2/23

353 11 0
                                    

Asa Clifford sz.sz.

- Úristen... - fagyott le Ash. Csak bámultuk egymást, mikor ő lehunyta a szemeit.
- Ez is csak egy olyan álom mint a többi, igaz? Mindjárt felébredek és ujra egyedül leszek a lakásban, azon gondolkodva hogy hogyan végezzek megammal, hogy veled lehessek. - suttogta megtörten, miközben néhány könnycsep legördült az arcán. Lassan oda totyogtam hozzá, majd egy szoros ölelésbe vontam, amit ő egyből viszonzott is.
- Nem álmodsz bátyókám. Tényleg itt vagyok. - súgtám a haját piszkálva, mire ő zokogni kezdett és csak görcsösen kapaszkodott a pólómba. Csak ekkor láttam hogy Aut is elengedett néhány könnycseppet. Mike mondta hogy szakítottak. Ponrosabban Ash szakított. Nem akarta hogy egy ronccsal legyen együtt Aut. Szorosan öleltem a zokogó bátyámat, miközben nyugtató, kedves szavakat súgtam a fülébe.
- Annyira fájt! - zokogott olyan fájdalmasan, hogy szívem szakadt meg.
- Tudom. - súgtam lágyan, miközben a határ simogattam. - De itt vagyok. - súgtam. Percekig öleltük egymást, mikor egy enyhe szédülés kapott el. Szemeim összeszorítottam, de nem akart múlni, sőt erősödött.
- Ash... - súgtam erőtlen hangon.
- Hm?
- Üljünk le. - ujabb szédülés, mire Ash pólójába kapaszkodtam.
- Hé, mi a baj? - ült le, engem meg maga mellé ültetett. Könyököm a térdeimre támasztottam, miközben arcom a tenyereimbe temettem.
- Hozok vizet! - kapcsolt gyorsan Aut, meg Mike mellém pattant. Ekkor Kiara is sírni kezdett, így felverve a többieket. Velük már Cal és Luke foglalkozott.
- Asa! - szólított meg halkan Aut, majd a kezembe nyomta a vizet. Amint megittam kicsit már jobb volt, de még így is éreztem azt hogy belül lüktet a fejem.
- Ettél te ma valamit egyáltalán? - kérdezte Mike, kinek a vállára voltam dőove. Csak elnyöszögtem valami nem félét.
- Nem volt étvágyam, és tudod hogy akkor visszont látom. - magyaráztám.
- Tudom. - sóhajtott, majd magához ölelt.
- Csinálok egy szendvicset! - mondta egyszerre Ash és Autumn, mire egymásra kapták a tekintetük. Látszott bennük a fájdalom. Végül mind a ketten bementek a konyhába.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now