Deel 2 - Hoofdstuk 15

1.7K 39 3
                                    

"Kay? Hoe bedoel je Kay?" vraag ik. Hij zucht en lijkt moeite te hebben met woorden kiezen. "Hij.." Wolf stem klinkt hees en schor en meteen begint hij te hoesten en grijpt hij naar zijn keel. "Wolf!" zeg ik en ik probeer hem te kalmeren door mijn hand op zijn schouder te leggen, maar hij blijft maar door hoesten en ik raak bijna in paniek. Snel zet hij de auto aan de kant en stapt hij uit. Ik loop hem achteraan. Voorzichtig pak ik zijn arm en ik kijk hem vragend aan. Hij trekt zijn arm los en kijkt naar de grond. Het hoesten is gestopt, maar nog steeds heeft hij zijn keel vast met een hand. Hij geeft een knikje dat ik hem moet volgen en ik doe het maar want ik weet ook niet wat ik anders zou moeten doen. Hij stapt weer in de auto en ik ga aan de andere kant van hem zitten. Wolf haalt een sigaret uit zijn zak, steekt hem aan en neemt een flinke teug. "Wolf?! Je bent jezelf dood aan het roken!" roep ik kwaad en ik trek de sigaret uit zijn hand en gooi hem uit het raam. Wolf gromt geïrriteerd, maar steekt er niet nog een op en dan start hij de auto weer en rijden we weg.

Wolf heeft niks meer over Kay gezegd, maar ik weet dat hij niet wilt praten dus ik moet mijn nieuwsgierigheid temmen. Hij schenkt wat water voor me in en zet het naast me neer. Dan pakt hij een envelop en gooit die naar me toe. Onhandig vang ik hem en lees ik het. Mijn ogen schieten open en hoe meer woorden ik leest hoe meer verbaasd ik ben. In de envelop zit een brief van Kay, Wolfs tweelingbroer. "Kay komt vrij?" zeg ik verbaasd nu en ik kijk op naar Wolf, hij knikt. "Ik weet niet of wat hij zegt waar is hoor Wolf. Misschien doet hij alleen maar alsof hij weer vrienden wilt worden," zeg ik want ik weet niet zeker of ik Kays worden kan vertrouwen. Wolf haalt zijn schouders op en pakt dan een pen en schrijft 'proberen' op de envelop. Ik knik. "Waarom wil je het nu opeens proberen eigenlijk? Ik dacht dat je hem haatte." Wolf slaat zijn ogen neer en even zie ik zijn kwelling. Dan kijkt hij me aan. Nog nooit heb ik zulke ogen gezien. Pijn, verdriet en vermoeidheid is allemaal te zien in zijn prachtige ogen.

Hee! Ik besef me net dat ik nooit een foto van wie Wolf in het echt zou zijn heb geplaatst. (Zoals Nick Ian Somerhalder is bvb). Maar ik weet eigenlijk ook niet zo goed iemand... Weten jullie misschien iemand die op hem lijkt?:))

BLACK EYES (NL) - VoltooidWhere stories live. Discover now