2/13

357 16 0
                                    

Miután ettünk letelepedtünk a kanapéra. Mivel Autumn és Ash csak annyit tud hogy terhes vagyok, de azt nem hogy harmas ikrekkel ezért nekik is meglepetés lesz az ultrahang kép, amin be van karikázva a három magzat. Pár hét múlva már jobban fog kirajzolódni a három prüntyő.
- Ó te jó ég! - pattant fel Aut vigyorogva, amjd a nyakamba vetette magát és úgy ölelt.
- Asa... Nem jutok szóhoz! - rázta a fejét hitetlenkedve Luke. A másik két fiú csak meredten bámulta a képet. Mikor Autumn elengedett Mike ölelte át a derekam, fejét a nyakhajlatomba fúrva. Ekkor Calum felpattant majd kirohant a házból. Mindenki nagy szemekkel meredt utána, még nekem elkezdtek folyni a könnyeim. Mike megfordított az ölelésben és úgy szorított tovább.
- Sss... Semmi baj. Majd megbékél. - súgta nyugtatóan Mike, miközben szorosabban ölel. Ekkor megint nyílt az ajtó és Calum egy dobozzal a kezében aminek a tetején egy masni volt.
- Igazam volt! - mosolygott lágyan majd Mike kezébe nyomta a dobozta, aki egyből elkezdte kicsomagolni. Egy kis táblácska volt amin ez állt:
Üdv a családban picúr(ok)!🖤
Szemeim újra könnyesek lettek és Calum nyakába vetettem magam.
- Azt hittem haragszol! - öleltem szorosan miközben hangosan zokogtam.
- Sosem tudnék haragudni a bestimre! - szorított jobban, miözben egy aprót emelt rajtam.
- Calum engedd el! Moat én jövök! - szólt Ash, majd elhúzva Caltól ő is megszorongatott, majd Luke és mégegyszer Autumn.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Où les histoires vivent. Découvrez maintenant