2/9

388 18 0
                                    

Sokáig elvoltunk a kis kávézób, de csakis azért mert Morzsit, a cicust nem tudtam letenni az ölemből. Olyan aranyos volt. Egyszer dorombolva pihizett, volt hogy játszadozott, vagy csak épp bújt hozzám, miközben a hátát vakargattam.
- A hétvégén jönnek bátyádék és a többiek. - ölelt át Mike hátluról. Jelenleg otthon vagyunk az emeleti teraszon. Én a korlátra támaszkodva ugyan abban a kiszerelésben mint amiben a kávézóban voltam, még Mike -mint már említettem- a derekam öleli egy melegítöben, pólóban és egy tréning felsőben.
- Szuper! - mosolyogtam rá. - Akkor majd mikor megjönnek fogom értesíteni a pici érkezéséről. - döntöttem hátra a fejem, Mikey vállára, miközben ő a pocakomat keudte el simizni.
- Még mindig nem hiszem el ez az egészet. - rázta a fejét, bele puszilva a nyakhajlatomba. - Van egy csodás feleségem, aki a leendő gyermekem hordja a szíve alatt. Szerintem én vagyok a világ legboldogabb embere. - ölelhetett kicsot szorosabban. - Szeretlek. És a leendő bajnokunkat is szeretni fogom. - súgta a hajamba.
- Én is szeretlek. - suttogtam, csak én pont hogy a meghatódottságtól. Olyan boldog vagyok. Alig várom, hogy tényleg egy család legyünk. Este Mike csinált habfürdőt, így együtt is fürödtünk. És mivel szaunát csinált a fürdőből,a meleg levegőtől nyomottabb lett a hangulatom és hamar elálmosodtam. Arra keltem hogy Mike az ölében visz egy törölközőbe csavarva. Mivel a kezeim is a törcsi alá voltak szorítva, ezért csak a fejem nyomtam jobban a nykához. A szovában átöltöztem majd bebújtünk az ágyba.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now