teljes beleéléssel.
- Nem is tudom. - húztam a szám. - Itt van Luke és Calum is, na meg Ash barátnője Nancy. Nekem csak ennyien maradtak. Meg persze te. - mosolyodtam el.
- Jöjjenek ők is. Elköltözünk, veszünk egy nag, házat, medencével és sok macskával. - vigyorgott, ami az én ajkaimra is mosolyt csalt.
- Még megbeszéljük. Van még időnk. - dőltem beki Mike vállának. - De amúgy szívesen benne lennék. - teszem hozzá halkan, mire Mikey átölelve, nyom egy puszit a fejemre.
- Nem vagy éhes? - kérdezte a derekamat corógatva.
- De, eléggé. - bólogatok.
- Rendeljek házhoz, vagy főzzünk valamit? - kérdi.
- Rendeljünk pizzát. - emelem fel a fejem. 10 perc múlva már meg volt rendelve két sonkás kukoricás pizza, ami kb. fék óra múlva meg is érkezett.
- Akkor csak jövőhéttől jössz suliba? - kérdi Mike, a pizzát falatozva.
- Igen. - bólintotk.
- Pénteken elviszlek piknikezni. - mondja hirtelen, mire meglepődök. - Ez a randi dolog sose akar összejönni, így minél hamarabb elviszlek valahova. És mivel már kezd melegedni az idő ezért gondoltan ez jó lesz. - magyaráz, miközben én a pizzám majszolgatom.
- Oké. - bólintok, mire a fiú elmosolyodik.
Teljeseb beesteledett, a szemeim meg már ragaftak le, így csak nagyokat pislogva próbáltam meg nem elaludni állva, mivel Mikey épp az ágyt vetette be.
- Kész. - jön oda hozzám, majd az ágy felé húz és bedőlünk a takaró alá. Michael hátulról ölelt magához, engem meg egyből elnyomott a mély álom.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें