2/3

465 20 0
                                    

- Jó reggelt, csillag virág! - mosolygott, puszit nyomva homlokomra.
- Neked is, mackó! - mosolyodtam el álmosan.
- Hogy állsz az esküvőnkkel. - mosolya egyre nőtt.
- A ruha megvan, a körmös és a fodrász időpontja megvan, a dekoráció lassan mész, így már holnao itán mehetünk is Izralbe! - magyaráztam lelkesen.
- Szuper! - mosolygott.
- És te hogy állsz?
- Az öltönyért holnap megyek, legénybúcsú végül nem lesz, a nászút helyszíne pedig már le van foglalva! - mosolygott. - Ó, és még a nászúti ajándék is megvan. - Tette hozzá, egy selytelmes vigyorral.
- Tudod hogy nem kérek semmit. Sőt még a nászút se kellett volna. - vettem tenyerembe az arcát.
- Pedig jobb ha megbarátkozol a tudattal, mert el fogunk menni a nászútra. És egy csodás ajándékot fogsz kapni. - csak mosolygott és mosolygott. Öröm volt nézni.

Esküvő napja:

Izzadt a tenyerem, remegett a kezem, és még a hasam is kezdett fájni. Végül egy tipikus harangszoknyás ruha volt rajtsm, és hogy még véletlenül se látszódjon a ruha enyhe feszessége alatt a hasam, ezért egy nagy fehér szalaggal kötöttünknhátra egy masnit. Most, ebben a percben igazán gyönyörűnek éreztem magam. Ekkor benyitott Autumn. Ő kísér az oltárhoz, még Ash a tanúm. Mikenak Calum lett a tanúja, cserébe megígérte Lukenak hogy majd ő lesz valamikor a tucatnyi gyerekünk keresztapja. Ezt megmosolyogtam, és jött hogy ott helyben elmondjam neki az örömhírt, de még a mai napot ki kell bírjam. Ez lesz az én nászajándékom.

A rock istennő  <Michael Clifford ff>Where stories live. Discover now