2/6

439 19 0
                                    

Mike izgatottan nyitotta ki a kis dobizkát, amiben a két teszt volt. Az egyik amelyiken caak az volt hogy pozitív, a másikon meg ez hogy 5 (azóta már 6) hetes a kicsi. Michael csak nézte a doboz tartlmát, de nem mondott semmit. Kezdtem parázni.
- Ez ugye az amire gondolok? - kérdézte. - Az attól függ... - nêztem a lábaim, hátra kulcsolt kezekkel.
- Kisbabán lesz? - kérdezte, mire bólintottam. Mivel őt néztem, ezért nem láttam hogy felállt, így kicsit megijesztett mikor hirtelen magához ölelt, felemelt, majd megpörgetett.
- Kisbabánk lesz. - suttogta rám nézve.
- Kisbabánk lesz!! - ezt már kiabálta. Örültem hogy örült.
- Apa leszek. - súgta a fülembe, miközben szorosan öleltük egymást. Ekkor felkapott az ölébe, majd felvitt az emeletre, ahol lerakott az ágyra.
- Mindjárt jövök. - nyomott piszit a fejemre, majd lement, gondolom eloltani a kandallót. Nemsokkal később Mike egy szál rótsával a kezében tért vissza. Fehér bazsarózsa. A kedvencem.
- Michael... - érzékemyültem el.
- Ez a tiéd. - mosolygott, miközben az éjjeliszekrényen lévő vázába rakta.
- Köszönöm - öleltem át a nyakát. - De honnan szerezted? - néztem rá.
- Felkészültem. - mosolyodott el selytelmesen.
- Te mindig. - vigyorodtam el.
- Ahogy mondod. - csókolt meg. Az éjszaka csodásan telt. Végül Mike egy pulcsiában aludtam el, még Mikeon csak egy melegítő nadrág volt. Reggel egy idő en keltem a telóm pittyenésével. Hunyorítva néztem meg, és láttam hogy megjelöltek egy instaképen.

 Hunyorítva néztem meg, és láttam hogy megjelöltek egy instaképen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@MichaelClifford: Az én angyalkám.❤️

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now