20.

606 30 0
                                    

Sajnos csak egy hét múlva engednek ki, és addig apám kifizetett egy pszihológust.😒 Semmi kedvem egy idegennek beszámolni az érzéseimről. Minden nap 2-3-ig itt lesz. Ma jön először. Egy fiatal fekete, hosszú hajú, vékony és viszonylag nem túl magas nő lépett be a kórterem ajtaján. Nem hiszem hogy van már 30, sőt 24-25 körülire tippelném. Szimpi vokt meg minden, de akkor is odegen.
- Szia! Te biztosan Asa vagy! - ki más? Biztos apám egy másik csaj nevét adta meg, mikkr kifizetett. - A nevem Missy Stone, én leszek a pszihológusod. - fú bameg, nem mondod. Magamtól nem jöttem volna rá. - Apukád dióhélyban elmondta mi történt, de szeretném ha te is elmondanád. - minek ha a faterom már elmondta? - Hidd el sokkal könnyebblesz. - ja, kivéve ha egy idegennek mondom. Csak sóhajtottam egy nagyot de nem mondtam semmit. Neszélhetünk alapvető dolgokró, meg minden, de nem fogok beszámolni egy idegennek a magánéletemről.
- Asa, te is tudod hogy csak segíteni akarok. Amit itt beszélünk az nem tudódik ki.
- Attól még idegennek számolok be erről. - hopsz! Ezt hangisan kimondtam? Mostmáe mindegy.
- Akkor, mondd, mit tegyek hogy ne érezz így? - fhú, mostmáe fel ba*od az agyam kisanyám!
- Menj el. - mondtam ki, mire kicsit meglepődött. - Nem tudom apám mennyit fizetett neked, de fölösleges volt. Nem fogom kiteregetni a magánéletem egy idegennek. Megerőszakoltak, oszt annyi. Még a bátyámnak se részletezem, nem hogy egy idegennek. - mérgelődtem.
- Azért vagyok itt, hogy segítsek. Ezt te is tudod. - fhuu...megint ez a szöveg.
- Akkor segíts másnak! Én itt nefejeztem! - mondtam dühösen, majd megfordulva az ágyon hátat fordítottam neki. Ő csak sóhajtott egy nagyot. Fél órán át még itt ült, de szeri tem megunta. Másnao végig csináltuk ugyan ezt, a vitát leszámítva. Bjött, mgpróbált beszélgetést kezdeményezni, de és felé se néztem. A harmadik nap ugyan ez. Én már rég jobban lennék, ha nem lenne itt az a nőci. Mike és Ash minden nap bejönnek és felvidítanak. Ennyi nekem elég. Nem adom meg senkinek azt az örömöt, hogy összetörve lásson. Főleg mem Evansnek. A pszihológus elhagyta a kórtermet de...

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now