16.

686 33 0
                                    

A másnap kicsit könnyebben indult, de nem sokkal. Ma szerda, azaz 3-ig vagyok. Töri, dupla földrajz, nyelvtan, irodalom, és dupla matek. Utálom ezt a napot. Eddig a zene dobott fel, de jelenleg csak elszomorít. De mindegy is. Felkaptam egy fekete rövidnadrágot, fekete pólót, felraktam a fekete, fehér mintás fejkendőmet, majd indultam is le ahol Ash már várt. Gyalog elindultunk a suliba, ahol most kivételesen csak csemdben telóztam Ash mellett, és nem húzódtam be a lánymosdóba. Ekkor Mikey hangját hallottam meg. Már két hete nem beszéltünk, és multhét óta nem jött suliba egy csúnya torokgyulladás miatt. Nem néztem fel a zelefonból, hanem tovább pötyögtem azon.
- Sziasztok! - hallatszott vidám hangja.
- Szevassz! Hát neked meg mi tojt a fejedre? - hallatszott Ash hangja, mire felkaptam a fejem. Mikey haja zöld volt. Nem túlzok! Élénk zöld haja volt. Az igen!
- Hé, szia Asa! - ölelt szorosan magához, amit én még szorosabban viszonoztam. Bevallom hiányzott, és nekem nem az egyedül lét kellett, hanem a barátaim. Nekem ők kellettek. Mikey a fejemre támasztotta az állát és úgy ölelt tovább, közben figyelve a többiek beszélgetését. Nem akartuk megszakítani az ölelést, de sajna becsengettek. Épp a helyünk felé tartottunk, mikor én megálltam a volt helyemnél, Mikey mellett.
- Vissza ülhetek melléd? - kérdeztem kissé félénken.
- Milyen kérdés ez már! Még jó hogy! - fél kezét kitárta, így ahigy leültem át is karolt. - Hiányztál. - nézett rám, mire elmosolyodtam.
- Te is nekem. - öleltem át a derekát, mire kaptsm egy puszit a fejemre. Ekkor nyílt az ajtó, és megjelent a tanárnő. Kezdődhet a kínzás. Mikir végre vége lett a napnak kimentünk a parkba. Ez ilyen röktönzött ötlet volt, így még a táskámat se tudtam lerakni. Michael végig mellettem volt, és szórakoztatott. Az egész délutánt végigröhögtem. Nekem nem pszihológus kell, nekem a barátaimra van szükségem. Senki másra. Otthon még tanulgattam valamit, ettem egy keveset, majd bedőltem az ágyba. Reggel...

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now