2/26

326 10 0
                                    

- Appa! - csapott mégegyet, mire Mike elmosolyodott és fordítva a helyzetükön megcsikolta Kiarát, aki csak hangos nevetésbe kezdett.
- Csak nem felháborodott a kis hercegnő? - kérdezte mosolyogva, miközben magához ölelte Kikit.
- Appa. - motyogta Mike vállába. Ekkor helk kacalyokat hallottam a másik szobából. Riley és Will. Egy év alatt rengeteget változtak. Csak a szemük színe külónbözteti meg őket, ezt leszámítva teljesen hasonlítanak. A két fiú az ágyikójuk mellett kapaszkodtak annak a szélébe és fel, le rugóztak.
- Hát szevasztok fiúk! - gugoltam melléjük majd adtam egy-egy puszit a pofiukra.
- Megyünk apához? - kérdeztem mosolyogva, mire még intenzívebben kezdtek rugózni és hangos öröm kiabálások gyaták el ajkaikat. A két kicsi ezután a nyakamba kapaszkodott még én felemelve őket bevittem a mi szibánkba ahol Kiki valamit épp nagyon zagyvált...akarom mondani magyarázott az apjának. De mikor beértünk egyből elhalgatott és egy hatalmas, fogvillantós, gödröcskés vigyorral fogadta a tesóit. Kiki még nagyon imbolyogva járkál, ezért inkább négykézláb csúszkálgat. Nem mintha a ket fiú olyan hű de ügyes lenne, de nagyon büszke vagyok rájuk. A két fiút felpakoltam az ágyra, így csóri Mike-on már hérom kölyök is volt. Mosollyal az arcomon feküdtem melléjük, Riley át is mászott rám. Ő mindig olyan anyás volt. Akár hová mentem ő jött utánam, es mivel ő jött a többiknek is kellett jönniük.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>حيث تعيش القصص. اكتشف الآن