18.

634 29 0
                                    

Végre péntek. Reggel vidáman keltem, mivel ma van a vcsi Mikeyval, de volt egy rossz előérzetem. Kikeltem az ágyból, majd miitán felöltöztem lementem kajálni. Mivel apa ma 9-re megy ezért el akar minket vinni suliba, de kint jó idő van, én meg sétálni akarok. Harry jelenleg osztálykiránduláson van, úgyhogy elindultunk. Út közben hozzánkcsapódott Mikey és Luke is. Mosolyogva mentünk a suli fele, miközben minden féle ökörségrkről dumáltunk.
- Hé, Asa, tudnánk dumálni négyszem közt? - szólított meg Evans. Már elöre félek milyen baromságot akarhat.
- Ti menjetek előre srácok, majd a teremben talizunk. - mondtam nekik, majd Evanshez sétáltam.
- Mondd. - sóhajtok.
- Anyám üzeni, hogy kéne egy kis segítség neki. Van pár cucc a takarító szertárban, amit be kéne vinni neki, és kéne a segítséged. - indult meg at említett helyiség felé, ahova követtem. A szertárba érve bekulcsolta az ajtó, majd a kulcsot kihúzva eldobta azt és gonoszan meredt rám. Ajjaj, ebből nagy baj lesz. Gondoltam magamban.
- Mit akarsz Evans? - kérdeztem keményen, holott belül rettegtem. Ekkor megszólalt a csengő. Francba. Ha most kezdek el kiabálni, akkor nem fogják meghallani.
- Csak elveszem ami engem illet. - közelített felém. Elém érve egy erős ütést mért a fejemre, mire megszédültem és elestem. Még én a kábulatból próbáltam feleszmélni addig Evans kikötözött a szekrény lábához. Pólómat széttépte, nadrágom lehúzta rólam. Én csek ordítottam és zokodtam. Nem tudtam mást tennim hátha meghall valki. De nem hallotta senki és Evans tényleg elvette ami szerinte őt illeti, de szerintem meg nem. Megerőszakolt. Elvette a szüzességem. Miután befejezte kikötözött rámadta a fehérneműim, majd ott hagyott. Én csak összekuporodva sírtam, még el nem ájultam az erős fájdalomtól. Hal morajlásra ébredtem.
- Sajnos nemi erőszakbak van nyoma, és néhol egy-két lila folt is van, de ennyi. A fájdalom vagy a sokk miatt ájulhatott el, de akármikor felkelhet. - hallatszott egy reszelős férfi hang.
- Köszönjük doktor úr. - ez már Ash volt.
Ekkor egy lágy érintédt éreztem az arcomon, amitől az egész testem bizseregni kezdett.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Où les histoires vivent. Découvrez maintenant